Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμία ψήφος χαμένη! Προστατεύουμε την εκλογική δύναμή μας – Απαιτούμε να μας δίνουν ψηφοδέλτια

Καμία ψήφος χαμένη! Προστατεύουμε την εκλογική δύναμή μας - Απαιτούμε να μας δίνουν ψηφοδέλτια

Του Ηλία Παναγιώταρου 

Σήμερα δεν είναι “μια Κυριακή” σαν τις άλλες. Σήμερα είναι το μέλλον. Το μέλλον που χτίζουμε κάθε λεπτό που περνάει, ένα μέλλον που στις 7 το απόγευμα, θα φέρει καλές ή κακές ειδήσεις για την πολύπαθη πατρίδα μας. Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι στην πρώτη γραμμή και αυτής της εκλογικής διαδικασίας.

Από τις 7 το πρωί, αντιστέκονται στην λαίλαπα του καθεστώτος που με προβοκάτσιες με φεϊγ βολάν και άθλιες κακοφτιαγμένες φωτογραφίες που απεικονίζουν “Χρυσαυγίτες να στηρίζουν συνδυασμούς διαπλεκόμενων” επιχειρηματιών, ή δίνοντας στους ψηφοφόρους μας κατεστραμμένα ψηφοδέλτια μας, προσπαθεί να υφαρπάξει την ψήφο μας, να μας ακυρώσει ψήφους.

Καλούμε τους Έλληνες να μην μείνουν απαθείς. Να μην υπακούσουν στον “ωχαδερφισμό” που τους προβάλλουν ως “αντίσταση”.

ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! Και όχι για την Ευρώπη των τραπεζιτών και των τοκογλύφων.

Καλούμε όλους τους Έλληνες να προστατέψουν το δικαίωμα και την υποχρέωσή τους και να μην αφήσουν άλλους να καθορίσουν το μέλλον της χώρας μας. Καλούμε τους Έλληνες να δείξουμε πως σε αυτή την Πατρίδα υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που νοιάζονται και αντιστέκονται! Να δείξουμε ότι η Ελλάδα ΔΕΝ τελείωσε.

Η ξενόδουλη – ξενοκίνητη και διεφθαρμένη εξουσία, αυτή η χούντα του μνημονίου πρέπει επιτέλους να πληρώσει! Και ο καλύτερος τρόπος για να πληρώσει είναι μία δυνατή, μία ελεύθερη και εθνικιστική Χρυσή Αυγή.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kamia-pshfos-chamenh-prostateuoume-thn-eklogikh-dunamh-mas-apaitoume-na-mas#ixzz32jlaSMNB

Exit mobile version