Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεργασία: Πλάνες και πλάνοι

Συνεργασία: Πλάνες και πλάνοι

Η νικηφόρα πορεία της Χρυσής Αυγής στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση άνοιξε νέο κύκλο αντιεθνικιστικής συκοφαντίας και παραπληροφόρησης. Λυσσασμένοι αντιχρυσαυγίτες σαμαροβενιζελικής και  αριστεράς κοπής, ξέσπασαν αμέσως σε ασύστολες ψευδολογίες και αφορισμούς εναντίον μας και συνεχίζουν κλιμακώνοντας. Οι ψευδοδημοκράτες τυραννίσκοι ανησύχησαν για την Ευρωπαϊκή αντανάκλαση  της ανόδου μας και τώρα συνδυάζουν ένα νέο χαρμάνι ιδιότυπου φιλοευρωπαϊσμού, «αντιφασισμού» και μοντερνισμού, γεμάτο τερατώδη ψέματα, ασύστολες συκοφαντίες  και δαιμονολογικούς αφορισμούς κατά του Λαϊκού Εθνικισμού. Πρόκειται για νέο γενικό συναγερμό: Οι «φασίστες διάβολοι» της «εγκληματικής» Χρυσής Αυγής με τους ψήφους μισού εκατομμυρίου (!)… εγκληματιών ψηφοφόρων τους.  όχι μόνον καθίστανται τρίτο κόμμα, αλλά πήραν το διαβατήριο για το Ευρωκοινοβούλιο ! Γι΄ αυτό εξαπολύθηκαν οι λογής – λογής καθεστωτικοί πλάνοι, ώστε να διασπείρουν και να μεταδώσουν κάθε είδους χυδαίες αντεθνικές και αντιπατριωτικές πλάνες  εναντίον του  Κινήματος. Άθλιοι ψευδολόγοι και  σιχαμεροί συκοφάντες  προσπαθούν  να διαστρέψουν τις ιδέες μας και να παραπληροφορήσουν για  τις πολιτικές θέσεις μας.

Λόγοι ηθικής τάξης, κοσμοθεωρητικής και ιδεολογικής συνέπειας, αλλά και ζώσας πολιτικής δράσης, επιβάλλουν μιαν συνοπτική, απαρτιωμένη και σαφή προσέγγιση γύρω από τα παραπάνω ζητήματα, μια γενική απόκριση προς κάθε κατεύθυνση. Δηλαδή μιαν ωμή και λεπτομερή απάντηση σ’ όλους αυτούς που από λανθάνουσα ή συγκαλυμμένη σκοπιμότητα, αισθητηριακό έλλειμμα και γνωστική πενία παρανοούν, διαστρέφουν ή δεν κατανοούν καν τις ιδεολογικοπολιτικές κατευθύνσεις και τις πολύμορφες εκφράσεις του Κινήματος.

Συνεπώς η τοποθέτησή μας απέναντι στους οιουσδήποτε δεξιούς κι αριστερούς καθεστωτικούς λακέδες είναι μια απάντηση που μοιραία ενέχει σφοδρή λεκτική προσέγγιση και συνειδητή αποσύνδεση από κάθε συναισθηματισμό. Και τούτο επειδή το Κίνημα στην αγωνιστική του πορεία υπήρξε ο Μοναδικός Απροκάλυπτος Φορέας και Κήρυκας των Εθνικιστικών Ιδεών και η Μοναδική Ασυμβίβαστη Εθνικιστική Πολιτική Κίνηση στα ζοφερά  χρόνια της σοσιαλφιλελεύθερης μεταπολιτευτικής υποκρισίας, συναίνεσης και υποταγής. Το Κίνημα πλήρωσε με διώξεις, φυλακίσεις και αίμα συντρόφων μας την αφοσίωση μας στην Πατρίδα και την Αλήθεια, σε πείσμα των λακέδων της ξενόδουλης εξουσίας. Επειδή όλοι οι Χρυσαυγίτες ήταν και θα παραμείνουν «μέχρις εσχάτων» ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ!

Η οποιαδήποτε εμμονή αναζήτησης φαντασιακών αφορμών κριτικής σε βάρος του Κινήματος είναι συχνά ψυχοπαθητική και υστερικόμορφη συμπτωματολογία του «αντιφασιστικού συνδρόμου» : Μιντιακές καμαρίλες, ερτζιανοί παλιάτσοι  και μαζοενημερωτικές «Τρωάδες» τσιροκοπάνε για «ναζί», «φασίστες», «αυγά φιδιού», «φίδια» και λοιπά στερεότυπα. Δημοσιεύουν φωτογραφίες των λαβάρων μας με τον μαίανδρο και περιγράφουν σβάστικες, …. δείχνουν πάνοπλους άνδρες από διαδικτυακές φωτογραφίες ώστε ν΄ αποδείξουν  τον επικείμενο «φασιστικό κίνδυνο», …. κράζουν γελοιότητες περί επιβεβλημένης  προληπτικής καθολικής αποσιώπησής μας ή αντίθετα περί του επιβεβλημένου ευτελισμού μας όταν …. μας αποκαλύψουν τάχα στο προσκήνιο…..

Κανάγιες με προβοκατόρικο και υπονομευτικό δόλο. Γεμάτοι από ημιμάθεια, γλυκερή εκ του ασφαλούς οίηση και  λυκοφωτική σύγχυση, κόπτονται επίμονα και ευχολογούν συστηματικά όσο και μάταια  για το «συνταγματικό τόξο» μιας φαντασιακής δημοκρατίας, ενώ  εξαπολύουν χειμάρρους από κατάρες και ψεύδη κατά του Κινήματος, που μας προκαλούν επιεικώς την θυμηδία.

Τι ίδιο συμβαίνει και μετά την πρόσφατη νίκη μας στις Ευρωεκλογές. Βλέπουν με τρόμο την άνοδο των Εθνικιστών, ισχυρίζονται άλλοτε πως η Χρυσή Αυγή θα είναι απομονωμένη στο Ευρωκοινοβούλιο κι άλλοτε ότι συνεργάζεται ήδη με άλλους «φασίστες». Εμείς απλά τους περιγελάμε γεμάτοι περιφρόνηση.  Και τούτο γιατί η άποψή μας γιά την «Πανευρώπη» της ΕΕ των τραπεζιτών, την Ευρώπη των μιγάδων, του βουτύρου και της Eurovision, είναι απόλυτα ξεκάθαρη : αυτή η «Ευρώπη – Κοντσίτα», δέσμια της Διεθνούς Πλουτοκρατίας  , αποτελεί αγοραίο και εκπορνευόμενο κρέας στο διεθνές χαμαιτυπείο σιωνιστικής ιδιοκτησίας με Αμερικανό προαγωγό και σοσιαλφιλεύθερη ταπετσαρία !

Η δική μας Ευρώπη, η Ευρώπη των Λαών και των Πατρίδων, υπάρχει γιατί τα συστατικά Έθνη της επιβίωσαν μετά χιλιετείς αιματηρούς αγώνες ενάντια στις επιβουλές των εκάστοτε βαρβάρων και ιστορικών παρασίτων. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου πιστεύουμε ακράδαντα πως το αίμα των πολεμιστών είναι το μελάνι του πνεύματος, γι’ αυτό περιφρονούμε με μύχια αποστροφή την κάλπικη «Ευρώπη» της ΕΟΚ  και της «Ευρωπαϊκής» Ένωσης, που γεννήθηκε γυαλίζοντας τ’ άρβυλα των γιάνκηδων κι’ εξελίχθηκε σε μιά φανταχτερή και «ματσωμένη» αλλ’ ανήμπορη τροτέζα, παρακαλώντας τους υπερατλαντικούς γελαδάρηδες προστάτες – προαγωγούς της  γιά προστασία από τον μπαμπούλα του μπολσεβικισμού.

Αυτή η «Ευρώπη» των οίκων μόδας, των αχόρταγων αποχαυνωμένων τουριστών και της διεστραμμένης «υψηλής κοινωνίας», η  «Ευρώπη» που με γαλλική ευαισθησία, γερμανική συνέπεια και λατινική ευλάβεια ανάβει  μεταπολεμικά την επτάφωτη λυχνία ως χιλιάκριβη κληρονομιά του «διαφωτισμού»,  στην πραγματικότητα είναι ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !

Όποιοι ταχαπατριώτες και ταχαδημοκράτες μικρομεσόνοες αλληθωρίζουν προς τον «φιλελεύθερο» Γιουνκέρ  και τον «σοσιαλιστή» Σουλτς  δεν πιστεύουν στη Νέα Ευρώπη, αλλά αναζητούν μιαν εναλλακτική «Αμερική γιά κουλτουριάρηδες μικροαστούς». Αυτοί οι αλλήθωροι φανφαρόνοι ευρωπαϊστές του σαλονιού, είναι ανώριμοι κι’ επιδερμικοί ψευδοσοφιστές με τάχατες μοντέρνο πατριωτικό λούστρο, είναι άμαχοι πολιτικοί κηφήνες, άνθρωποι που δεν έχουν θέση ούτε καν στη σκιά του Κινήματός μαςΕκπροσωπούν μονάχα την ματαιοδοξία τους, είναι ένα αξιοθρήνητο χαρμάνι πλάνης και έπαρσης, ακούσιοι ΣΥΡΙΖΑίοι με «δεξιό» πρόσημο.

Ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα για τους «ευρωλιγούρηδες» της δεξιάς και της αριστεράντζας : Ο ιδεολογικός προπάτορας της σημερινής ξεπεσμένης οδαλίσκης «Ευρωπίτσας» (που διατηρεί ύπουλα ως επαγγελματικό παρατσούκλι της το ψευδώνυμο «Ευρωπαϊκή Ένωση») ήταν ο …..κόμης Ριχάρδος, Νικόλαος,  Εϊτζίρο (!) φον Κουντενχόφε – Καλλέργης, ο γιος του ζάπλουτου διπλωμάτη «Αυστριακού» πατέρα του (απόγονου….. και των Βυζαντινών αρχόντων Καλλέργηδων)  και της Ιαπωνίδας Μιτσούκο Αογιάμα (κόρης ενός αρχαιοκάπηλου κροίσου). Ο «Ευρωπαίος» μοσχαναθρεμμένος αργόσχολος και ντιλετάντης κόμης ….Εϊτζίρο, που επιθυμούσε από τις επαύλεις του να….. κατευθύνει τις  ευρωπαϊκές λαϊκές μάζες με τις ειρηνόπληκτες και μηχανιστικές οικονομικές θεωρίες  του, αποκλήθηκε εύστοχα στον Μεσοπόλεμο «μπάσταρδος των πάντων».  

Για λόγους ιστορικής ακριβολογίας πρέπει να καταγραφεί πως αυτός ο μεγαλομανής χασομέρης είχε μελετήσει σε βάθος το έργο των μεγάλων Γερμανών φιλοσόφων Νίτσε,  Σοπενχάουερ και Σπένγκλερ, καθώς και το έργο του Σουηδού θεμελιωτή της γεωπολιτικής Κγιελλέν. Όμως  η  τιτάνια σκέψη αυτών των στοχαστών διόλου δεν επέδρασε στην ασφυκτική μικροψυχία της ηδονοθηρικής σκέψης του. Απέφυγε την στράτευσή του στον Α’ Μεγάλο Πόλεμο, νυμφεύτηκε την Γερμανοεβραία Ίντα Κλάουσνερ, συνεργάστηκε με τον ομοφυλόφιλο ειρηνιστή Γερμανοεβραίο δημοσιογράφο Κουρτ Χίλλερ για την…. προώθηση  του ειρηνιστικού κινήματος του …Αμερικανού προέδρου Γουίλσον, ενώ στα 1920 έγινε επιπλέον και δραστήριος Μασόνος. Διακήρυσσε πως η σοσιαλδημοκρατία  είναι η βελτιωμένη και σωστή εκδοχή της «φεουδαρχικής αριστοκρατίας του ξίφους» (!) Στα 1922 ίδρυσε την «Πανευρωπαϊκή Ένωση» και στα 1923 εξέδωσε το μανιφέστο του «Παν-Ευρώπη», ενώ  στα 1924 έστησε με χρήματά του έναν ιδιωτικό πλήρη εκδοτικό οίκο, για την προώθηση των στόχων του.

Το πρώτο βιβλίο που εξέδωσε με το νέο εκδοτικό  παιχνίδι του ο ….βαθυστόχαστος αρχοντογεννημένος ήταν ο «Ειρηνισμός» (1924), με την επιμέλεια του Χίλλερ. Ακολούθησε ο «Πρακτικός ιδεαλισμός» (1925), όπου το αριστοκρατικό αυτό σκύβαλο ξεσπάει σ’ ένα  ανόσιο, εφιαλτικό, αντιφυλετικό, αντιιστορικό και  φιλοσιωνιστικό παραλήρημα, «προφητεύοντας» δλδ. προσχεδιάζοντας την σημερινή θανάσιμη απειλή κατά της Ευρώπης, υιοθετώντας φανατικά την φυλετική επιμειξία, την πολυφυλετική κοινωνία και υμνολογώντας τους Ιουδαίους. Γράφει στο μανιφέστο αυτό : «Ο άνθρωπος του μέλλοντος θ’ ανήκει σε μια μεικτή φυλή. Οι σημερινές φυλές και οι τάξεις θα εξαφανιστούν κλιμακωτά εξ αιτίας  της απώλειας του χώρου, του χρόνου και της  προκατάληψης. Η Ευρασιατική – Νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια σ’ εμφάνιση με τους αρχαίους Αιγυπτίους θ’ αντικαταστήσει   την ποικιλία των λαών με την ποικιλία των ατόμων» .. «Αντί να καταστρέψει τον ευρωπαϊκό ιουδαϊσμό, η Ευρώπη, ενάντια στη θέλησή της, τελειοποίησε κι εκπαίδευσε αυτόν τον λαό μετατρέποντας τον σ’ ένα  μελλοντικό ηγετικό έθνος, μέσω αυτής της τεχνητής διαδικασίας επιλογής. Είναι εύλογο ότι αυτός ο λαός που ξέφυγε από την φυλακή του γκέτο εξελίχτηκε σε μια πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς μια σπλαγχνική θεία πρόνοια χορήγησε στην Ευρώπη μια νέα αριστοκρατική φυλή με την χάρη του αγίου πνεύματος. Αυτό συνέβη την στιγμή που η φεουδαρχική αριστοκρατία της Ευρώπης ρήμαξε  και χάρη στην ιουδαϊκή χειραφέτηση».

Όπως  μπορεί να διαπιστώσει κάθε εχέφρων αναγνώστης, αυτό το πλουτοκρατικό κοσμοπολίτικο υποκείμενο, ο ιδεολογικός προπάτορας των  σοσιαλφιλελεύθερων ευρωπαϊστών, αναδεικνύεται  ιουδαϊκότερος των Ιουδαίων …ως θεόσταλτων σωτήρων της δύστυχης γηραιάς ηπείρου μας! Με  ανερυθρίαστο κυνισμό και αδίστακτη ωμότητα εξαπολύει πριν από ογδόντα εννιά  χρόνια την τροχιοδεικτική ντιρεκτίβα του γι’ αυτά που ακολούθησαν  και εξελίσσονται ως τις ημέρες μας.

Η προσπάθεια αυτού του μεγάλου….ευρωπαϊστή  δεν έπαψε εκεί, καθώς στα 1932  επανεξέδωσε την πραγματεία  του ….μπαμπά του : «Η ουσία του αντισημιτισμού» εμπλουτισμένη με δική του εκτενή εισαγωγή. Αυτό το επίσης …θεόπνευστο κείμενο αφού επικρίνει ειρωνικά τις φυλετικές θεωρίες του 19ου και των αρχών του 20ου αιώνα, εξηγεί ότι ο αντισημιτισμός προέκυψε από μια προκατειλημμένη αντιμετώπιση των…. καλοπροαίρετων απόψεων του πρωτοσιωνιστή, μισαλλόδοξου και μισάνθρωπου ημιπαράφρονα Ιουδαίου ψευδοπροφήτη Έσδρα, καθοδηγητή των ομοφύλων του κατά την βαβυλώνεια φιλοξενία (γιατί μόνο αιχμαλωσία δεν ήταν). Κατά τον πατέρα  Κουντενχόφε, οι «σχετικά ανεκτικοί και μακρόθυμοι Ελληνο-Ρωμαίοι πολυθεϊστές» παρερμήνεψαν «ως μισαλλοδοξία τον ιουδαϊκό θρησκευτικό ζήλο και εξεδήλωσαν την αντιιουδαϊκή τους αντίδραση».

Αλλά κατ’ αυτόν ο αντισημιτισμός απέκτησε υπόσταση «όταν ο Χριστιανισμός  και το Ισλάμ με φανατισμό στερούμενο ανεκτικότητας στράφηκαν  εναντίον των Ιουδαίων». Όμως «κάθε μορφή αντιεβραϊσμού πρέπει να στιγματίζεται ως  αντιχριστιανική», γι’  αυτό παρότρυνε τους «φιλελεύθερους Χριστιανούς» και Ιουδαίους  «να συμμαχήσουν για να προστατέψουν  αμφότεροι τις θρησκείες τους ενάντια στην αναδυόμενη απειλή της εκκοσμίκευσης». Επίσης ο Κουντενχόφε πατήρ, παρά την δεδηλωμένη αντιφυλετική του αντίληψη δεχόταν ότι οι Ιουδαίοι είναι φυλετικά διαφορετικοί (πιθανότατα επειδή έτσι θεωρούν και εκείνοι), καθώς … όλα τα ζώα είναι ίσα, αλλά μερικά είναι πιο ίσα από τ’ άλλα.

Επιπλέον αν και απέρριπτε με πάθος την ύπαρξη σημιτικών φυλών, μιλάει διφορούμενα και αυτοκαταργείται γράφοντας ότι : «οι κατηγορίες πως οι Σημίτες δεν ήσαν δημιουργικοί διαψεύσθηκαν από τους πολιτισμούς που σχημάτισαν οι Ασσύριοι και οι Βαβυλώνιοι που μιλούσαν σημιτικές γλώσσες». Επίσης γράφει ότι «φαίνεται σαφώς από ανέκδοτα παραδείγματα η ιουδαϊκή φιλοπονία, εργατικότητα και το πολεμικό θάρρος….» , οπότε καταρρέουν  «οι μισαλλόδοξες κατηγορίες για παρασιτική απληστία και δειλία των Ιουδαίων».

Επειδή στον Κουντενχόφε υιό («ιό») φάνηκε πως δεν επαρκούσε  ούτε η πατρική μέριμνα, ούτε και η μέχρι τότε πολιτεία του για  επιτυχή συνεργασία με τους Σιωνιστές, μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους εθνικοσοσιαλιστές, έσπευσε στα 1933 να συγγράψει ένα ακόμη ….χρήσιμο για την προσωπική ανέλιξή του  βιβλίο μαζί με τρεις  επιτήδειους Ιουδαίους συγγραφείς  (τον «Τσέχο» και κατόπιν Ισραηλινό Μαξ Μπροντ, τον «Γερμανό» και κατόπιν Αμερικανό Λίον Φοϊχτβάνγκερ – μέντορα του άλλου  …σπουδαίου «Γερμανού» του Μπρεχτ-, τον «Ούγγρο» και κατόπιν Ελβετό Άρθουρ Χόλιτσερ) ομού με τον Γερμανό Χάϊνριχ Μαν (που έγινε …Αμερικανός και πέθανε λίγο πριν προλάβει να γίνει πρόεδρος της Ακαδημίας της μεταπολεμικής κομουνιστικής Ανατολικής Γερμανίας, όπου  κατά επιθυμία του θάφτηκαν οι στάχτες του!). Όλοι αυτοί οι τάχατες «απροκατάληπτοι»  στοχαστές μαζί με τον …σπουδαίο οραματιστή κόμη  παρήγαγαν το περισπούδαστο κείμενο (που εξέδωσε αυτός ο μαικήνας της αλήθειας) «Ενάντια στην φράση ιουδαϊκό παράσιτο»!

Αν κάποιος διαβάζοντας τα παραπάνω θεωρήσει ότι και η ευτελέστερη αναξιοπρέπεια έχει πάτο, κάνει λάθος. Υπάρχει και περαιτέρω ….απόπατος: ο κύριος κόμης επανεξέδωσε και πάλι την πατρική πραγματεία  στα 1935, ενώ επανήλθε πιο ….αφοσιωμένος, με μια «συγκινητική»  μπροσούρα στα 1937 («Μίσος κατά των Ιουδαίων!»). Αυτός ο «πνευματικός γίγας» όταν με την αυστρογερμανική Ένωση σχηματίσθηκε η Μείζων Γερμανία (1938) την «κοπάνησε» στην Γαλλία μέσω Τσεχοσλοβακίας, μετά στην Πορτογαλία και κατόπιν στη ….. «μάνα των αδικημένων»  στις ΗΠΑ.

Σ’ όλη την διάρκεια του Β’ Μεγάλου Πολέμου συνεργάστηκε με τον Τσώρτσιλ, με τον  Ντε Γκωλ, με τον Ρούσβελτ και τους Αμερικανούς αρχιπράκτορες Ντόνοβαν και Ντάλλες,  ενάντια στην φερόμενη ως πατρίδα του. Μετά τον πόλεμο επέστρεψε στην «απελευθερωμένη» «Ευρώπη» και σχεδίασε τη νομισματική ένωση της, την πρόγονο  της ΕΟΚ και της ΕΕ. Πέθανε  στα 1972, στο σαλέ του, πλήρης ξεκούραστων και ξένοιαστων ημερών, στο Γκστάαντ της Ελβετίας, χλιδάτο θέρετρο της άρχουσας σιωνελίτ. Όμως  η συγχυτική πνευματική  μόλυνση που διέσπειρε με πραγματικά αξιοθαύμαστη συνέπεια όσο ζούσε, συνεχίζει να κατατρώει τις Πατρίδες και τα Έθνη, αλλά και την  άρρωστη   Μεγάλη Ευρωπαϊκή Πατρίδα.Αυτός ήταν ο εμπνευστής της σύγχρονης «ευρώπης» της ολιγαρχίας των τοκογλύφων! 

Αυτά επισημαίνουμε Εμείς, οι οποίοι είχαμε κι έχουμε το θάρρος και την πίστη, τόσο στα περασμένα χρόνια της ψυχροπολεμικής διπλής κατοχής της Ευρώπης, όσο και στην σύγχρονη μεταψυχροπολεμική περίοδο της μονοπολικής τυραγνίας, να διακηρύσσουμε πως αγωνιζόμαστε ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ  ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ !

Ιάκωβος Ναυτίλος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunergasia-planes-kai-planoi#ixzz332CVqVKa

Exit mobile version