Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 27 Μαΐου 2014

xamail-letter__article

Συναγωνιστές, Έλληνες, πάμε γερά!

Μεγάλη η Νίκη μας, μεγάλη η ψυχρολουσία για τους προδότες και τα λαμόγια της κλεπτοκρατίας! Η χαρά μεγάλη για όλους τους αγνούς Πατριώτες που στηρίξαμε την ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ, την μοναδική Εθνική φωνή αντίστασης σε όλους όσους μας ξεπουλούν  και έχουν κάνει την Ελλάδα μας κλωτσοσκούφι της κάθε Μέρκελ και του κάθε  Σοϊπλε. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η Χρυσή Αυγή ανέτειλε επιτέλους!!!!!!

Δ.Σ., Θεσσαλονίκη

Βήμα: Οι αμερικάνοι θεωρούν εύπεπτη την πρωτιά του Σύριζα – Προφανώς θα έχουν τους λόγους τους

Συναγωνιστές, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της Χρυσής Αυγής που παρά όσα πρωτόγνωρα συμβαίνουν οργώνουν όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ανεβάζοντας το Κίνημα στην Τρίτη θέση! Πολλά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον Αγώνα!

Ν.Τ.

Οι τρεις Έλληνες Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής

Επιβάλλεται να απελευθερωθεί ΑΜΕΣΑ ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι βουλευτές της, μετά τη σημερινή ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού! Δεν νομιμοποιείται η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά να διώκει παράνομα το πολιτικό φρόνημα των Ελλήνων. Λευτεριά στους πολιτικούς κρατούμενους τώρα!

Κ.Ν.

Σαρωτική Νίκη της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την επικράτεια

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι μια τεράστια ΝΙΚΗ του Λαϊκού Συνδέσμου εν μέσω απίστευτης λάσπης και πολιτικών διώξεων. Χίλια μπράβο στους Χρυσαυγίτες και στον κύριο Μιχαλολιάκο που δίνουν ελπίδα στους Έλληνες. Ο Αγώνας συνεχίζεται, Ζήτω η Ελλάδα!

Γ.Ρ.

Ξεφτιλίστηκε στην Μυτιλήνη ο Αθανασίου: Περιέφερε το πολιτικό του «πτώμα» από τμήμα σε τμήμα απειλώντας και εκλιπαρώντας για ψήφους

Με αφορμή τις ευρωεκλογές θα ήθελα να απευθυνθώ στους υφισταμένους ψηφοφόρους του εθνικιστικού κινήματος «Χρυσή Αυγή» αλλά και σε όποιον άλλο αναγνώστη του ιστοχώρου που θα διαβάσει τούτη την επιστολή. Σήμερα άλλη μια μάχη στον πόλεμο για την απελευθέρωση της πατρίδος μας απέβη νικηφόρος παρόλη την πολεμική που ασκήθηκε και συνεχίζεται να ασκείται. Παγιώθηκε στην συνείδηση του ελληνικού λαού η δύναμις της Χ.Α. ως τρίτη πανελλαδικά. Και όμως ο μέσος εθνικά σκεπτόμενος πολίτης διακατέχεται από ένα γλυκόπικρο συναίσθημα, όχι γιατί το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό αλλά γιατί ακόμα δεν έχει ανατραπεί η αντεθνική και προδοτική ουσιαστικά πολιτική. Ο κάθε εθνικόφρων πολίτης θέτει υψηλούς στόχους και είναι λογικό, όμως αυτό δεν πρέπει να αποσυντονίσει τον αγώνα ή να τον καταστήσει άκαρπο (φαινομενικά). Η προσπάθεια θα είναι επίπονος και διαρκής, και όπως έχει δείξει η πρόσφατη ιστορία ίσως όχι και αναίμακτος. Παρατηρήθηκε το φαινόμενο δημιουργίας κομμάτων στον ρόλο του «αποσβεστήρα» των κραδασμών της λαϊκής οργής, με a priori διάθεση για συνεργασία με τα καθεστωτικά κόμματα. Ο αντίπαλος ως γνωστόν μετέρχεται παντοίων τρόπων προκειμένου να αποδυναμώσει  την προσπάθεια του εθνικιστικού κινήματος και να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο στην εξουσία.
Δώστε την λύση, κοινωνώντας τις ΙΔΕΕΣ του εθνικισμού και πάνω απ όλα ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ του υπαρκτού και καλύτερου προγράμματος της Χ.Α. μεταξύ άλλων κομμάτων όπως αυτές εκφράστηκαν δια στόματος του εκπροσώπου τύπου. Ενώστε και μην διχάσετε τους καλούς Έλληνες ώστε όλοι να συμμετάσχουν σ αυτόν τον ιερό αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδος.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ. ZΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

Χ.Κ.   

Η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου πρέπει να πέσει – Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-27-maiou-2014#ixzz32u6njZtc

Exit mobile version