Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το «όλον» ΠΑΣΟΚ (Ποτάμι – Ελιά) εναντίον της Χρυσής Αυγής

Το «όλον» ΠΑΣΟΚ (Ποτάμι - Ελιά) εναντίον της Χρυσής Αυγής

Η σημερινή έκδοση της φυλλάδας του Μπόμπολα έχει πραγματικά πολλές σελίδες αφιερωμένες στο ΠΑΣΟΚ, είτε στη μία, είτε στην άλλη του έκφανση. Πραγματικά ούτε κομματικά προσκείμενη φυλλάδα δεν θα είχε αφιερώσει τόσο πολλές σελίδες στην διαφήμιση των απόψεων μίας εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε και δρα υπό το μανδύα πολιτικού κόμματος.

Η σημερινή εργολαβική φυλλάδα φιλοξενεί ρεπορτάζ – δηλώσεις και των δύο πολιτικών αρχηγών του ΠΑΣΟΚ, δηλαδή του Βενιζέλου και του Θεοδωράκη. Το εντυπωσιακό δεν είναι ότι η εν λόγω εφημερίδα λειτουργεί ως παραμάγαζο του ΠΑΣΟΚ. Αυτό ήταν γνωστό από πριν, αφού το ΠΑΣΟΚ αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα του, ενώ το «Ποτάμι» αποτελεί την «τραβεστοποίηση» – μεταμόρφωση του ΠΑΣΟΚ, μπας και κοροϊδέψει κανέναν Έλληνα και το ψηφίσει.

Το εντυπωσιακό ήταν η ομοιότητα των δηλώσεων Βενιζέλου – Θεοδωράκη, οι οποίοι περιορίστηκαν στην καθύβριση του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών και στις νουθεσίες προς τους «παραπλανημένους» ψηφοφόρους.

Ο μεν Βενιζέλος στις δηλώσεις του μέμφεται τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ που έρποντας ζητούν την ψήφο των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, αγνοώντας προφανώς ότι ο ορισμός του πολιτικού «ερπετού» και «γυμνοσάλιαγκα» στην Ελλάδα, ταιριάζει «γάντι» στους πασόκους κάθε αποχρώσεως, είτε «ποταμίσιους», είτε «της ανοιχτής θαλάσσης».

Ο δε Θεοδωράκης επέλεξε άλλη γραμμή πλεύσης, προσπαθώντας να παρουσιάσει τον εαυτό του ως «αντισυστημικότερο» της Χρυσής Αυγής και να διεκδικήσει την ψήφο των Χρυσαυγιτών. Ξεχνά ο μωρός ότι οι Έλληνες δεν ξεχνούν ποιος είναι ο ίδιος και από ποιο πολιτικό χώρο προέρχεται. Ας κοιτάει τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις που «φουσκώνουν» το απόκομμα του και ας ετοιμαστεί να πραγματώσει την υπόσχεση του προς τον Ελληνικό Λαό ότι «Αν τα ποσοστά του Ποταμιού είναι χαμηλά θα είναι μία ήττα και δεν θα συνεχίσω. Αν ο κόσμος μου πει: Σταύρο, δεν σε πιστεύουμε, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσω».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-olon-pasok-potami-elia-enantion-ths-chrushs-aughs#ixzz32Xw3iyMO

Exit mobile version