Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στήνουν κάλπη για πρόεδρο οι διαλυμένοι ΑΝΕΛ – Υποψήφιος ο… Τσίπρας

Στήνουν κάλπη για πρόεδρο οι διαλυμένοι ΑΝΕΛ - Υποψήφιος ο... Τσίπρας

Το στημένο ανάχωμα για την Χρυσή Αυγή, το απόκομμα των ΑΝΕΛ, διαλύθηκε εντελώς όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. 

Το κόμμα του Πάνου Καμμένου έχασε τις μισές του δυνάμεις από τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2012, ήτοι 200.000 ψήφους. Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει η εναπομείνασα κοινοβουλευτική ομάδα, προκειμένου να συζητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα και στη συνέχεια θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό Γραφείο.

Ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις απώλειες που είχε το κόμμα του, αποκαλύπτοντας τι σκέφτεται για το μέλλον, ένα «ανοιχτό συνέδριο διεύρυνσης» με στόχο την ενότητα των «αντιμνημονιακών πατριωτικών δυνάμεων».

Ο ίδιος εκτίμησε ότι το κόμμα του έχασε ψήφους οι οποίες μετακινήθηκαν προς το ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή, αλλά και στα μικρά κόμματα, όπως το ΕΠΑΜ, η Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό, και είπε ότι «στο συνέδριο θα καλέσουμε όλα αυτά τα κόμματα να συνεργαστούν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες».

Ήδη έχουν εμφανιστεί οι δελφίνοι για την καρέκλα του Πάνου Καμμένου που δεν είναι άλλοι από την Ραχήλ Μακρή, το πιο προβεβλημένο στέλεχος των ΑΝΕΛ, τον Τέρενς Κουίκ, αλλά και τον Νότη Μαριά αν δεν καταφέρει να εκλεγεί ευρωβουλευτής.

Αυτά όμως είναι σενάρια, γιατί υπάρχει ακόμα ένα σενάριο το οποίο προβλέπει την ενσωμάτωση των αναιμικών ΑΝΕΛ στο Σύριζα. Εξάλλου, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές και διεργασίες. Άρα δεν είναι απίθανο η κάλπη που θα στήσουν για πρόεδρο τελικά να βγάλει…. Τσίπρα!

Η μόνη πολιτική δύναμη που παραμένει αγέρωχη και ενωμένη σαν γροθιά, κόντρα στην τρομοκρατία και τις πολιτικές διώξεις, είναι η Χρυσή Αυγή και γι΄ αυτό την επιβραβεύει με την εμπιστοσύνη του ο ελληνικός λαός.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sthnoun-kalph-gia-proedro-oi-dialumenoi-anel-upopshfios-o…-tsipras#ixzz32xHbkNxd

Exit mobile version