Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Αίγιο, Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Αίγιο, Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο Βορείων Προαστίων με επικεφαλής τον Ηλία Παναγιώταρο, έκανε περιοδεία σε εκλογικά κέντρα του Ηρακλείου, Αμαρουσίου και Νέας Ιωνίας με τρομερά φιλική αντιμετώπιση από τον κόσμο που έσπευσε  να τον χαιρετήσει δια χειραψίας. Όπως επίσης και διάφορα αριστερά παρακρατικά θρασύδειλα υποκείμενα που τις πρωινές ώρες   απείλησαν και επιτέθηκαν σε κοπέλα εκλογική μας αντιπρόσωπο, πρέπει ακόμα να τρέχουν με την παρουσία της Χρυσής Αυγής! Η περιοδεία κατέληξε στο προεκλογικό περίπτερο της «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΗΣΙΑ» στο οποίο ο Ηλίας μίλησε με πολύ κόσμο σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα.

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Τρίτη και Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Περιοδεία Μιχάλη Χατζάκη υποψηφίου ευρωβουλευτή με την Χρυσή Αυγή

Μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιώδους υποδοχής εκ μέρους των συμπολιτών μας, πραγματοποιήθηκε η περιοδεία στην περιοχή της Μεσσαράς και στην λαϊκή αγορά και τα καταστήματα των Μοιρών,  του υποψηφίου ευρωβουλευτή συναγωνιστή Μιχάλη Χατζάκη, χθες 17/5, συνοδευόμενου από συναγωνιστές της Τ.Ο. Ηρακλείου. Τα σχόλια για την προσωπικότητα του συναγωνιστή, τόσο για την σεμνή παρουσία του, όσο και για την επιστημονική του κατάρτιση, όπως προέκυπτε από τις απαντήσεις του σε ερωτήματα που του έθεσαν οι συμπολίτες μας, ήσαν ιδιαιτέρως ευμενή.

Περιοδεία των υποψηφίων ευρωβουλευτών Γεωργίας Βαρδουλάκη και Σταύρου Καρεφυλλάκη σε χωριά του Ρεθύμνου και των Χανίων

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τους υποψηφίους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιωργία Βαρδουλάκη και Σταύρου Καρεφυλλάκη πραγματοποίησε ολοήμερη περιοδεία σε χωριά του ορεινού Ρεθύμνου και των Χανίων. Οι κρητικοί υποδέχτηκαν τους συναγωνιστές με ιδιαίτερη θέρμη, άκουσαν τις ομιλίες και συμμετείχαν στις συζητήσεις. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η σφαιρική ενημέρωση που είχαν οι περισσότεροι, και μάλιστα αρκετοί προχωρημένης ηλικίας, πράγμα που αποδεικνύει ότι το κουτόχορτο του Μπόμπολα και των ΜΜΕ δεν… αποδίδει όσο θα περίμεναν.

Η εκδήλωση στις Καμάρες

Την Πέμπτη 15 Μαΐου κλιμάκιο της Τ.Ο. Αιγίου πραγματοποίησε εκδήλωση στην περιοχή των Καμαρών. Κεντρικοί ομιλητές ήταν η υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή  Γεωργία Κοκκοτή όπου ανέλυσε στους κατοίκους του χωριού τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και κάτοικος της περιοχής Νηγιαννης Ανδρεας όπου ανάφερε στην ομιλία του τα προβλήματα του τόπου του και πως θα λυθούν. Τέλος η ομιλία ολοκληρώθηκε από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Αιγίου Βασίλη Μερτή όπου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh32#ixzz32L0PJ33B

Exit mobile version