Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι τέσσερις άξονες της εθνικιστικής πολιτικής στην Ευρώπη

Του Θωμά Κοσμάυποψήφιου Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος, έχοντας επίγνωση της θέσεως της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή οικογένεια και του ιστορικού ρόλου που έχει διαδραματίσει και όπου μέσω των συγχρόνων ηθικών και πολιτισμικών καταπτώσεων καλείται να τον υπερασπιστεί, έχει σχεδιάσει τέσσερις βασικούς άξονες μιας πραγματικά ευρωπαϊκής πολιτικής που θα ανταποκρίνεται στις προκλήσεις του σήμερα.

Οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η πολιτική της Χρυσής Αυγής στα πλαίσια της εισόδου στο κέντρο των ευρωπαϊκών αποφάσεων θα είναι επιγραμματικά οι εξής:

  1. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα επιδιώξει συμμαχίες με Εθνικιστικά και Πατριωτικά κόμματα με βάση κοινά πολιτιστικά στοιχεία με σκοπό την προώθηση των ελληνικών σε ευρωπαϊκές χώρες αλλά και μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.
  2. Λαθρομετανάστευση – Με βάση την κατάπτυστη συνθήκη του «Δουβλίνο 2» η Ελλάς έχει μετατραπεί σε σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης και πεδίο δράσεως εγκληματιών από την Αφρική και την Ασία. Οι ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου θα φέρουν επιτακτικά το θέμα στα ανώτερα ευρωπαϊκά όργανα και θα ασκήσουν πιέσεις ώστε να επιληφθεί του θέματος η Ευρώπη.
  3. ΑΟΖ και Ορυκτός Πλούτος– Οι χώρες που αντιπροσωπεύονται στην Ευρώπη πρέπει να έρθουν προ των ευθυνών τους. Τα σύνορα της Ελλάδος αποτελούν και σύνορα της Ευρώπης. Οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου θα εξαντλήσουν όλα τα μέσα που διαθέτουν ώστε να πιέσουν τα ευρωπαϊκά κράτη και να απαιτήσουν την υποστήριξή τους στην οριοθέτηση της ΑΟΖ.
  4. Οικονομία και Πρωτογενής παραγωγή –Από τη δεκαετία του ’80, βάση οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (τότε ΕΟΚ) καταστράφηκε σταδιακά το μεγαλύτερο μέρος της αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής με αντάλλαγμα ένα ετήσιο πενιχρό επίδομα. Οι Έλληνες της υπαίθρου οδηγήθηκαν σταδιακά στην απραξία και οι νεότερες γενιές μετανάστευσαν στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το ίδιο ισχύει και σε μεγάλο βαθμό για τις χώρες της Ευρώπης. Έτσι πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, αναγκάστηκαν σταδιακά να εισάγουν προϊόντα από κράτη εκτός Ευρώπης (κυρίως Ασίας και Αφρικής). Οι Έλληνες Εθνικιστές και οι ευρωπαίοι σύμμαχοί τους θα διεκδικήσουν κονδύλια και άμεση χρηματοδότηση ώστε να δημιουργηθούν κίνητρα για την επιστροφή στην καλλιέργεια της γης, κάτι που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ευρωπαϊκής παράδοσης.

Για το τέλος, η Ευρώπη αποτελείται από έθνη με μακρόχρονη ιστορία και παραδόσεις, και όχι από «πληθυσμούς» που ανά διαστήματα θα ανταλλάσσονται ή θα αντικαθίστανται από αλλόφυλους. Η δαιμονοποίηση της Φυλετικής μας κληρονομιάς τις τελευταίες δεκαετίες είχε σκοπό να μεταμορφώσει βιαίως την Ευρώπη σε μία πολυφυλετική χαβούζα χωρίς μνήμη του ένδοξου παρελθόντος και ιστορίας της Φυλής μας.

Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ας αποτελέσει το έναυσμα της Φυλετικής Ανατάσεως και των υπολοίπων ευρωπαϊκών λαών.

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΑΥΓΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-tesseris-ajones-ths-ethnikistikhs-politikhs-sthn-eurwph#ixzz32aJgYJNN

Exit mobile version