Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βήμα: Οι αμερικάνοι θεωρούν εύπεπτη την πρωτιά του Σύριζα – Προφανώς θα έχουν τους λόγους τους

Γράφει ο Αντίοχος

Στα φιλικά ΜΜΕ του παρδαλού συνονθυλεύματος του ΣΥΡΙΖΑ, διαβάζουμε τελευταία μερικά «ηρωικά» άρθρα, σύμφωνα με τα οποία οι διεθνείς τοκογλύφοι ανησυχούν για πιθανή επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις σημερινές (ευρω)εκλογές και προσπαθούν να την αποτρέψουν. Προφανώς, φοβούνται μην κάνει πράξη την απειλή του ο mister Tsipras και… σκίσει το Μνημόνιο (αν και βάσει των δεδομένων που υπάρχουν για το συγκεκριμένο άτομο, το μόνο πιθανό είναι να σκίσει κανά… καλτσόν).

Για να δούμε τι λέει επ’ αυτών το πολύ καλά πληροφορημένο (απευθείας από την «πηγή»…) «Βήμα της Κυριακής», σε δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Τι λένε οι διπλωμάτες των ξένων πρεσβειών στην Αθήνα για τις εκλογές»: «Οι Αμερικανοί από την πλευρά τους είναι πιο ήρεμοι. Ο νέος πρέσβης Ντέιβιντ Πιρς ακολουθεί τακτική πολύ χαμηλών τόνων και περνά σχεδόν απαρατήρητος. Δεν είναι άλλωστε λίγοι πάντως όσοι σημειώνουν ότι η Ουάσινγκτον μοιάζει να θεωρεί πιο… εύπεπτη μια καλή επίδοση του ΣΥΡΙΖΑ».

Και γιατί να μην τη θεωρούν εύπεπτη; Με καραμπινάτους αμερικανοκομμουνιστές έχουν να κάνουν. Τι άλλο θέλουν;

(ΥΓ): Είναι γνωστό στους πάντες που… ζορίζονται οι Αμερικανοί (σιωνιστές…). Με την επέλαση της Χρυσής Αυγής… Αλλά, αυτό που τρέμουν στην κυριολεξία, είναι τα μεγάλα ποσοστά των Εθνικιστών!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/bhma-oi-amerikanoi-thewroun-eupepth-thn-prwtia-tou-suriza-profanws-tha-echo#ixzz32oYje97S

Exit mobile version