Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παίρνουν πίσω με δόσεις το 500άρικο από τους αστυνομικούς – Και από αυτούς που το πήραν και από αυτούς που δεν το πήραν!

Παίρνουν πίσω με δόσεις το 500άρικο από τους αστυνομικούς - Και από αυτούς που το πήραν και από αυτούς που δεν το πήραν!

Από την ώρα που ανακοινώθηκε ότι οι αστυνομικοί και οι λοιποί ένστολοι θα πάρουν ένα 500άρικο για προεκλογικό χαρτζιλίκι, για να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, προβλέψαμε ότι η συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων θα τους το πάρει πίσω το επόμενο χρονικό διάστημα, μετά την απομάκρυνση από τις κάλπες (όπου, ως γνωστόν, «ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»…).

Ομολογούμε ότι πέσαμε έξω!

Οι Σαμαροβενιζέλοι «φίλοι και προστάτες των ενστόλων», άρχισαν να τα παίρνουν πίσω από τώρα! Κι όχι μόνο απ’ αυτούς τους ολίγους που πήραν το 500άρικο (περίπου ένας στους τρεις…), αλλά απ’ όλους ανεξαιρέτως! Κρατώντας τους επιπλέον 30 ευρώ το μήνα από τους (πενιχρούς…) μισθούς τους και μάλιστα αναδρομικά από τον Μάρτιο!Προφανώς, πιστεύοντας αφενός μεν πως δε θα το πάρουν χαμπάρι και αφετέρου πως τους έχει στο «τσεπάκι».

Το ερώτημα, λοιπόν, που τίθεται για τις σημερινές εκλογές, δεν είναι πόσοι αστυνομικοί και λοιποί ένστολοι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, αν θα βρεθεί κανείς να μην ψηφίσει! Αυτό πια κι αν θα’ ναι έκπληξη πρώτου μεγέθους!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pairnoun-pisw-me-doseis-to-500ariko-apo-tous-astunomikous-kai-apo-autous-po#ixzz32mVau2T8

Exit mobile version