Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Μάνδρα, Κεφαλλονιά – Ιθάκη, Γύθειο

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Μάνδρα, Κεφαλλονιά - Ιθάκη, Γύθειο

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από συναγωνιστές πραγματοποιήθηκε η ομιλία των υποψήφιων Ευρωβουλευτών,του Αντιστράτηγου Γεώργιου Επιτήδειου, τ. Διευθυντή Τμήματος Χειρισμού Κρίσεων του Ευρωστρατού και της Κατσινοπούλου Μαρίας – Ελένης. 

Πρώτη στο βήμα ανέβηκε η Συναγωνίστρια Μαρία – Ελένη Κατσινοπούλου όπου και έκανε εκτενή αναφορά στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής και την πορεία των Ελλήνων Εθνικιστών στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ύστερα στο βήμα ανέβηκε εν μέσω χειροκροτημάτων ο Αντιστράτηγος Γεώργιος Επιτήδειος όπου έκανε αναφορά στον δίκαιο αγώνα που δίνει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και ζήτησε απ΄όλους τους Έλληνες να πυκνώσουν τις τάξεις της Χρυσής Αυγής τώρα όπου ο Αγώνας μαίνεται και να δώσουν το παρόν άπαντες την ημέρα των εκλογών και να αποτρέψουν την νοθεία στα εκλογικά τμήματα ανά την Ελλάδα.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε και η υποψήφια Ευρωβουλευτής Ιουλία Τσολιάκου.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ:
17ο χιλιόμετρο Νέας Εθνικής οδού
Τετάρτη και Παρασκευή: 19:00-21:00
Τηλ.: 6973283559- 210 5571360

Ομιλία Ν. Λεμοντζή στην Κεφαλονιά 

Στην Κεφαλονιά βρέθηκε την Τρίτη 20 Μαΐου, ο συναγωνιστής κι εκλεγμένος πλέον Περιφερειακός Σύμβουλος Ιονίων Νήσων με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ», Νικόλαος Λεμοντζής, προκειμένου να συγχαρεί τους Κεφαλλήνες συναγωνιστές για τον αγώνα που έδωσαν και για το αποτέλεσμα που έφεραν.

Οι συμπατριώτες μας που προσήλθαν μαζικά στα γραφεία μας, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πρώτοι από το Νικόλαο Λεμοντζή, για τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες θα ασκήσει τα καθήκοντά του εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου και για τον τρόπο που θα επιδιώξει να βοηθήσει τα Επτάνησα αλλά και την Κεφαλονιά και την Ιθάκη ειδικότερα.

Τέλος, ο συναγωνιστής, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα και την κρισιμότητα της επόμενης μεγάλης μάχης των ευρωεκλογών, από το αποτέλεσμα των οποίων θα κριθεί σε τεράστιο ποσοστό η μελλοντική πορεία της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την επέτειο της Ένωσης των Επτανήσων με τη Μητέρα Ελλάδα

Ο Πυρήνας της Χρυσής Αυγής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, τίμησε την Τετάρτη 21/5/2014 την ιστορική επέτειο των 150 ετών από την Ένωση των Επτανήσων με τη Μητέρα Ελλάδα, με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Ριζοσπαστών στο Αργοστόλι.

Ο αγώνας των Ριζοσπαστών, των Κεφαλλήνων Εθνικιστών, για Ελλάδα κι Ελληνισμό, αποτελεί για όλους μας παντοτινό παράδειγμα.

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΙΘΑΚΗ:
Δρακοπούλου 12 (Πλατεία Καμπάνας – Αργοστόλι)
Τρίτη 20.00 – 21.00 και Σάββατο 12.00 – 13.00
Τηλ: 2671102349 & 6945134452

Ομιλία Γ. Επιτήδειου στο Γύθειο

Βούλιαξε το Γύθειο από την ομιλία του Στρατηγού Επιτήδειου σε κεντρικό σημείο της πόλεως.Από νωρίς προσήλθαν στο χώρο της ομιλίας Συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος και περίμεναν την άφιξη του Στρατηγού,η ομιλία τελέστηκε μέσα σε θερμό κλίμα με το σύνθημα ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΈΣ να τραντάζει τα Ιερά χώματα της αδούλωτης Μάνης.Το παρόν έδωσε και ο αδερφός του Αρχηγού μας Τάκης Μιχαλόλιας όπου και έστειλε το μήνυμα της Νίκης σε όλη την Ελλάδα και ευχήθηκε σύντομα λευτεριά στον έγκλειστο Αρχηγό και αδερφό του Ν.Γ.Μιχαλολιάκο.

ΓΥΘΕΙΟ:
Κεντρική Πλατεία “Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη”
Τετάρτη-Σάββατο 18.00-21.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh33#ixzz32WS4IOu3

Exit mobile version