Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Κυριακή κοντή γιορτή”: Τους τιμωρώ – Ψηφίζω Χρυσή Αυγή

του Γεώργιου Βασιλείουυποψηφίου Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής

Οι αυτοδιοικοιτικές εκλογές της 18/05 ανέδειξαν μεγάλο νικητή τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Σε ένα περιβάλλον φίμωσης, αποκλεισμού, εκφοβισμού και τρομοκρατίας, που ελάχιστα απείχε από πρακτικές Βορείου Κορέας, ο δόλια και παράνομα προφυλακισμένος Αρχηγός μας, Νίκος Μιχαλολιάκος, απέδειξε ότι είναι ο μόνος πραγματικός ΗΓΕΤΗΣ!

Σε αντίθεση με τους αρχηγούς των συστημικών κομμάτων, που αυτοπροσδιορίζονται παραπλανητικά ως “Δημοκρατικό Συνταγματικό Τόξο”, και κανένας τους (μέσω των υποψηφίων που τους εκπροσωπούσαν) δεν πλησίασε καν τα ποσοστά των εκλογών του 2012, ο Νίκος Μιχαλολιάκος και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ξεπέρασε το 100% των εκλογών του 2012.

Παρά τις εγγενείς αδυναμίες (λόγω τρομοκρατίας απέναντι στους εκλογικούς αντιπροσώπους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Ελληνική περιφέρεια), οι Έλληνες εθνικιστές απέδειξαν την άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος.

Παγίωσαν το ποσοστό του 2012, και το ανέπτυξαν πολύ περισσότερο απ’ότι οι θλιβεροί δημοσκόποι και τα διαπλεκόμενα Μ.Μ.Π. (Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης) προέβλεπαν.

Την ερχόμενη Κυριακή 25/5 έχουμε τις ευρωεκλογές. Απέναντι από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, υπάρχει ένα εγχώριο και παγκόσμιο σύστημα εξουσίας, που με θεμιτούς και κυρίως αθέμιτους και βρώμικους τρόπους, προσπαθεί να αναχαιτίσει την ορμή του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος.

Η ιστορία όμως, δυστυχώς γι’αυτούς, έχει δώσει ραντεβού με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Γνωρίζουμε και εισπράτουμε καθημερινά, απ’όλο το μηχανισμό του σάπιου πολιτικού συστήματος, κάθε βρώμικη, ανήθικη, τρομοκρατική και ύπολη μορφή αντιπαράθεσης απέναντι σε κάθε υποψήφιο και στο κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Έχουμε παράνομα φυλακισμένους τον Αρχηγό, βουλευτές και στελέχη μας.

Έχουν κόψει την οικονομική επιχορήγηση του κόμματος, επιδιώκοντας να φιμώσουν τις δράσεις αλληλεγγύης, την εικόνα και το λόγο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Καθημερινά τα Μ.Μ.Π. ενώ δεν επιτρέπουν να εκφρασθεί ο λόγος, οι θέσεις και ο αντίλογος των Ελλήνων Εθνικιστών, με αηδιαστικό πραγματικά τρόπο κατηγορούν, υβρίζουν, ψευδολογούν και επιτίθενται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Οι “λαμπροί δημοκράτες” όλων των κομμάτων, που συνωστίζονται στα τηλεοπτικά πάνελ, αρνούνται να συνομιλήσουν με υποψηφίους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά θεωρούν θεμιτό να μαλώνουν τάχα μεταξύ τους, έχοντας ως φόντο το ΚΑΖΑΝΙ της εξουσίας.

Όλος ο μηχανισμός εξουσίας, και σε όλα τα επίπεδα, έχει αφήσει τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, να πηγαίνει με αυτόματο πιλότο, και ασχολείται με ποιο τρόπο θα εμποδίσει και μειώσει την δυναμική του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος.

Ιδιαίτερα ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο  προφυλακισμένος Παναγιώτης Ηλιόπουλος και τόσοι άλλοι αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που έδωσαν την πρώτη μάχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές, απέδειξαν ότι ΠΟΤΑΜΙΑ μπορεί να φτιάξουν αλλά το ΠΟΤΑΜΙ της Εθνικιστικής Ελλάδας δεν γυρίζει πίσω.

Με τη σκέψη στο αίμα των αδικοχαμένων αδελφών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, ας δώσουμε τον αγώνα μας, αγώνα για την Ελλάδα!

Κανείς δεν επιτρέπεται να λείψει από το προσκλητήριο της ερχόμενης Κυριακής. Η αποχή ευνοεί το σύστημα εξουσίας που προμοτάρουν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι,

Κάθε εκλογικό τμήμα πρέπει να έχει παρόντα και ένα ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΨΗΦΙΖΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ – ΜΑΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ – ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ – ΜΑΣ ΦΙΜΩΝΟΥΝ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ Η ΨΗΦΟ ΣΟΥ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kuriakh-konth-giorth-tous-timwrw-pshfizw-chrush-augh#ixzz32Sz3gCiZ

Exit mobile version