Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Πλησιάζοντας η μέρα της συντέλειας την Κυριακή 25 Μαΐου οι ψηφοφόροι γνωρίζουν πλέον ότι από την κρίση μπορούμε να βγούμε μόνο με τη ΧΑ. Κι αυτό γιατί οι ”άλλοι” πρόδωσαν, προδίδουν και θα προδίδουν αιωνίως την πατρίδα μας υπηρετώντας την τσέπη τους και τα αφεντικά τους, ντόπια και ξένα. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πλησιάζοντας στην εξουσία άρχισε τις παλινωδίες από το σχίζω το μνημόνιο στο διαπραγματεύομαι το μνημόνιο, από το φεύγω από το ΕΥΡΩ στο μένω κ.ο.κ. Μόνο η ΧΑ παρέχει τη σιγουριά ότι δεν θα προδώσει τον ελληνικό λαό, γι ‘αυτό και το πληρώνει με φυλακίσεις, δολοφονίες και κάθε είδους διώξεις. Μόνο η ΧΑ πολεμά και θα πολεμά συνεχώς για την αναγέννηση από τις στάχτες της πατρίδας μας. Κι εμείς τι κάνουμε, ”δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, θα προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα. ”ΟΧΙ βέβαια. Όλοι με τα παιδιά της ΧΑ στον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα που ταιριάζει  σε κάθε Έλληνα για να την αλλάξουμε από την κόλαση σε παράδεισο, όπως είναι στην πραγματικότητα ο ευλογημένος αυτός τόπος. Εμπρός λοιπόν με την ΧΑ ώστε ”το θύμα και το ψώνιο, το σύμβολο το αιώνιο, να αλλάξει μονομιάς για να’ρθει ανάποδα ο ντουνιάς ”στις  25 Μαΐου και να ανατείλει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του ελληνισμού.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

ΖΗΤΩ ΤOEΘΝΟΣ

ΓΚΜ
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Χιλιάδες Έλληνες στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής – Η μεγάλη Νίκη πλησιάζει

Θα ήθελα να εκφράσω την διαμαρτυρία μου προς τα μέσα ενημέρωσης, και προπάντων στα κανάλια για τη συμπεριφορά που έχουν, Δημοκρατία είναι  αυτό; μήπως επειδή μας φοβούνται; μήπως επειδή βλέπουν τα ποσοστά μας και τρομάζουν; γιατί δεν θέλουν να έρθουν σε αντιπαράθεση .δεν έρχονται στα κανάλια . μας φοβούνται γιατί βλέπουν  τα ποσοστά μας; γιατί να μην υπάρχει και η απάντηση του κόμματος μας;

Ευχαριστώ, πολύ καλημέρα σας!

Ε.Χ.

Η συνέντευξη του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στην Δημόσια Τηλέοραση – ΒΙΝΤΕΟ

Από την προηγούμενη Τετάρτη, ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ανέβασε στην ιστοσελίδα του ZOUGLA.GR, δημοσκόπηση που αφορούσε τον δήμο Αθηναίων, την περιφέρεια Αττικής και τις ευρωεκλογές.

Επειδή στο παρελθόν έχει δείξει στοιχεία που πλησίασαν την πραγματικότητα, εγώ και πολλοί φίλοι περιμέναμε να δούμε τα αποτελέσματά της.

Μάταια όμως… γιατί δεν υπάρχει καμία σχετική ανάρτηση. Όπως είναι φυσικό γεννιούνται ερωτηματικά. Τι έγινε; Έβαλε το χεράκι του το παρακράτος, για να μην πάνε χαμένα τα ψέματα που μας σερβίριζαν τόσες μέρες; Και ο ανωτέρω δημοσιογράφος υπέκυψε;

Δεν πειράζει. Σήμερα συντελείται η πλέον έγκυρη δημοσκόπηση. Αυτή του ελληνικού λαού. Και η χαριστική βολή θα έρθει γι’ αυτούς την επόμενη Κυριακή…

«Κυριακή κοντή γιορτή», λέει ο λαός. Και θα είναι η γιορτή της αλήθειας και της δημοκρατίας, που τόσο βάναυσα έχουν τσαλαπατήσει οι κυβερνώντες και τα τσιράκια τους.

Με τη νίκη!

Δ.Π.

Πάτρα

Βατερλώ Σαμαρά στο Σύνταγμα: Αποχαιρετά ο απερχόμενος πρωθυπουργός – Φωτορεπορτάζ

Μέσα από ύβρεις, συκοφαντίες, φίμωση, πολιτικές διώξεις, φυλακίσεις και δολοφονίες, αναδεικνύεται μια νέα συμπαγής εθνικιστική δύναμη στο χώρο της αυτοδιοίκησης.

Ιστορικό προηγούμενο δεν υπάρχει, τουλάχιστον από το 1950 μέχρι σήμερα. Είναι η πρώτη φορά που το εθνικιστικό κίνημα συμμετέχει αυτόνομα, χωρίς συμμαχίες και προσμίξεις, πανελλαδικά σε αυτοδιοικητικές εκλογές και καταγράφει τόσο υψηλά ποσοστά. Με πολιορκητικούς κριούς από την μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδος, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ (Κασιδιάρης, Παναγιώταρος), εμβολίζει το χώρο της αυτοδιοίκησης που τον λυμαίνονται εδώ και 65 χρόνια η ψοφοδεξιά και το αριστερό συνονθύλευμα με τις παραφυάδες του. Μέχρι σήμερα όλο αυτό το σύμφυρμα βυσσοδομεί και σκυλεύει τον εθνικό κορμό μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση (Δήμους -Περιφέρειες), όπου έχει εγκατασταθεί,  κατατρώγοντας τα υγιεί κύτταρα των τοπικών κοινωνιών, δημιουργώντας ένα βρώμικο αλισβερίσι εξουσίας, μέσα σε ένα νοσηρό κλίμα σήψης παρακμής και διαφθοράς.

Τώρα αυτό το απόστημα θα σπάσει με τη δυναμική είσοδο των εθνικιστών στα συμβούλια της αυτοδιοίκησης.Το πρώτο μεγάλο βήμα  έγινε με την εκλογή ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ συμβούλου στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, του Αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου,  υπό την καθοδήγηση του οποίου μετά από λίγο χρονικό διάστημα, εισήλθε για πρώτη φορά μεταπολεμικά εθνικιστικό κόμμα στην ελληνική βουλή, με το εντυπωσιακό ποσοστό 7% και έκτοτε άρχισαν να τρίζουν τα θεμέλια του σάπιου συστήματος. Μπορούμε εύκολα να φανταστούμε τί πρόκειται  να συμβεί με την δυναμική παρουσία των εθνικιστών στις τοπικές κοινωνίες όλης της χώρας. Αυτή η πρώτη μεγάλη νίκη στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι μια μεγάλη προίκα για τη μεγάλη πορεία μέχρι τη ΝΙΚΗ. Όπως διαμήνυσε και ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς  από τα κελιά της τιμής (όπου δεν θα είναι για πολύ ακόμα), ήρθε η ώρα να τους πάρουμε φαλάγγι.

Παναγιώτης Σ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-24-maiou-2014#ixzz32arun8jK

Exit mobile version