Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεντεύξεις του Δρ. Ηλία Ηλιακόπουλου υποψήφιου ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής – 3 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δρ. Νομικής, Δικηγόρος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή Ηλίας Ηλιακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΘράκηΝΕΤ και στην εκπομπή του Σάκη Σταυρίδη.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την επιλογή του να συστρατευθεί στον Εθνικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής, ο κ. Ηλιακόπουλος μίλησε και για τον ξεκάθαρα πολιτικό χαρακτήρα των διώξεων που υφίσταται το Κίνημά μας, στον ρόλο της Δικαιοσύνης στις διώξεις, για τον ανελέητο πόλεμο λάσπης, για τις στημένες και ψευδείς κατηγορίες, την παραβίαση του Συντάγματος, και φυσικά για το γεγονός ότι κακώς ευρίσκονται ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην φυλακή.

Αναφέρθηκε και στην επιδίωξή του να ωφελήσει την περιφέρεια, ενώ μίλησε και για τον διαρκή αγώνα που θα πρέπει να δίνει ένας Ευρωβουλευτής προκειμένου να καταστεί αποτελεσματικός για την χώρα του.Έκανε λόγο επίσης για το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και στο τι πρέπει και μπορεί να γίνει για να αντιμετωπιστεί η εισβολή, αλλά και η επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στην χώρα μας, εξαιτίας της Συνθήκης “Δουβλίνο ||”.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή Δρ. Νομικής ποινικολόγος Ηλίας Ηλιακόπουλος στο CENTER TV της Καβάλας. Σκοπός είναι η ανάδειξη της Ευρώπης των αξιών και όχι την Ευρώπη των τοκογλύφων, η ανάδειξη μιας Ευρώπης που η πολιτική ελέγχει την οικονομία και σε συνεργασία με άλλες εθνικιστικές φωνές θα μπει ένας φραγμός στην πολιτική της Μέρκελ που θέλει ένα σκληρό ευρώ εις βάρος των χωρών του νότου.

O Δρ. Ηλιακόπουλος τολμάει να κάνει και μια πρόβλεψη ότι οι κατηγορίες για τον Αρχηγό και τους βουλευτές θα καταπέσουν όχι στο δικαστήριο αλλά με αμετάκλητο δικαστικό βούλευμα. 

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο Ράδιο Χρόνος της Κομοτηνής, την Τρίτη 20 Μαΐου 2014 το πρωί, ο Δρ. Νομικής, Δικηγόρος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή Ηλίας Ηλιακόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunenteujeis-tou-dr.-hlia-hliakopoulou-upopshfiou-eurwbouleuth-ths-chrushs#ixzz32P7TkoCQ

Exit mobile version