Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο πατέρας του δολοφονηθέντος Κουλούρη καταγγέλλει: Ούτε Κράτος έχουμε, ούτε Δημοκρατία

Ο πατέρας του δολοφονηθέντος Κουλούρη καταγγέλλει: Ούτε Κράτος έχουμε, ούτε Δημοκρατία

Φοβερές καταγγελίες από τον πατέρα του Γιώργου Κουλούρη, του άτυχου Έλληνα ο οποίος δολοφονήθηκε από Αλβανό αστυνομικό το 1999 κατά τη διάρκεια λεωφορειοπειρατείας, σε εκπομπή, η οποία «ειδικεύεται» σε ζητήματα ρατσισμού και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δείχνοντας μια περίεργη «ευαισθησία» υπέρ των λαθρομεταναστών.

Ο κ. Δημήτρης Κουλούρης υπήρξε λάβρος κατά των αντεθνικών κυβερνήσεων: ο δολοφόνος του γιου του, αλβανός αστυνομικός, είναι πλέον ο αρχηγός της αλβανικής αστυνομίας, γεγονός που αν μη τι άλλο καταδεικνύει τα «φιλελληνικά» αισθήματα των αλβανών.

Η σύγκριση την οποία έκανε ο πατέρας του δολοφονηθέντος συμπατριώτη μας, είναι αμείλικτη: «για το δικό μου το παιδί τι έκανε η ελληνική κυβέρνηση; Τίποτα! Φωνάξαμε, τσιρίξαμε αλλά δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη. Η ελληνική δικαιοσύνη τιμωρεί εκείνους που βασάνισαν τον Καρέλι. Αντίθετα στην Αλβανία αυτός που σκότωσε τον Γιώργο έγινε αρχηγός της αστυνομίας».

Η δικαιολογημένη οργή του κυρίου Κουλούρη, έχει συγκεκριμένη στόχευση: «δεν ζήτησα τίποτα! Δεν ζήτησα λεφτά! Μόνο να δικαστεί! Πού είναι ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας; Τους ξαναψήφισε ο λαός για να έχουμε δημοκρατία. Δημοκρατία είναι αυτή;», ρώτησε γεμάτος πικρία.

Η απογοήτευση της λαθρολάγνας δημοσιογράφου για τα λεγόμενα Κουλούρη ήταν έκδηλη. Τα όσα ειπώθηκαν ήταν εξόχως αντίθετα με τον ψευδοαντιρατσιστικό χαρακτήρα της εκπομπής της.

Πάμπολλες φορές επιχείρησε να αποδώσει τις δηλώσεις Κουλούρη στην ψυχική ένταση της στιγμής. Ούτε κουβέντα για το αλβανικό μίσος κατά των Ελλήνων, ούτε ψίθυρος για τις βαρύτατες ευθύνες των ελληνικών κυβερνήσεων που σιωπούν επιδεικτικά όταν οι ξένοι εγκληματούν εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

«Δημοκρατία…».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-pateras-tou-dolofonhthenta-koulourh-kataggellei-oute-kratos-echoume-oute#ixzz3346TyokH

Exit mobile version