Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γεωργία Βαρδουλάκη, υπ. ευρωβουλευτής στον Στόχο: Η 25η Μαΐου θα είναι νικηφόρος για την Χρυσή Αυγή

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Γεωργία Βαρδουλάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εβδομαδιαία πατριωτική εφημερίδα “Στόχος”.

– Υποψήφια ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή, λοιπόν, με καταγωγή από τα Σφακιά και κάπου πήρε τ’ αυτί μας ότι είσαι κόρη απόστρατου Αξιωματικού της Αστυνομίας. Το οικογενειακό και προσωπικό σου περιβάλλον πόσο ρόλο έχει παίξει για την πολιτική σου στάση και πόσο στηρίζει αυτή την επιλογή σου;

Καταρχάς, αποτελεί για μένα ΥΨΙΣΤΗ ΤΙΜΗ που ο παράνομα και άδικα προφυλακισμένος Αρχηγός μας, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, με τιμά με αυτήν του την επιλογή. Έχω γεννηθεί στην Λειβαδιά Βοιωτίας και κατάγομαι από τα Σφακιά. Είμαι κόρη Απόστρατου Ταξίαρχου της Ελληνικής Αστυνομίας, αποφοίτου της Σχολής Αξιωματικών Χωροφυλακής. Η διαπαιδαγώγηση που έλαβα από τους γονείς μου συνέβαλε στην διαμόρφωση των πολιτικών μου θέσεων. Πατρίς-Οικογένεια-Ορθοδοξία είναι το τρίπτυχο βάσει του οποίου με μεγάλωσαν. Η απόφασή μου να συνταχθώ με την Χρυσή Αυγή ήταν απόφαση ζωής. Η οικογένειά μου στέκει δίπλα μου, δίπλα ΜΑΣ. Είμαι συνειδητοποιημένη και κάνω το καθήκον μου για την Ελλάδα.

Ο βρώμικος πόλεμος που δεχόμαστε από το σάπιο πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο μάς έχει καταστήσει στόχο των τρομοκρατικών στοιχείων και του ανθελληνικού πολιτικού συστήματος, ενώ η άδικη και παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού μας, των τεσσάρων βουλευτών μας και πολλών Συναγωνιστών, καθώς και η άνανδρη δολοφονία των αδερφών μας, Γιώργου και Μάνου, αποδεικνύουν ότι το μεταπολιτευτικό καθεστώς μάς πολεμά με ανήθικες και παράνομες μεθόδους. Δυστυχώς για όλα τα απολειφάδια της πολιτικής ζωής του τόπου, τίποτε δεν μας σταματά και ούτε μας κλονίζει. Ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί ότι είμαστε εδώ για να μείνουμε!

– Τέσσερις γλώσσες, απόφοιτη της Νομικής, μέλος του ΔΣΑ, απόφοιτη Πολιτικών Επιστημών… πως αισθάνεσαι που το σύστημα επιχειρεί αυτή την συστηματική απαξίωση για το επίπεδο των Ελλήνων Εθνικιστών και σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο;

Στις τάξεις της Χρυσής Αυγής συγκαταλέγονται Έλληνες και  Ελληνίδες από όλα τα κοινωνικά και οικονομικά στρώματα. Αυτό είναι το δέον και το πρέπον, γιατί η αγάπη για την Πατρίδα δεν έχει να κάνει με τα πανεπιστημιακά διπλώματα ή την οικονομικοκοινωνική καταξίωση στην κοινωνία.

Το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα αποτελείται από ανθρώπους που ουδέποτε αγάπησαν την Ελλάδα, από επαγγελματίες πολιτικάντηδες που,  ως επί το πλείστον, προέρχονται από μεγάλα πολιτικά τζάκια και πάμπλουτες οικογένειες. Η στελέχωση τόσο του ψηφοδελτίου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όσο και των ψηφοδελτίων για τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές, διατρανώνει την ποιότητα των Συναγωνιστών. Συνεπώς, η συλλήβδην απαξίωση των Ελλήνων Εθνικιστών δεν μας αγγίζει καν, διότι όσα μας καταλογίζουν, δεν αληθεύουν. Επιπλέον, και ο Ελληνικός Λαός έχει παύσει προ πολλού να πιστεύει τα ασύστολα και αισχρά ψέμματα των πολιτικών -και λοιπών- ανδρείκελων, που κατέστρεψαν την Ελλάδα μας, σε εθνικό, οικονομικό και κυρίως σε ΗΘΙΚΟ επίπεδο.

– Το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής είναι μια πραγματική έκπληξη… Πως αισθάνεσαι την συμμετοχή σου μέσα σε αυτό, τι πιστεύεις πως μπορούν προσφέρουν οι Έλληνες Εθνικιστές ευρωβουλευτές από τις Βρυξέλλες και ποιες είναι οι δικές σου φιλοδοξίες αν βρεθείς εκλεγμένη πια σε αυτό το μετερίζι;

Το ευρωψηφοδέλτιο αποτέλεσε έκπληξη για όσους μας καθυβρίζουν, ήτοι για αυτούς που μας διαφεντεύουν τα τελευταία 40 χρόνια και οδήγησαν την Ελλάδα στην μνημονιακή κατοχή, την εθνική απαξίωση και την ηθική κατάπτωση. Εμείς γνωρίζαμε και γνωρίζουμε τι κόσμος απαρτίζει και στηρίζει την Χρυσή Αυγή. Όλοι εμείς, λοιπόν, οι Εθνικιστές και οι Εθνικίστριες έχουμε ΙΕΡΟ καθήκον και Υποχρέωση να υπερασπιστούμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τα Εθνικά μας συμφέροντα, να αγωνιστούμε για την Πατρίδα μας. Αυτήν την Πατρίδα που πολλοί την μισούν και την προδίδουν, ΕΜΕΙΣ θα αγωνιστούμε για να ξαναγίνει ένα μεγάλο Έθνος. Θα σταθούμε ακλόνητοι και αταλάντευτοι απέναντι στα διαλυτικά στοιχεία του Καπιταλισμού και του Διεθνισμού, που καταστρέφουν Έθνη, Λαούς, Πολιτισμούς, την Ευρώπη και την Ορθοδοξία.

– Είδαμε πως παρά τις πεισματικές του επιθέσεις και εμμονές, το σύστημα δεν κατάφερε να ανακόψει το Εθνικιστικό ποτάμι και τους Έλληνες να εκφραστούν θετικά πυκνώνοντας τις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Πως εισέπραξες τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής; Τι βλέπεις για την Κυριακή που έρχεται;

Όπως προείπα, κράτος και παρακράτος -σε σύμπραξη με την πλειοψηφία των αργυρώνητων καθεστωτικών ΜΜΕ- πολεμούν την Χρυσή Αυγή με κάθε παράνομο, άθλιο και ανήθικο μέσο. Η πολιτική τρομοκρατία στην ελληνική κοινωνία έπιασε στα δίχτυα της κάποιους φοβισμένους συμπολίτες μας, οι οποίοι σύντομα θα συμπλεύσουν μαζί μας, γιατί τον δίκαιο άνθρωπο, ο Χρόνος δικαιώνει. Ο μεγάλος, λοιπόν, νικητής της 18ης Μαΐου είναι αδιαμφισβήτητα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις καθημερινές αναφορές-υβρεολογίες των παρισταμένων -σε μόνιμη βάση-  ελληνοφώνων… προσωπικοτήτων και παραγόντων στα τηλεοπτικά παράθυρα εναντίον του Κινήματός μας. Εκεί, στα σάπια τηλεπαράθυρα και τηλεδικαστήρια, όπου δεν υπάρχει περιθώριο αντιλόγου εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Χωρίς αμφιβολία, η 25η Μαΐου θα είναι ελπιδοφόρος και νικηφόρος! Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα στηρίξουν την Χρυσή Αυγή, γιατί μετά από χρόνια μιας ακολουθούμενης ανθελληνικής πολιτικής, χαρακτηριζόμενης από ηττοπάθεια, δουλοπρέπεια και μαλθακότητα, και ακολουθούμενης κατά γράμμα από τους εξωνημένους πολιτικούς της μεταπολίτευσης, θέλουν να ακούσουν επιτέλους την πραγματικά Ελληνική Εθνικιστική ΦΩΝΗ και μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

– Κλείνοντας να στείλουμε ένα μήνυμα στους αναγνώστες του «Στόχου» αλλά και στους φυλακισμένους πολιτικούς κρατούμενους της Χρυσής Αυγής που θα μας διαβάσουν;

Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές. Η Χρυσή Αυγή είναι και θα παραμείνει η μόνη πολιτική δύναμη που υφίσταται και δρα για το καλό των Ελλήνων και της Πατρίδας μας. Στηρίζοντάς την, επομένως, συμβάλλουμε στην απελευθέρωση και την σωτηρία της Ελλάδας από τους διεθνείς ολετήρες και τους εγχώριους εντολοδόχους τους! Δηλώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι για ΟΛΑ! Δεν φοβόμαστε κανέναν ανθέλληνα και τίποτα δεν θα μας κλονίσει. Διότι σκεπτόμαστε Ιστορικά από το Έθνος και για το Έθνος. Διότι υπάρχουμε μέσω της Εθνικιστικής Ιδεολογίας και ζούμε, αναπνέουμε και δρούμε για την Ελλάδα μας. Και ένα είναι το αναπόφευκτο: ότι ΕΜΑΣ θα μας κρίνουν μόνον οι νεκροί και οι αγέννητοι, το παρελθόν και το μέλλον αυτού του Τόπου. Και η Χρυσή Αυγή θα γράψει την Ιστορία του Μέλλοντος! ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/gewrgia-bardoulakh-up.-eurwbouleuths-ston-stocho-h-25h-maiou-tha-einai-nikh#ixzz32aIbIvct

Exit mobile version