Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η υποκρισία των «ανθρωπιστών»

Της Αικατερίνης Μιχάλαρουυποψήφιας ευρωβουλευτού της Χρυσής Αυγής

Πλήθος «προοδευτικών» διανοούμενων και κουλτουριάρηδων διαρρηγνύει καθημερινά τα ιμάτια του για την πολυπόθητη σωτηρία της ανθρωπότητας. Σύγχρονες καρικατούρες της πολιτικής, της τέχνης και των γραμμάτων, που καλύπτουν όλο το φάσμα του «δημοκρατικού τόξου», από την διεθνιστική αριστερά της προόδου έως την πατριδοκάπηλη δεξιά, απευθύνουν καθημερινά μαθήματα ήθους και ανθρωπισμού, ενώ εμείς οι «κακοί φασίστες», όντας σε ένα «ρατσιστικό παραλήρημα», επιθυμούμε την εξόντωση και τον αφανισμό καθετί διαφορετικού. Μαςεπιπλήττουν κοιτώντας μας αφ’ υψηλού και συνασπίζονται όλοι μαζί, ξεπερνώντας τις υποτιθέμενες διαφορές τους, με έναν και μοναδικό σκοπό: την καταγγελία και την καταπολέμηση του «φασιστικού κινδύνου», κραυγάζοντας πως αποτελούμε απειλή για την κοινωνία, τη δημοκρατία, την ανθρωπότητα, τις «πανανθρώπινες οικουμενικές αξίες» και τον πολιτισμό. Αλήθεια, όμως, πώς εννοούν όλοι αυτοί οι περίφημοι «δημοκράτες» και «ανθρωπιστές» την έννοια του σεβασμού στην διαφορετικότητα;

Μεταξύ αναρίθμητων περιπτώσεων που θα μπορούσαν να αναφερθούν και να εκθέσουν αυτομάτως το υποκριτικό τους ενδιαφέρον, ας μιλήσουμε απλά για την «ευαισθησία» τους, που περιορίζεται στην υποχρέωση όλων των φυλών να μιλάνε αγγλικά, να φοράνε το μπλουζάκι με τη φίρμα της πολυεθνικής και να μιμούνται σε κάθε τομέα της ζωής τους τη Δύση. Όσο για την παράδοση και τον τρόπο ζωής τους, δεν μας πειράζει ακόμη και αν εξαφανιστούν, καθώς ο «σεβασμός στην διαφορετικότητα»,  μπορεί και επιβάλει σε όλους τις ίδιες συνήθειες και τον ίδιο κώδικα ηθικής. Πώς αλλιώς, άλλωστε, θα μπορούσαν να έχουν όλοι όμοιες καταναλωτικές ανάγκες;

Να μην λησμονούμε, βέβαια, και τους αμέτρητους διεθνείς οργανισμούς που προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια και κοινωνική αλληλεγγύη σε διάφορες ευπαθείς ομάδες, σε ολόκληρη την υφήλιο. Ο πραγματικός τους σκοπός, όμως, είναι λίγο διαφορετικός, λίγο πιο σκοτεινός, απ’ ό,τι φαντάζονται οι περισσότεροι, καθώς αυτοί οι οργανισμοί γίνονται συχνά η πόρτα για να μπορέσουν να εισέλθουν στην κάθε χώρα έμποροι όπλων και στρατιωτικού υλικού ή ακόμα και μισθοφόροι, που θα βοηθήσουν τον κάθε πολέμαρχο να αφανίσει τα γύρω χωριά.

Αυτοί οι ανθρωπιστές είναι οι ίδιοι που τάσσονται και υπέρ της δημιουργίας πολυπολιτισμικών κοινωνιών, στα αντιφυσικά πρότυπα του «μοντέρνου» κόσμου. Ενός κόσμου μιας νέας τάξης πραγμάτων, που υπηρετεί πιστά την ιδέα του διεθνισμού και παρουσιάζεται είτε ως φιλελευθερισμός, είτε με το προσωπείο αριστερών, μαρξιστικών θεωριών. Μόνο που και σε αυτή την περίπτωση ο σεβασμός στην διαφορετικότητα πάει περίπατο, αδιαφορώντας για την αφαίρεση της εθνικής και πολιτισμικής ταυτότητας, που έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία πολτοποιημένων κοινωνιών, όμοιες με έναν άλλο «πύργο της Βαβέλ».

Επίσης, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και αυτούς που έχουν κάνει τον «αντιρατσισμό» τους επάγγελμα. Τρανταχτό παράδειγμα η πληθώρα των κρατικοδίαιτων Μ.Κ.Ο. που ξεπηδούν κάθε τόσο με γελοία προσχήματα, ενώ οι βαρόνοι της διαπλοκής εκθειάζουν την σπουδαιότητα του ανύπαρκτου κοινωνικού τους έργου. Ακόμα, όμως και στην περίπτωση που εντοπιστεί κάποιο είδος συμβολής στην επίλυση κάποιου προβλήματος από μέρους τους, κατά έναν περίεργο τρόπο, απευθύνεται οπουδήποτε αλλού, εκτός από τους Έλληνες πολίτες. Αυτή είναι, λοιπόν, η «αναμφισβήτητη» προσφορά τους, συμμετέχοντας για τα καλά στο μεγάλο φαγοπότι διασπάθισης του δημόσιου χρήματος, ενώ ο ελληνικός λαός υποχρεώνεται στη συνέχεια σε μια πλήρη οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση, καθώς καλείται να καλύψει τις μαύρες τρύπες και τα δημοσιονομικά ελλείμματα από την τσέπη του.

Η δική μας ιδεολογία, όμως, όντας απόλυτα συνυφασμένη με τον Ελληνικό Πολιτισμό, εκλαμβάνει τελείως διαφορετικά την έννοια του ανθρωπισμού. Απέχει μακράν από ένα απλό θεωρητικό επινόημα και θέτει στο κέντρο της κοσμοθεωρίας μας τόσο τον Άνθρωπο, όσο και τη Ζωή. Σκοπός μας είναι να ζούμε σύμφωνα με τις απαράμιλλες αξίες της αρχαιοελληνικής ηθικής και να εξελισσόμαστε βάσει ενός προτύπου, όμοιου με αυτό που δημιούργησαν οι σοφοί προγονοί μας. 

Θεμελιώδης πεποίθηση μας, λοιπόν, είναι ο σεβασμός στην ιστορία, την παράδοση, τον πολιτισμό, τα ήθη, τις αξίες και την παράδοση κάθε έθνους, στοιχεία τα οποία συνιστούν τον απόλυτο συνδετικό κρίκο του παρελθόντος με τον παρόν, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι η ξεχωριστή εθνική ταυτότητα και η πολιτισμική κληρονομιά θα συνεχίσει να υπάρχει αναλλοίωτη και στο μέλλον.

Συνεπώς, αποδεχόμενοι την διαφορετικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε πολιτισμικής ή κοινωνικής ομάδας, θεωρούμε πως η ιδιαίτερη ταυτότητα του καθενός διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση κάθε ανθρώπινης δυνατότητας και πολιτισμού. Πάγια θέση μας είναι ότι ο κάθε λαός πρέπει να ευημερεί στον τόπο του, σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα του, ώστε να μην υπάρχει πρόσφορο έδαφος για κανένα δυνάστη να εκμεταλλεύεται άλλους λαούς ή να τους δημιουργεί επίπλαστες ανάγκες, με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των δικών του συμφερόντων.

Σε αντίθεση με τα συστημικά φερέφωνα και την καθεστωτική προπαγάνδα τους, το ήθος και οι αξίες που πηγάζουν από τις ιδέες και την πίστη μας, κάνουν καταφανή την απόλυτη διαφορά μας από όλο αυτό τον συρφετό των δήθεν ανθρωπιστών, των οποίων οι «ευαισθησίες» κυμαίνονται ανάλογα με τις οικονομικές τους επιδιώξεις. Η φιλοσοφία της ιδεολογίας μας είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις βλέψεις για παγκόσμια κυριαρχία, και ουδέποτε θελήσαμε να εμπλακούμε στις υποθέσεις άλλων λαών, πόσο μάλλον να τους καταπιέσουμε.

Ο αγώνας που διεξάγουμε δεν έχει καμία σχέση με τα ιδιοτελή κίνητρα όλων αυτών των επαγγελματιών ανθρωπιστών, καθώς ως Έλληνες Εθνικιστές μαχόμαστε για το όραμα μας, που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία ενός Μεγάλου Πολιτισμού, που το μεγαλείο του θα ακτινοβολεί σε ολόκληρο τον κόσμο και σαν φωτεινός φάρος θα οδηγεί τους υπόλοιπους σε μια συνεχή προσπάθεια να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους. Σαφώς και πιστεύουμε στην διαφορετικότητα και στην διάκριση των φυλών, επιθυμώντας την ανύψωση ολόκληρης της ανθρωπότητας σε ένα υψηλότερο και ευγενέστερο πολιτισμικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-upokrisia-twn-anthrwpistwn#ixzz32QxNv8Xc

Exit mobile version