Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι γερμανικές αρχές κατοχής συστήνουν “ποτάμι”

Οι γερμανικές αρχές κατοχής συστήνουν “ποτάμι”

Δήλωση υπέρ του υπαλλήλου του Μπόμπολα Σταύρακα Θεοδωράκη, έκανε στην «Καθημερινή» ο πολύς Σούλτς, μέγας τοποτηρητής των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων στην Ευρώπη: «Χαίρομαι που βλέπω μια νέα, σοβαρή και προοδευτική, φιλοευρωπαϊκή δύναμη, το “Ποτάμι”, να συμβάλλει σε αυτή τη μάχη με τη σαφή και σταθερή του στάση ενάντια στις δυνάμεις του σκότους και του μίσους».

Και βέβαια, η δημόσια υποστήριξη του Γερμαναρά έγινε δεκτή με χαρά στο «Γερμανικόν Κόμμα Ελλάδος». Αναφέρει σχετικά η «Καθημερινή»: «Ως σαφέστατη ένδειξη του αδιαμφισβήτητου, εντός και εκτός Ελλάδος, φιλοευρωπαϊκού προσανατολισμού του κόμματος, αντιμετωπίζουν στο «Ποτάμι» τη θετική δήλωση του κ. Μάρτιν Σουλτς στην «Κ». Η ικανοποίηση στο «Ποτάμι» είναι προφανής και διάχυτη».

Άραγε, θα υπάρξουν Εφιάλτες που θα συμμορφωθούν με την απαίτηση των αρχών κατοχής; Θα δούμε αύριο…

(ΥΓ): Κατά τα άλλα, η στήριξη Σούλτς στο «Ποτάμι», σημαίνει ότι η γερμαναρία απογοητεύτηκε πλήρως από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και την ΡΗΜΑΔ (γιατί είναι τελειωμένοι) και τους πετάει σα στυμμένες λεμονόκουπες!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-germanikes-arches-katochhs-susthnoun-potami#ixzz32h2aAg00

Exit mobile version