Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Θράκη ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική – Έξω οι τούρκοι πράκτορες από την Θράκη μας

Του Μιχάλη Ν. Τσακίρηυποψήφιου Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Σάββατο, 3 Μαΐου 2014, παρουσίαση των ψηφοδελτίων της Ελληνικής Αυγής για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, στην Ιερή γη της Θράκης μας, στην Κομοτηνή, όπου υπό την ανοχή των προδοτικών κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης έχει την έδρα του το τουρκικό προξενείο.

Σάββατο 3 Μαΐου 2014, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, εκεί, στην καρδιά της πάντοτε Ελληνικής Θράκης μας, που είναι Τιμή μεγάλη και για μένα προσωπικά να είναι ο τόπος καταγωγής μου, με τη μεγάλη διαφορά ότι η ιδιαίτερη Πατρίδα μου στενάζει ακόμα κάτω από την μπότα του στυγνού, βάρβαρου τούρκου κατακτητή.

Πέμπτη, 8 Μαΐου 2014, εκδήλωση Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή και παρουσίαση υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής για τον Έβρο, στην ακριτική Ορεστιάδα, παρά την γελοία προσπάθεια κάποιων ανθελλήνων να τρομοκρατήσουν τους ακρίτες του Έθνους μας. Στα μάτια αυτών των περήφανων Ελλήνων, το παράπονο πως νιώθουν (και είναι) ξεχασμένοι από το καθεστώς της κλεπτοκρατίας, σε μια περιοχή πάντοτε Ελληνική που οι υποτακτικοί των τοκογλύφων παρέδωσαν στο έλεός της.

Είναι η Θράκη μας, συμπεριλαμβανομένης της σκλαβωμένης και ποτέ ξεχασμένης Ανατολικής Θράκης η εύφορη Ιερή γη των Ελλήνων, που κατακτήθηκε με αίμα Ελλήνων και παραδόθηκε στον προαιώνιο εχθρό με μια απλή υπογραφή, υπό της πιέσεις κάποιου άλλου Βενιζέλου… Είναι η Ιερή γη αυτή η γη των ονείρων μας, η γη που μας έφερε τόσο κοντά στην πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, για να κυματίζει η Ελληνική Σημαία ξανά στην Αγιασοφιά, ώστε σαν στολίδι να μεταδώσει ξανά το φως του Ελληνισμού στην οικουμένη. Και ενώ ο Ελληνισμός βρέθηκε τόσο κοντά στην πραγμάτωση των ονείρων του, μέσα από τις στάχτες της Σμύρνης κατέπεσε σκοτάδι στις ψυχές των Ελλήνων, εκείνο τον μαύρο Σεπτέμβριο του 1922.

Εκατομμύρια Ελλήνων και Ελληνίδων έχουν ο καθένας και κάθε μια ως τόπο καταγωγής μιας από τις σκλαβωμένες και ποτέ χαμένες – όπως αρέσκονται να λένε τα μέσα μαζικού εκφοβισμού – πατρίδες μας, είτε αυτή είναι η Κύπρος, τα παράλια της Μικράς Ασίας με το στολίδι της τη Σμύρνη, ο Ηρωικός Πόντος, η Ανατολική Ρωμυλία, η Βόρειος Ήπειρος, τα σημερινά Σκόπια ή η Κωνσταντινούπολη, η Βασιλεύουσα των Ελλήνων, η πόλη των ονείρων μας, η πόλη που είναι το σύμβολο της Μεγάλη Ιδέας που εμείς οι Εθνικιστές ποτέ δεν ξεχάσαμε, γιατί σιγοκαίει μέσα στην ψυχή μας και περιμένει να φουντώσει ξανά. Μόνο ο Εθνικισμός είναι σε θέση να επαναφέρει το φως στις ψυχές όλων των Ελλήνων, για να αποτινάξουν πρώτα τον νέο ζυγό, των ζυγό των τοκογλύφων και των σιωνιστών και να προχωρήσει το Έθνος σύσσωμο προς νέες σελίδες δόξας.

Σε αυτές λοιπόν τις γεμάτες εθνικό παλμό εκδηλώσεις, μας πλησίασαν Έλληνες και Ελληνίδες από τον τόπο που κατέφυγε και ο παππούς μου μετά την «ανταλλαγή των πληθυσμών» (που όπως γνωρίζετε δεν τηρήθηκε τελικά εκ μέρους της τουρκίας), το Διδυμότειχο, για να μας εκφράσουν με δάκρια στα μάτια την συγκίνηση που ένιωσαν να ακούσουν μετά από τόσον καιρό έναν λόγο καθαρό, Ελληνικό, μετά από τόσα χρόνια που τα (από)κόμματα της μεταπολιτευτικής εξουσίας τους είχαν ξεχασμένους από κάθε άποψη, ενισχύοντας με κάθε τρόπο ή στην καλύτερη περίπτωση ανεχόμενα την δράση των τούρκων πρακτόρων (εγχώριων και μη) και των συνοδοιπόρων τους (βλέπε κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου), και απαξιώνοντας πολιτικά και διοικητικά τις περιοχές αυτές, σαν να είναι ήδη χαμένες.

Τα δακρυσμένα μάτια των Ελληνίδων και Ελλήνων αυτών, που στον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή βλέπουν την τελευταία ελπίδα για το Έθνος μας, πρέπει να είναι η δική μας εμψύχωση για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, τον αγώνα μας ενάντια σε κάθε προσπάθεια των πρακτορίσκων να μετατρέψουν τη Θράκη μας σε ένα νέο Κόσσοβο.

Το χρωστάμε στους προγόνους μας, το χρωστάμε και στις γενιές των Ελλήνων που έρχονται. Πρέπει επιτέλους κάποιους να πει ένα ΟΧΙ σε όλους αυτούς που ανέχονται ή ενισχύουν ποικιλοτρόπως την δράση των πρακτόρων της Άγκυρας στη Θράκη, που έχουν σαν έδρα το προξενείο της Κομοτηνής. Πρέπει επιτέλους κάποιος να τους πει να μαζέψουν τις βαλίτσες τους και να πάνε στον αγύριστο.

Για εμάς τους Εθνικιστές, η Θράκη μας ήταν, είναι και θα παραμείνει αιωνίως Ελληνική, και δεν θα επιτρέψουμε ποτέ και σε κανέναν να το αμφισβητήσει αυτό. Φωνάζουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας: Έξω οι τούρκοι πράκτοες από την Θράκη! Προς απογοήτευση των αρχιτεκτόνων της «ελληνοτουρκικής φιλίας» που έχουν συνοδοιπόρους τους τα megaλα τουρκοκάναλα της διαφθοράς και της διαπλοκής, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση: Οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή που θα εκλεγούν στις επερχόμενες εκλογές, θα κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν την είσοδο της τουρκίας στην «ΕΕ». Για τον σκοπό αυτό θα ευαισθητοποιήσουμε όλες τις φιλελληνικές φωνές και δυνάμεις της Ευρώπης, οι οποίες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν και στο μέλλον.

Θα αποτρέψουμε και θα δυναμιτίσουμε με κάθε πρόσφορο μέσο την σύνδεση, είσοδο ή οποιασδήποτε μορφής συνεργασία της τουρκίας με την ευρωπαϊκή οικογένεια των Εθνών που εμείς επιδιώκουμε να υπάρχει, όχι μόνο επειδή δεν σέβεται – όπως αρέσκονται κάποιοι «ευρωπαίοι» να λένε – τα «ανθρώπινα δικαιώματα», αλλά πρωτίστως γιατί η τουρκία αποτελεί τον προαιώνιο και θανάσιμο εχθρό τόσο του Ελληνισμού, όσο και των περισσοτέρων Εθνών της Ευρώπης. Έναν εχθρό, με τον οποίο καμία φιλία δεν μπορεί να υπάρξει … Ποτέ των ποτών! Ζήτω το Έθνος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-thrakh-htan-einai-kai-tha-parameinei-ellhnikh-ejw-oi-tourkoi-praktores-ap#ixzz32N5zFJQ9

Exit mobile version