Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Υπέρτατος νόμος η σωτηρία της πατρίδος

Του Θωμά Κοσμά, υποψήφιου ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Με πρόσφατο το παράδειγμα των τελευταίων αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών και την παραδοχή όλων ότι η Χρυσή Αυγή υπήρξε ο πραγματικός νικητής των εκλογών. Πέρα από την ψυχρή αλήθεια των αριθμών, τρανή απόδειξη αποτελεί και το ολοήμερο κλαψούρισμα σε όλα τα κανάλια των δημοσιογράφων και άλλων εκπροσώπων των «νταβατζήδων» της κατευθυνόμενης «ενημέρωσης» και εκμαυλιστών του ελληνικού λαού.

Η Κυριακή της 25ης Μαΐου, ας αποτελέσει ένα ακόμα ηχηρό ράπισμα σε όλο το ανθελληνικό μεταπολιτευτικό κατεστημένο.

Ο χειμώνας του 2013-2014 υπήρξε για τους Έλληνες Εθνικιστές μία περίοδος ιδεολογικού περάσματος δια πυρός και σιδήρου. Οι καθαρά ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ διώξεις μας έδωσαν την ευκαιρία να δείξουμε σε μεγάλα τμήματα του Ελληνικού λαού την πραγματική φύση του Λαϊκού Συνδέσμου που δεν είναι άλλη από τον αγώνα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΌΛΩΝ υπέρ βωμών και εστιών της Μεγάλης και Ιερής μας Πατρίδος. Ακόμα, η Χρυσή Αυγή απετέλεσε παράδειγμα για πολλούς Λευκούς συναγωνιστές στον αγώνα που δίνουν κάτω από τις ίδιες αντίξοες συνθήκες.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, ενισχύστε τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή στον πολύμορφο και πολυεπίπεδο αγώνα που διεξάγει. Τα κόμματα, ως αυθεντικοί εκφραστές ενός διεφθαρμένου καθεστώτος, και όντας αχυράνθρωποι και μαριονέτες, έχουν σκοπίμως απαξιώσει τον θεσμό των ευρωεκλογών. Αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή, είναι μια αντιπροσωπεία θαρραλέων Ελλήνων που θα έχει ως στόχο την πραγματική προάσπιση των εθνικών συμφερόντων ενάντια στο εθνοκτόνο κονκλάβιο των γραφειοκρατών των Βρυξελλών, που για δεκαετίες τώρα, θυσιάζουν την Ιστορία και τον Πολιτισμό της μεγάλης ευρωπαϊκής πατρίδας προς εξυπηρέτηση των ομιχλωδών οικονομικών συμφερόντων της «κοινής αγοράς».

Αν τώρα η μεγάλη ευρωπαϊκή Φυλή, δημιουργός του Πολιτισμού της οικουμένης, δεν αντιδράσει, το μέλλον προβλέπεται ζοφερό και ο ορίζοντας σκοτεινός. Καθήκον των ευρωπαϊκών εθνών, είναι να αντιταχθούν με κάθε μέσον στις δυνάμεις που κυριαρχούν στην παγκόσμια πολιτική σκηνή. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που τον 20ο αιώνα ώθησαν τα ευρωπαϊκά έθνη σε μία απίστευτη και άνευ προηγουμένου αλληλοσφαγή (Ά και ΄Β Π.Π.).

Τα κινήματα που πραγματικά αντιπροσωπεύουν την ανόθευτη Φυλετική Ψυχή και πραγματική Λαϊκή Θέληση, οφείλουν να κινηθούν με γνώμονα το Ρωμαϊκό ρητό:

SALUS PATRIA SUPREMA LEX ESTO

(Υπέρτατος Νόμος, η σωτηρία της πατρίδος)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/upertatos-nomos-h-swthria-ths-patridos#ixzz32h3NUJx2

Exit mobile version