Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Κατάθεση” καρδιάς του υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Άγγελου Κυζηράκου στο “Εμπρός”: Ηθικός αυτουργός η Νέα Δημοκρατία

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Άγγελος Κυζηράκος είναι ένας συνταξιούχος που δίνει την μάχη του για μια ελεύθερη Ελλάδα από το αναπηρικό του καροτσάκι, στο οποίο είναι καθηλωμένος για περισσότερα από 7 χρόνια με 85% κινητική αναπηρία.

Το «ΕΜΠΡΟΣ» ήρθε σε επαφή με τον κ. Κυζηράκο ο οποίος άνοιξε την ψυχή του σε μια εκ βαθέων «εξομολόγηση» για την ζωή του, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑΜΕΑ σε μια Ελλάδα που πλέον σκοτώνει τα «παιδιά» της. Στην ερώτηση μας για το θέμα της αναπηρίας του ο κ. Κυζηράκος μας είπε ότι είναι ανάπηρος από το 2007 μετά από βαρύτατο εγκεφαλικό το οποίο «χρωστάει» στην Νέα Δημοκρατία την οποία υπηρετούσε πιστά έως και το 2006. Μετά από την τραγική κατάληξη της υγείας του εντάχθηκε στον Εθνικιστικό χώρο τον οποίο θεωρεί πλέον σπίτι του. Η περιπέτεια που τον οδήγησε στην δραματική αυτή εξέλιξη παρουσιάζει πραγματικό ενδιαφέρον.

Ένα «οδοιπορικό» εγκατάλειψης

«Χρωστάω το εγκεφαλικό και την αναπηρία μου στην Ν.Δ για πολύ συγκεκριμένους και αυταπόδεικτους λόγους. Στις αρχές του 2001 και μετά από πολλές προσπάθειες επί ΠΑΣΟΚ ακόμα, μου ενέκριναν επιχορήγηση για την ανέγερση πολυώροφου σταθμού αυτοκινήτων στην περιοχή Μακρυγιάννη. Παρά το γεγονός ότι η επιχορήγηση μου είχε εγκριθεί, και ενώ πλήρωσα όλες τις απαιτήσεις του νόμου, όταν ζήτησα το αρχικό ποσό για την έναρξη των εργασιών ανέγερσης, όφειλαν να μου καταβάλουν το 40% του ποσού της επιχορήγησης δεν μου το κατέβαλαν. Η Γενική τράπεζα μου ζήτησε επίσης να προσημειωθεί και ένα ακίνητο ιδιοκτησίας μου αξίας 500 χιλ. ευρώ για να εγκρίνει την δανειοδότηση!

Το 2001 λοιπόν άρχισε ήδη η κατασκευή του γκαράζ, η οποία κατάφερε να αποπερατωθεί κατά το 70% το 2007. Όταν αξίωσα από την περιφέρεια να καταβληθεί στην τράπεζα το προσυμφωνηθέν ποσό των 350.000 ευρώ το οποίο ήταν και «άμεσα απαιτητό», η απάντηση που έλαβαν οι λογιστές και οι μηχανικοί μου ήταν ότι έπρεπε να τους καταβάλω προκαταβολικά το 45% της επιχορήγησης που είχα λάβει! Μιλάμε δηλαδή για την απόλυτη παράνοια. Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να προχωρήσουν σε κατάσχεση και πλειστηρίαση του προσημειωμένου ακινήτου, το οποίο και έχασα.

Μου έστησαν παγίδα.

Τότε συνειδητοποίησα για πρώτη φορά, ότι από την αρχή ο στόχος τους ήταν να με οδηγήσουν σε αδιέξοδο προκειμένου να μπορέσουν να δημεύσουν και να υφαρπάξουν την περιουσία μου. Αυτή ήταν και η αιτία, που από την στεναχώρια και το άγχος μου υπέστην τέσσερα σοβαρά εγκεφαλικά, με αποτέλεσμα να παραλύσει όλη η αριστερή πλευρά του σώματος μου, χέρι και πόδι, και έτσι να καθηλωθώ σε αναπηρικό καροτσάκι εδώ και οκτώ χρόνια.

Το «κυνηγητό» όμως όπως απεδείχθη δεν είχε τέλος, καθώς το Ελληνικό κράτος, τόσο σε εμένα όπως και σε όλα τα άτομα με αναπηρία επιδεικνύει προκλητική αδιαφορία μέχρι σημείου αποτροπιασμού. Από το 2009 και μετά, η αρχική σύνταξη αναπηρίας μου έχει δεχθεί τρεις μειώσεις υπέρ του κατοχικού μνημονίου.

Προσωπικά ως Έλληνας δίνω την δική μου μάχη, προσπαθώντας να εξασφαλίσω ένα καλύτερο αύριο για όλους αυτούς που βρίσκονται στην ίδια θέση με εμένα, αλλά και για όλους τους συμπολίτες μου που αυτή την στιγμή «στενάζουν» από ένα απάνθρωπο καθεστώς δουλείας και υποτέλειας που κάποιοι ξεπουλημένοι υπάνθρωποι μας επέβαλαν. Οι θέσεις μου σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο είναι η άμεση επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει με το Ίδρυμα Ανιάτων και έχει αναστατώσει τους έγκλειστους βαριά νοσούντας συμπατριώτες μας, κάτι που επιδεινώνει την ήδη άσχημη κατάσταση της υγείας τους μιας και ο ψυχολογικός παράγων για αυτούς παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο για την κατάσταση της υγείας των.

Όλοι εμείς στην Χρυσή Αυγή είμαστε πολύ ευαίσθητοι όσον αφορά θέματα Α.Μ.Ε.Α., ιδιαίτερα για τους Αναπήρους πολέμου αλλά και τους υπόλοιπους βαριά αναπήρους. Εμείς στον Λαϊκό Σύνδεσμο, έχουμε Α.Μ.Ε.Α. συναγωνιστές και μάλιστα υψηλόβαθμα στελέχη στην Κεντρική Επιτροπή, αλλά και σε άλλες καίριες θέσεις παρά τις κατηγορίες που μας προσάπτουν περί του αντιθέτου και οι οποίες αποτελούν κατάφορα ψεύδη. Εύχομαι η επομένη των Ευρωεκλογών να ξημερώσει σε μια Ελλάδα που θα αρχίσει και πάλι να ανήκει στους Έλληνες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katathesh-kardias-tou-upopshfiou-eurwbouleuth-ths-chrushs-aughs-aggelou-kuz#ixzz32f2KmOir

Exit mobile version