Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μαρία – Ελένη Κατσινοπούλου, υπ. ευρωβουλευτής: “Η δική μας Ευρώπη”

Μαρία - Ελένη Κατσινοπούλου, υπ. ευρωβουλευτής: “Η δική μας Ευρώπη”

Η Ελληνική Αυγή σημείωσε μια τεράστια νίκη την Κυριακή που μας πέρασε. Τα ποσοστά μας τριπλασιάστηκαν και τα πάνελ της τηλεόρασης πήραν φωτιά από σχόλια. Κανείς, όμως, από τα μεγάλα κανάλια δεν έκανε το «βήμα» να καλέσει έναν εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, ώστε να σχολιάσει την πολιτική επικαιρότητα. Άλλο ένα δείγμα για τον τρόμο που περνάει το σύστημα από την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Εμείς, όμως, δεν κάνουμε βήμα πίσω! Συνεχίζουμε σθεναρά τον αγώνα μας ενάντια στο ξενόδουλο καθεστώς και αγωνιζόμαστε για την απόδοση Δικαιοσύνης στην Ελλάδα που έχει καταπατήσει η μνημονιακή χούντα.

Μέσα από την ευρωβουλή θα διεκδικήσουμε πρωτίστως την Εθνική μας Ανεξαρτησία. Η Ελλάδα πρέπει να ξαναγίνει κράτος ελεύθερο, ανεξάρτητο και κυρίαρχο. Δεν ανεχόμαστε άλλο να βλέπουμε την Πατρίδα μας να μαραζώνει ως ένα ακόμη θλιβερό προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων. Πρέπει, επιτέλους, να απαλλαγούμε από την χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου που αποτελεί μια κυβέρνηση από υπηρέτες των διεθνών και εγχώριων τοκογλύφων που καταδυναστεύουν την Ελλάδα. Θα ζητήσουμε άμεση χάραξη των ορίων της Ελληνικής ΑΟΖ η οποία θα λαμβάνει ως σύνολο τα θαλάσσια όρια της Ελλάδος με την Τουρκία από τις εκβολές του Έβρου μέχρι και το Καστελόριζο. Απαιτείται η άμεση επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, θα έχουμε τον πλήρη έλεγχο της ναυσιπλοΐας και θα παίξουμε καθοριστικό ρόλο για την άμεση έναρξη της διαδικασίας εξόρυξης των ενεργειακών μας κοιτασμάτων. Η Ελλάδα είναι μια χώρα πλούσια σε ενεργειακά κοιτάσματα, τα οποία ανήκουν στον Ελληνικό λαό. Δεν δεχόμαστε καμία προδοτική κυβέρνηση να τα ξεπουλήσει ώστε να τα εκμεταλλεύονται οι ξένοι επιχειρηματίες.

Μέσα από την Ευρωβουλή δεν θα σταματήσουμε στιγμή να μαχόμαστε για την Εθνική μας κυριαρχία και για τα συμφέροντα του Έλληνα πολίτη. Θα κατονομάσουμε κάθε παράνομη πράξη, όπως εξάλλου συνηθίζει να κάνει η Χρυσή Αυγή και θα ακουστούν αλήθειες σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχουμε αποδείξει ότι δεν πτοούμαστε ούτε από τις παράνομες διώξεις, ούτε από τον συνεχή αποκλεισμό μας από τα ΜΜΕ. Αντίθετα, ατσαλώνουμε και εντείνουμε τον Αγώνας μας για Εθνική Ανεξαρτησία, Πατρίδα, Δικαιοσύνη και Εθνική κυριαρχία. Η Κυριακή που έρχεται θα είναι νικηφόρα και τα κόμματα της διαφθοράς θα χάσουν τη δυναμική τους. Αυτές οι εκλογές δεν είναι εκλογές πολιτικής επιλογής αλλά εκλογές Εθνικής Αντίστασης!

Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Ζήτω το Έθνος!

Μαρία – Ελένη Κατσινοπούλου
Υποψήφια Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή   

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/maria-elenh-katsinopoulou-up.-eurwbouleuths-h-dikh-mas-eurwph#ixzz32h0oy0pO

Exit mobile version