Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ζήτω η Πατρίδα και ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή!

Ζήτω η Πατρίδα και ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή!

«Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν»

 Ισοκράτης

«Το ήθος όλης της πολιτείας είναι το ίδιο με αυτό, αυτών που την κυβερνούν», διακηρύσσει από τα βάθη της ελληνικής αρχαιότητας ο Ισοκράτης. Ποιος αμφιβάλλει πως η ηθική, πολιτική, οικονομική και κοινωνική χρεοκοπία της μεταπολίτευσης οφείλεται στα κόμματα της σαπίλας και της διαφθοράς και στα στελέχη τους; Η απάντηση στο ανωτέρω ερώτημα καθιστά εξ’ αρχής το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή σε θέση ισχύος, έναντι των πολιτικών της αντιπάλων. Κι όταν ο εχθρός αδυνατεί να σε αντιμετωπίσει με πολιτικά επιχειρήματα, τότε καταφεύγει σε μεθοδεύσεις, όμοιες μ’ αυτές που χρησιμοποιεί η Χούντα Σαμαρά και επίορκοι δικαστικοί με την εργολαβική σύμπραξη των δημοσιογραφικών οργανισμών-συμμοριών.

Την Χρυσή Αυγή δεν θα την κρίνουν οι βολεμένοι πραίτορες της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, δημοσιογραφικά ανδρείκελα τα οποία πλούτιζαν γλείφοντας τους απατεώνες των κομματικών συμμοριών του αντισυνταγματικού τόξου. Αναρωτηθείτε πόσοι από τους «αντικειμενικούς» δημοσιογράφους που μας καθυβρίζουν καθημερινώς κατ’ εργολαβία, στελεχώνουν τα ψηφοδέλτια των κομμάτων της διαφθοράς και της σαπίλας. Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος κατ’ αυτούς τους «δημοκράτες» των απαγορεύσεων και των πολιτικών διώξεων, αλλά δυστυχώς για εκείνους, αυτό τον «αγγελικά πλασμένο κόσμο που απειλεί η Χρυσή Αυγή», θα τον γκρεμίσει ο Ελληνικός Λαός!

Ο Λαϊκός Εθνικισμός δεν είναι μια πολιτική και ιδεολογική επιλογή, είναι μάλλον Εθνική Αναγκαιότητα για έναν Λαό και μια Πατρίδα που πρέπει να πορευθούν προς το μέλλον!

«Τοις ελευθέροις μεγίστη ανάγκη η υπέρ των πραγμάτων αισχύνη», αναφέρει ο μέγιστος των ρητόρων, ο Αθηναίος Δημοσθένης. Ήτοι, είναι επιβεβλημένο οι ελεύθεροι να έχουν συναίσθηση ευθύνης για τα πολιτικά πράγματα. Αν οι ελεύθεροι απαρνούνται ή αποφεύγουν την ευθύνη, τότε είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο να λαφυραγωγούν τα κρατικά ταμεία, τον ιδρώτα του Λαού μας, οι ψεύτες και κλέφτες των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου. Εκείνοι, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, επιδιώκουν την συντήρηση ενός διεφθαρμένου και αντεθνικού Καθεστώτος το οποίο εξυπηρετεί τους διεθνείς τοκογλύφους και μια ισχνή μειοψηφία παλαιών και νέων καπιταλιστών, που πλουτίζουν από το αίμα των Ελλήνων. Όμως εκείνοι φεύγουν κι Εμείς οι Εθνικιστές Ερχόμαστε!

Ένα Καθεστώς αντεθνικό φύσει και θέσει, απειλεί ευθέως τις πολιτικές ελευθερίες του Λαού μας. Δεν αρκέστηκε στην εξαθλίωση την οποία παρείχε σε πλεόνασμα μάλιστα προς τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Δεν αρκέστηκε στο να υπηρετεί τυφλά τους ξένους, αδιαφορώντας για την ελληνική κοινωνία και το μέλλον των ελληνόπουλων. Διώκουν παράνομα και αντισυνταγματικά το φρόνημα κι αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο ο Αρχηγός μας και δεκάδες Αγωνιστές της Εθνικής Ιδέας βρίσκονται στις φυλακές της Χούντας. Μια Τυραννία όμοια της οποίας δεν έχει γνωρίσει ξανά η Πατρίδα, σκεπάζει τον ουρανό της Ελλάδος. Και είναι η χειρότερη τυραννία όλων, διότι παρουσιάζεται ως «ελληνική», αλλά δεν είναι: είναι η Τυραννία της δουλείας των τόκων την οποία στηρίζουν οι λακέδες του αντισυνταγματικού τόξου, είτε αυτοί ανήκουν στην δεξιά, είτε στην αριστερά, είτε στο περίφημο κέντρο.

Εμείς λοιπόν, οι κατά τους ψευτοδημοκράτες της μίζας και της διαφθοράς, «ακραίοι», προειδοποιούσαμε ήδη από τη δεκαετία του 1990 για όσα επακολούθησαν: άτακτη υποχώρηση στα εθνικά θέματα, ενδοτισμός, διάλυση της εθνικής μας παραγωγής, αμέτρητα σκάνδαλα, προκλητική εύνοια και αβάντα στους μεγαλοεργολάβους του δημοσίου, λαφυραγώγηση των ταμείων, λαθρομετανάστευση, ανεργία, η καταστροφική είσοδος στο ευρώ, εγκληματικότητα και τέλος τα Μνημόνια της υποταγής. Αυτή την Πατρίδα θέλετε για τα παιδιά σας;

Όσο ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή βρισκόταν στο περιθώριο, αριστεροί και δεξιοί απατεώνες γέμιζαν τσέπες και κοιλιές, ρίχνοντας και ένα κοκαλάκι μάσας στα κομματόσκυλά τους. Καταλήστεψαν τα ταμεία του Κράτους και βύθισαν τους Έλληνες σε αδιανόητη και απάνθρωπη ανέχεια και φτώχεια. Η ασυδοσία είχε εξελιχθεί σε κυρίαρχο γνώρισμα των «δημοκρατών» της φιλελεύθερης και μαρξιστικής μπουρζουαζίας. Με την είσοδο όμως του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στη Βουλή των Ελλήνων, το μεταπολιτευτικό πάρτι της καταλήστευσης έλαβε άξαφνα τέλος. Κι ακόμη χειρότερα: ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έδωσε το Λόγο του Αρχηγού του, πως οι κλέφτες θα οδηγηθούν στη φυλακή επί τη αναλήψει της εξουσίας από το Κίνημά μας.

Κάπου εκεί, ανέλαβε καθ’ υπόδειξη μιας απόλυτα διεφθαρμένης και προδοτικής πολιτικής εξουσίας δράση η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη. Επί σαράντα έτη, τα τρωκτικά των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου κατέκλεβαν το Κράτος. Πού ήταν η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη;

Μόνον όταν η Χρυσή Αυγή εισήλθε στη Βουλή των Ελλήνων, είδαμε και τούτο έστω: ένα πρώην υπουργό, το εξιλαστήριο θύμα των «παρθεναγωγείων» του αντισυνταγματικού τόξου, να οδηγείται στη φυλακή. Αν δεν ήταν η Χρυσή Αυγή, ο Τσοχατζόπουλος θα ήταν ακόμη εξέχων στέλεχος της μεταπολιτευτικής πολιτικής ελίτ και τα δημοσιογραφικά ανδρείκελα που τώρα τον υβρίζουν, θα τον έγλειφαν όπως στις στιγμές της δόξης(δηλαδή των κομπίνων του).

Πολύ περισσότερο όμως, αν δεν υπήρχε ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, οι μισθοί και οι συντάξεις όλων θα βρίσκονταν στα επίπεδα των 300 ευρώ, όπως είχαν προσυμφωνήσει οι πολιτικές συμμορίες της χώρας με τους διεθνείς δανειστές. Μα ποιος θα μπορούσε να ζήσει με 300 ευρώ, θα ρωτήσει κάποιος αφελής. Θα μπορούσε, ανόητε, να ζήσει ο αφρικανός και ο ασιάτης της γειτονιάς σου, διότι τα προνόμια που του παραχωρεί το αντεθνικό μας Κράτος, καθιστούν την Ελλάδα παράδεισο για εκείνον και κόλαση για εσένα. Και μην τρέφεις την παραμικρή αυταπάτη πως νοιάζεται η Χούντα που σε εξουσιάζει για το αν συμπατριώτες μας αυτοκτονούν λόγω χρεών ή πεθαίνουν για το τίποτε στα άθλια νοσοκομεία αυτού του προτεκτοράτου: είσαι αναλώσιμος ανόητε, φύγε εσύ ή πέθανε, για να σε αντικαταστήσουν τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου, με ορδές ασιατών και αφρικανών λαθρομεταναστών!

Δυστυχώς για τα εγχώρια ανδρείκελα των ξένων, ένας ολοένα και αυξανόμενος αριθμός Ελλήνων, αντιλαμβάνεται αυτή την πραγματικότητα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Δώστε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να χτίσουν από την αρχή σε γερά θεμέλια ένα Νέο Κράτος, το οποίο θα είναι πρωτίστως ελεύθερο από προστάτες, κοινωνικά δίκαιο και θα κάνει τους Έλληνες υπερήφανους.

Δώστε δύναμη στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή και στην μαχόμενη Ελληνική Νεολαία!

Προπαντός όμως, οφείλει ο καθένας να κατανοήσει πως μια προσπάθεια καθίσταται μεγάλη και δύσκολη, όσο δυσκολότερος και μεγαλύτερος είναι ο Σκοπός. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, δεν γύρεψε ούτε γυρεύει μερίδιο στην πίτα της μίζας και της διαφθοράς. Γυρεύει ολόκληρη την πίτα για να την διαθέσει εκεί που πραγματικά ανήκει, στους δοκιμαζόμενους σκληρά συμπατριώτες μας!

Γι’ αυτό και αποτελεί Τιμή και Παράσημο Αγώνα για τους Έλληνες Εθνικιστές, να μας πολεμούν λυσσωδώς, ανήθικα και ανέντιμα οι εχθροί του Ελληνικού Λαού. Τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου έχουν στο πλευρό τους τσοντοκάναλα και κιτρινοφυλλάδες, τραπεζίτες και άφθονο χρήμα το οποίο διατίθεται αφειδώς από τα διεθνή αφεντικά.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει στο πλευρό του τον Ελληνικό Λαό και πραγματικούς Αγωνιστές, οι οποίοι δεν λύγισαν από πολιτικές δολοφονίες, πολιτικές διώξεις και φυλακίσεις, από τόνους λάσπη, ψεύδη και συκοφαντίες, από πολιτική τρομοκρατία του αισχίστου είδους. Κάποτε οι εχθροί του Λαού μας αγνοούσαν επιδεικτικά. Πλέον γνωρίζουν πως είμαστε ακόμη εδώ, πιο δυνατοί από ποτέ, χαμογελώντας για την Θεία Δίκη που έρχεται καλπάζοντας.

Κάποτε έλεγαν μεταξύ τους πως μας τελείωσαν, μας εξάλειψαν και μας διέλυσαν. Πλέον γνωρίζουν πως Εμείς οι Χρυσαυγίτες Ερχόμαστε όχι ως φίλοι, αλλά ως απελευθερωτές ενός ολόκληρου Λαού και μιας Μεγάλης Πατρίδος!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, σήκωσε ψηλά και περήφανα τις Σημαίες της Εθνικής Αντίστασης αδιαφορώντας για το τίμημα της ολοκληρωτικής σύγκρουσης με το Καθεστώς των προδοτών και των διεφθαρμένων. Οι Γαλανόλευκες και οι Σημαίες με το Σύμβολο της Νίκης, τον αρχαιοελληνικό Μαίανδρο, κυματίζουν στις τέσσερις γωνιές της Μεγάλης Ελληνικής Πατρίδος σκορπώντας τον τρόμο στους εχθρούς και την ελπίδα στο Λαό μας. Ο Εθνικός μας Ύμνος, Ύμνος εις την Ελευθερία, ταξιδεύει από κάθε Τοπική μας Οργάνωση στην Iερή γη των Προγόνων μας, από την Κρήτη μέχρι τις πεδιάδες του Έβρου και από το Καστελόριζο μέχρι τα βουνά της Ηπείρου.

Δώστε ξανά τον αιώνιο Όρκο στ’ αδέρφια μας που Έπεσαν για την Πατρίδα και το Κίνημα, στον Αρχηγό και τους Συναγωνιστές τους οποίους το Καθεστώς κρατά στις φυλακές. Σήμερα ο Ελληνικός Λαός απαιτεί την απελευθέρωση του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας Πολιτικών Κρατουμένων, σήμερα ο Ελληνικός Λαός απαιτεί η Πατρίδα του να ξαναγίνει Ελληνική!

Γκρεμίστε τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/zhtw-h-patrida-kai-o-laikos-sundesmos-chrush-augh#ixzz32jfsAYFj

Exit mobile version