Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δια ΠΥΡΟΣ και ΣΙΔΗΡΟΥ.

Με φυλακίσεις, με δικαστήρια, με δολοφονίες. Με τον αρχηγό της και την μισή  κοινοβουλευτική ομάδα στην φυλακή. Με δημόσιες διαπομπεύσεις. Με παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων. Με μια καλοστημένη συνωμοσία, μια πλεκτάνη, για να διαλυθεί επειδή απειλούσε με εξαέρωση την ψοφοδεξιά ΝΔ. Με Αμερικανούς, Γερμανούς και Εβραίους να θέλουν να την καταστρέψουν. Με κομμένη την χρηματοδότηση. Με άνιση μεταχείριση, με αποκλεισμό από κάθε ΜΜΕ πλην ελαχίστων και μικρής εμβέλειας. Μόνο με ένα διαδικτυακό κανάλι. Με δωροδοκίες και αποστασίες από ανθρωπάκια και προδότες. Με μόνιμη επωδό «εγκληματική οργάνωση». Κι αντί να διαλυθεί, αντί να γίνει θρύψαλα, αντί να φτάσει στο μηδέν, ΑΥΞΗΣΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ. Άγγιξε το 10% κάτω από όλες αυτές τις αντίξοες συνθήκες. Και κάτω από συνθήκες πρωτοφανούς πόλωσης για ευρωεκλογές. Κάτω από συνθήκες αποδεδειγμένης βιας και νοθείας από το παρακράτος του Σαμαρά και της αριστεράς. Θριάμβευσε, ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ και ΣΙΔΗΡΟΥ! Χαιρόμαστε μόνο για απόψε, μόνο για λίγο, και μόνο για τους παραπάνω λόγους. Τίποτα άλλο δεν μας κάνει χαρούμενους. Οι άδικα φυλακισμένοι και οι άδικα σκοτωμένοι ζητούν δικαίωση και δεν μας επιτρέπουν να χαιρόμαστε. Το 32% της συγκυβέρνησης που της επιτρέπει να συνεχίσει να πίνει το αίμα των Ελλήνων, δεν μας αφήνει ήσυχους. Το 27% των κρυφο-μνημονιακων κομουνιστών συμμάχων του Σαμαρά, δεν επιτρέπει εφησυχασμούς. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Ένα μόνο θα πω. Φανταστείτε να είχαμε την χρηματοδότηση που δικαιούμασταν εκ του νόμου και μια λογική προβολή από το ΜΜΕ. Φανταστείτε να μην είχε υπάρξει ποτέ όλη η εκστρατεία του τρόμου από τον Σεπτέμβριο και μετά από κυβέρνηση, δικαιοσύνη, κόμματα και ΜΜΕ. Φανταστείτε να μην υπήρχε η 24ωρη εμετική προπαγάνδα. Σε τι ποσοστά θα είχαμε φτάσει; Περίπου στο 17-18% και θα απειλούσαμε με διάλυση την ΝΔ. Όπως και είχαμε φτάσει πέρυσι το καλοκαίρι. Γι’αυτό έγιναν όλα. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

Θ.Η.

Βαριά η σκιά της ημισέληνου πάνω από τη Θράκη – Το κόμμα των τουρκοπρακτόρων κερδίζει μεγάλα ποσοστά

Συγχαρητήρια συναγωνιστές εθνικιστές πατριώτες ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. Η νίκη είναι δική μας και θα είναι πιο μεγάλη νίκη η απελευθέρωση του Αρχηγού μας . Συγχαρητήρια σε όλους και σε εσάς συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη. Έπεσε νοθεία και πάλι η αύξηση των ποσοστών μας ήρθε από την πίστη των Ελλήνων και Ελληνίδων στην Πατρίδα μας . Καλή συνέχεια στο Δήμο Αθηναίων και στην Ευρωβουλή.

Π.Β.

Το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την Νίκη μας στις ευρωεκλογές BINTEO

Αγαπητοί κύριοι,

Τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών θα προσεγγιστούν από διαφόρους και με διαφορές ερμηνείες.

Το 10% του Ελληνικού Λαού ξεκάθαρα απαιτεί να χρησιμοποιηθούν και να εξαντληθούν όλα τα ένδικα μέσα, προκειμένου να αποφυλακιστούν, οι ούτος ή άλλως παναδικως προφυλακισμένοι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου. Αυτό είναι το πρώτο τη τάξει μήνυμα μας και όπως προείπα αποτελεί απαίτηση μας προς τα αρμόδια όργανα του Κόμματος και από την ηγεσία της παραπαίουσας συγκυβέρνησης.

Εν αναμονή των περεταίρω καθ’ υμας ενεργειών.

Με εκτίμηση

Γ.Π.

“ΒΗΜΑ”: Ο μοναδικός αντίπαλος του συστήματος είναι η Χρυσή Αυγή

Με τον ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ, τους αγωνιστές- βουλευτές μας και στελέχη μας στις φυλακές, με συνεχείς διώξεις, απειλές και δολοφονίες, αποκλεισμούς από τα Μ.Μ.Ε,    η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δίνει σήμερα ένα παγκόσμιο μάθημα στους νεοταξίτες, ότι οι σημερινοί Ελληνες είναι γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων και ότι ξέρουν όταν η πατρίδα μας , η φυλή μας και τα εθνικά μας ιδανικά είναι σε κίνδυνο, να μην δειλιάζουν, αλλά να προχωρούν με το κεφάλι και την σημαία μας ψηλά….. μέχρι την τελική Νίκη! Σήμερα, το μοναδικό λαϊκό εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα έδωσε την απάντηση στους συκοφάντες μας που λεηλάτησαν δημόσιο χρήμα αλλά δεν υποδούλωσαν την αθάνατη ελληνική ψυχή. Με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Ευρωβουλή, η Ελλάδα κάνει ένα μεγάλο βήμα για την απελευθέρωση από την σκλαβιά που ξένοι με εγχώριους εφιάλτες μας επέβαλαν.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ…

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

ΖΗΤΩ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α.Γ.Α.

Ζήτω η Πατρίδα και ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή!

Έχουνε λυσσάξει στην κυριολεξία σε ΟΛΑ τα πάνελς και σε ΟΛΑ τα κανάλια οι πολιτικάντηδες και οι δημοσιογράφοι με την άνοδο της Χρυσής Αυγής!!! Και που να ήξεραν τι έπεται!… ΄Ο,τι και να κάνουν με λασπολογίες, φυλακίσεις, αποκλεισμούς από τα ”δημοκρατικά” ΜΜΕ, ακόμα και με εν ψυχρώ δολοφονίες των παληκαριών μας, η Χρυσή Αυγή ήλθε για να μείνει και να ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ!!! Είναι η μοναδική ελπίδα μας για τη σωτηρία της Ελλάδας από τα  παράνομα μνημόνια, την υποδούλωση της στα ξένα συμφέροντα της παγκοσμιοποίησης και τον ύπουλο αποικισμό της από τριτοκοσμικούς μουσουλμάνους Λαθρομετανάστες. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

Μ.Γ.Πολιτικός επιστήμων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-26-maiou-2014#ixzz32mdEQXJJ

Exit mobile version