Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προσαγωγές εκλογικών αντιπροσώπων στον Πειραιά: Κατάντησαν την αστυνομία προεκλογικό κέντρο της ΝΔ

Προσαγωγές εκλογικών αντιπροσώπων στον Πειραιά: Κατάντησαν την αστυνομία προεκλογικό κέντρο της ΝΔ

Δρώντας κατόπιν «άνωθεν» εντολών απευθείας από τον θαμώνα των στοών και των συναγωγών, Δένδια, αστυνομικοί προσήγαγαν άνευ λόγου και αιτίας εκλογικούς επόπτες της Χρυσής Αυγής, με σκοπό να τους κρατήσουν μακριά από τα τμήματα που διεξάγεται η νοθεία του καθεστώτος εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Η αιτιολογία που δόθηκε ήταν η «παρενόχληση εκλογικής διαδικασίας», παρά το γεγονός ότι η προσαγωγή έγινε πολύ μακριά από οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο. Από ότι φαίνεται η πραγματική αιτία της προσαγωγής ήταν η «παρενόχληση νοθείας», όμως αυτό δεν αποτελεί νόμο του Ελληνικού Κράτους, αλλά υποχρέωση κάθε Έλληνα πολίτη, οπότε δεν υπήρχε η δυνατότητα κράτησης των Συναγωνιστών.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως οι προσαγωγές ήρθαν λίγες ώρες μετά την σωρεία των καταγγελιών που αφορούσαν εκλογικά κέντρα της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και αφορούσαν παράνομες μεθοδεύσεις νοθείας.

Να γνωρίζουν ότι ό,τι και αν μεθοδεύσουν, όσες παράνομες διαταγές και αν δώσουν, το αποτέλεσμα και η κατάρρευση τους δεν αλλάζουν. Λίγες ώρες έμειναν…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/prosagwges-eklogikwn-antiproswpwn-ston-peiraia-h-astunomia-katanthse-proekl#ixzz32mWnUeJw

Exit mobile version