Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεκινάνε τα πισώπλατα «μαχαιρώματα» στην ψοφοδεξιά: Θέμα διαδοχής του Σαμαρά θέτουν βουλευτές και υπουργοί

Ξεκινάνε τα πισώπλατα «μαχαιρώματα» στην ψοφοδεξιά: Θέμα διαδοχής του Σαμαρά θέτουν βουλευτές και υπουργοί

Το φιάσκο του Συντάγματος είχε αποτελέσει το προμήνυμα της εκλογικής καθίζησης της ψοφοδεξιάς. Τελικά αυτές οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν, αφού η ΝΔ χάνει σχεδόν 7%, ποσοστό τρομαχτικό αν σκεφτεί κανείς ότι έχει κυβερνήσει μόλις δύο χρόνια.

Έχουν πάρει λοιπόν «φωτιά» τα τηλέφωνα μεταξύ βουλευτών και υπουργών του μελλοθάνατου κυβερνώντος σχηματισμού. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι το tweet του καραμανλικού Αντώναρου, ο οποίος έγραψε ότι «Πάνε όλες οι πολύ μεγάλες πόλεις της χώρας. ΧΑΘΗΚΑΝ για τη Νέα Δημοκρατία: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς, Πάτρα, Βόλος».

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη ξεκινήσει ζυμώσεις μεταξύ καραμανλικών και ντορικών με θέμα την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, μετά την αποτυχημένη προεδρία Σαμαρά, που κόντεψε να φτάσει σε ποσοστά «ΠΟΛΑΝ».  

Η κατρακύλα της Νέας Δημοκρατίας συγκρατήθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από την τρομολαγνία που εξαπέλυσαν σύσσωμα τα αργυρώνητα ΜΜΕ, όμως όλοι στην ψοφοδεξιά γνωρίζουν ότι αυτή η ψευδαίσθηση θα διαλυθεί όταν επιβληθούν τα νέα μέτρα και διαλυθεί η παροχολογία.

Σπεύδουν, λοιπόν, να προλάβουν καταστάσεις αντικαθιστώντας τον Σαμαρά και τους υπουργούς – σύμβολα του, όπως ο Δένδιας και ο Αθανασίου, μπας και αντιστρέψουν το κλίμα. Συντόμως αναμένονται εξελίξεις στην «πολυκατοικία», η οποία εξαπέλυσε πολλαπλά αναχώματα εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ο Σαμαράς θεωρείται ήδη παρελθόν!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jekinane-ta-piswplata-machairwmata-sthn-psofodejia-thema-diadochhs-tou-sama#ixzz32oXp1b6w

Exit mobile version