Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

25 Μαΐου 2014: Ψηφίζω Χρυσή Αυγή!

25 Μαΐου 2014: Ψηφίζω Χρυσή Αυγή!

Στις 18 Μαΐου οι Έλληνες πολίτες έστειλαν ένα σαφές προμήνυμα Νίκης στο σάπιο κατεστημένο που οδήγησε την Ελλάδα και τους Έλληνες στην σημερινή κατάσταση, υπερψηφίζοντας τους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς μας σε ολόκληρη τη χώρα, με την κοινή επωνυμία «Ελληνική Αυγή». Σε ολόκληρη τη χώρα οι πολιτικάντηδες βρέθηκαν σε απόγνωση παρακολουθώντας την αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής σε μία ιδιάζουσα και τοπικού χαρακτήρα εκλογική αναμέτρηση.

Στις 25 Μαΐου οι Έλληνες ψηφίζουν για τη ζωή τους και τα παιδιά τους. Στέλνουν το μήνυμα της Νίκης και της κατάρρευσης της κλεπτοκρατίαςΨηφίζουν «Χρυσή Αυγή»! Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει πολλές φορές ότι αποτελεί τον μοναδικό εχθρό του καθεστώτος. Μόνο η Χρυσή Αυγή γνώρισε την πολεμική του συστήματός. Μόνο η Χρυσή Αυγή έδωσε μάχες για τα συμφέροντα των Ελλήνων.

Αύριο, στις 25 Μαΐου, οι Έλληνες δίνουν μία απάντηση σε όλα τα αποκόμματα του «συνταγματικού τόξου» για την κατάσταση που τους έχουν οδηγήσει. Για την εγκληματικότητα, την αδιαφορία απέναντι στα εθνικά ζητήματα, την οικονομική καταστροφή των Ελλήνων, την διάλυση του κοινωνικού κράτους και πάρα πολλά άλλα. Οι Έλληνες ψηφίζουν «Χρυσή Αυγή».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/25-maiou-2014-pshfizw-chrush-augh#ixzz32ekEdZ9S

Exit mobile version