Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η «διαλυμένη» Χρυσή Αυγή θριαμβεύει, αλλά οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ βάζουν λουκέτο!

Η «διαλυμένη» Χρυσή Αυγή θριαμβεύει, αλλά οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ βάζουν λουκέτο!

Μόλις πριν από λίγο καιρό όλα σχεδόν τα συστημικά ΜΜΕ ξεκίνησαν έναν ακόμη επικοινωνιακό πόλεμο λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με αφορμή τις περιπτώσεις των Αλεξόπουλου και  Μπούκουρα. Ποιος δεν θυμάται τις ατάκες ότι «καταρρέει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», «ξηλώνεται το πουλόβερ», «ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα» και άλλα παρομοίου επιπέδου χαιρέκακα σχόλια; Σήμερα, φυσικά, τα πράγματα έδειξαν ότι εξελίχτηκαν πολύ διαφορετικά από τις επιθυμίες των διαφόρων πτερύγων του καθεστώτος. Η «διαλυμένη» ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανεδείχθη ως ο ουσιαστικός νικητής των Ευρωεκλογών, αυξάνοντας κάτι παραπάνω από το 1/3 τις δυνάμεις της και γινόμενη και επισήμως το Τρίτο Πολιτικό Κόμμα της Χώρας.

Παρά τις διώξεις, τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες, τον πλήρη αποκλεισμό από τα ΜΜΕ και την κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απέδειξε ότι η Πίστη σε μια Ιδέα και η ξεχωριστή ποιότητα των Ανθρώπων που την αποτελούν μπορεί να νικήσει τους όποιους αρνητικούς συσχετισμούς, την λασπολογία και την βρώμικη μεθοδολογία των προπαγανδιστών του συστήματος. Από την άλλη, όμως, αυτά τα φαινόμενα διάλυσης και ξηλώματος των πουλόβερ έγιναν τελικά πραγματικότητα σε δύο τουλάχιστον κόμματα του περιβόητου, όσο και ψευδεπίγραφου, «συνταγματικού τόξου».

Δηλαδή, τους Ανεξάρτητους Έλληνες (ΑΝΕΛ) και την Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜΑΡ). Δύο κόμματα, τα οποία υπέστησαν πανωλεθρία στις ευρωεκλογές και όλα δείχνουν ότι βρίσκονται στα πρόθυρα της διάλυσης. Οι ΑΝΕΛ έδειξαν μικρότερη χρονικά αντοχή ακόμη και από τον ΛΑΟΣ και μέσα σε δύο μόλις χρόνια έδειξαν πόσο ευκαιριακό σχήμα, δίχως συνοχή και συγκεκριμένη ιδεολογία, ήταν. Η οριστική διάλυση αυτού του νεφελώματος, που δέσμευσε για ένα μικρό χρονικό διάστημα αρκετούς Έλληνες Πατριώτες, θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση και δύναμη στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ακόμη πιο διασκεδαστικά, όμως, είναι τα όσα συμβαίνουν στην ΔΗΜΑΡ, η οποία ύστερα από σκληρή μάχη κατάφερε να υποσκελίσει το Κόμμα των Κυνηγών… Με το απίστευτα χαμηλό ποσοστό του 1,2 %, το οποίο έλαβε στις Ευρωεκλογές, η ΔΗΜΑΡ έχει υπογράψει την ληξιαρχική πράξη του θανάτου της. Ένα πραγματικό μόρφωμα, με σαφή εθνομηδενιστικό χαρακτήρα, και με αναιδείς εκπροσώπους της στα τηλεοπτικά παράθυρα να προκαλούν σε μόνιμη βάση με τα λεγόμενά τους (π.χ. Ρεπούση, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης), το οποίο όμως έδειξε ότι δεν έχει στέρεες βάσεις στην Κοινωνία.

Παρά την προκλητική αβάντα των ΜΜΕ, τόσο σε επίπεδο παρουσίασης στις τηλεοπτικές εκπομπές όσο και στις δημοσκοπήσεις (όπου, δήθεν, ο Κουβέλης ήταν ο… πιο δημοφιλής πολιτικός), η ΔΗΜΑΡ φάνηκε τελικά «πολύ μικρή» για να μπορέσει να συμμετέχει με αξιώσεις στην διαχείριση της εξουσίας. Από την στιγμή που αποφάσισε να εξέλθει της συγκυβέρνησης (Ιούνιος 2012) αποτελούσε πλέον «καμένο χαρτί» για το σύστημα, το οποίο αποφάσισε να σπρώξει όσο το δυνατόν περισσότερο το ΠΑΣΟΚ και την εκλογική του μεταμφίεση ως «Ελιά».

Η Ιστορία εκδικείται όσους την περιφρονούν και αυτό αναμφίβολα ισχύει και για την Πολιτική. Την ίδια ώρα που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιγαντώνεται σε καθημερινή βάση, τα διάφορα μορφώματα τύπου ΑΝΕΛ και ΔΗΜΑΡ ετοιμάζονται να κλείσουν τα ρολά και να βάλουν λουκέτο στα ετοιμόρροπα μαγαζάκια τους. Σε λίγο χρονικό διάστημα, όμως, αυτές οι διαδικασίες θα επαναληφθούν – και μάλιστα σε πιο έντονο και τραγικό βαθμό- τόσο με το ΠΑΣΟΚ όσο και με τη ΝΔ.

Γιώργος Μάστορας

Υ.Γ   Οι εξελίξεις συμβάδιζαν μαζί με την συγγραφή του κειμένου. Πριν από λίγη ώρα ο Κουβέλης παραιτήθηκε από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ. Με ένα κείμενο, το οποίο παραπέμπει στην γνωστή φρασεολογία της Ανανεωτικής Αριστεράς, ο «πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός» (…), γνωστοποίησε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κίνησή του αυτή πολύ πιθανόν να αποτελεί και έναν ελιγμό προκειμένου να μπορέσει εκ νέου να ελέγξει τα απομεινάρια αυτού του συγκεκριμένου πτώματος. Όπως και να έχει θα διασκεδάσουμε αφάνταστα με τα εναπομείναντα ρετάλια του εθνομηδενισμού και την εσωκομματική τους φαγωμάρα πάνω στο πτώμα της ΔΗΜΑΡ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/enw-h-dialumenh-chrush-augh-thriambeuei-oi-anel-kai-h-dhmar-etoimazontai-na#ixzz332D2s67G

Exit mobile version