Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι πολιτιστικοί δεσμοί Ελλάδος-Ρωσίας ως οδηγός για το μέλλον

Του Θωμά Κοσμά, υποψήφιου ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής

Εξεγέρσου, ω Ελλάδα, εξεγέρσου!
Δίκαια ξεσήκωσες τις δυνάμεις σου,
δίκαια πολέμησες.
Στον Όλυμπο, στην Πίνδο, στις Θερμοπύλες
κάτω από τη σκιά των πανάρχαιων κορυφών τους
γεννήθηκε η νεαρή Ελευθερία
στους τάφους του Θησέα και του Περικλή
πάνω απ’ τα ιερά μάρμαρα των Αθηνών.
Ω! Χώρα των ηρώων και θεών
έσπασες τα δεσμά της δουλείας,
τραγουδώντας τους φλογερούς στίχους
του Τυρταίου, του Μπάιρον και του Ρήγα.

Alexandr Puskin

Η Ρωσσία, υπήρξε ανέκαθεν στη μακρόχρονη ιστορία της πεδίο συγκρούσεων και μήλο της Έριδος για τις μεγάλες εκείνες δυνάμεις που οι ηγεσίες τους (π.χ. Γαλλία του Ναπολέοντα), βλέποντας σε βάθος χρόνου, καταλάβαιναν πως ο ρωσσικός χώρος αποτελεί, για όποιον κυριαρχεί σε αυτόν, μια μεγάλη γεωστρατηγική αναβάθμιση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Ελλάς, πρέπει να εκμεταλευτεί τους πολύχρονους πολιτιστικούς δεσμούς με την Αγία Ρωσσική Αυτοκρατορία. Θα πρέπει να θέσει τις βάσεις μιας αμοιβαίας συνεργασίας μεταξύ ΊΣΩΝ κρατών, κάτι που θα την καταστήσει κυρίαρχο στη λεκάνη της Μεσογείου.

Η πρόσφατη μετονομασία της Κριμαίας σε Ταυρίδα, δηλαδή όπως ήταν γνωστή κατά την Κλασσική Αρχαιότητα,δεν μπορεί να αποτελεί άλλο από την υπενθύμιση των πανάρχαιων Ελληνικών δεσμών στην περιοχή, κάτι που η Ελλάς, μετά από δεκαετίες εγκατάλειψης, οφείλει να αναθερμάνει πάνω σε ΕΘΝΙΚΗ βάση τις σχέσεις με τον φυσικό της σύμμαχο, που δεν είναι άλλος από την Ρωσσία.

Η Ε.Ε., ακολουθώντας σταθερά μια γραμμή εξυπηρέτησης εξοευρωπαϊκών συμφερόντων, προχώρησε σε κυρώσεις (που στην ουσία αποτελούν άσφαιρα πυρά) έναντι της Ρωσσίας, υποστηρίζοντας τις δυνάμεις (Σόρος, ΗΠΑ, κτλ) που επιχειρούν, ελέγχοντας το κατώφλι της (Ουκρανία, Πολωνία), να την οριοθετήσουν και να την αποκλείσουν γεωπολιτικά.

Για μία πραγματικά ελεύθερη Ευρώπη που δεν θα λειτουργεί όπως λειτουργεί σήμερα, δηλαδή ενάντια στα συμφέροντα των λαών της, η στενή συνεργασία με αυτήν την παλαιά δύναμη της Ανατολικής Ευρώπης είναι επιβεβλημένη.

Σε μία αντίθετη περίπτωση, και αν η Ευρώπη συνεχίσει να είναι υποχείριο των οικονομικών και υπερατλαντικών ελίτ, είναι σίγουρο πως θα έχει την τύχη των «Μηλίων» του Θουκυδίδη.

O ρωσσικός λαός δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ως προς την ταυτότητά του, αν η Ρωσσία θα αποτελεί τμήμα της Ευρώπης ή αυτόνομη χώρα με χαρακτηριστικά ανερχόμενης αυτοκρατορίας. Σε κάθε περίπτωση, οι Εθνικιστές, λειτουργώντας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την σημερινή κυρίαρχη πολιτική της «Δύσεως», θα κινηθούν με γνώμονα τη θέσπιση βάσεωνόπου στο μέλλον θα καθιστούν τα σύνορα της πραγματικής Ευρώπης στα Ουράλια.

Σίγουρα οι Εθνικιστές δεν περιμένουν τον «Μόσκοβο να έρθει», και αυτό γιατί ζούμε και δρούμε ως ελεύθεροι Έλληνες και όχι ως ραγιάδες. Σίγουρα στα πλαίσια μίας τέτοιας συνεργασίας, μπορεί εκτός από τα οικονομικά οφέλη, να λειτουργήσει και ως ανάχωμα στην ασιατική εισβολή που απειλεί να καταπιεί την Ευρώπη (οικονομικά και βιολογικά).

Το παραπάνω ποίημα του Αλέξανδρου Πούσκιν ας λειτουργήσει ως φάρος της σύγχρονης Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-politistikoi-desmoi-ellados-rwsias-ws-odhgos-gia-to-mellon#ixzz32Rs57nfV

Exit mobile version