Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νεοδημοκράτης δήμαρχος καταγγέλλει τον Σαμαρά και αποχωρεί από τη ΝΔ!

Ολοένα και περισσότεροι μέσα στη ΝΔ αντιλαμβάνονται σε καθημερινή βάση ότι το κόμμα αυτό έχει μετατραπεί σε μια συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ, με βασικό υπεύθυνο τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έχει καταφέρει να μετατρέψει τη ΝΔ σε χλεύη των πασόκων. Αυτά, όμως, έχουν και παρενέργειες, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον Δήμαρχο Καρύστου Νίκο Μανώλη, ο οποίος με επιστολή του στα ΜΜΕ, κατακεραυνώνει τον Σαμαρά καταγγέλλοντάς τον ότι έχει γίνει έρμαιο στα χέρια του Βενιζέλου και έχει πασοκοποιήσει τη ΝΔ. Η επιστολή έχει ως εξής:

“Αξιότιμε κ. πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ την αποχώρηση μου από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ενεργό μέλος της παράταξης από την ίδρυση της, υπηρέτησα τις αρχές της και ήμουν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα ανεξαρτήτως αρχηγού. Ωστόσο, η ωμή και εις βάρος μου παρέμβαση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, κ. Σίμο Κεδίκογλου, στις δημοτικές εκλογές στον δήμο Καρύστου, καθώς και άλλοι λόγοι που δεν είναι της παρούσης, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω.

Σε κάθε περίπτωση, αρνούμαι να ενισχύσω την περαιτέρω πασοκοποίηση της ΝΔ, τον εκφυλισμό της παρούσας πολιτικής κατάστασης και την βαλκανοποίηση της ελληνικής κοινωνίας.

Δεν είναι αυτή η παράταξη του Εθνάρχη.

Μετά λύπης μου διαπιστώνω, όπως αποδείχτηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ότι κουμάντο κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Με εκτίμηση,
Ο δήμαρχος Καρύστου
Νίκος Μανώλης”

Άλλη μια απόδειξη της άφρονος πολιτικής του Σαμαρά, ο οποίος έχει καταντήσει μαριονέτα του «εταίρου πλήρους ευθύνης» Βενιζέλου και αυτό συμπαρασύρει και το κόμμα του. Η επερχόμενη συντριβή της ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν, δεν θα σημάνει μόνο την εκδίωξή του αλλά και το τέλος της ΝΔ ως Πολιτικού Φορέα. Αυτό θα αποτελέσει ένα σημαντικό γεγονός, καθώς θα απελευθερωθεί ένας πολύ μεγάλος αριθμός Ελλήνων από τις «αλυσίδες» του κόμματος αυτού, το οποίο τους είχε «σκλαβωμένους» λεηλατώντας την ψήφο τους επί δεκαετίες.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αναμφίβολα, θα γίνει εκείνος ο Πολιτικός Φορέας που θα δεχθεί στους κόλπους του αυτούς ακριβώς τους Έλληνες, αντλώντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στον αγώνα για την απελευθέρωση της Χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υπηρέτες τους.   

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/neodhmokraths-dhmarchos-kataggellei-ton-samara-kai-apochwrei-apo-th-nd#ixzz334HUmwcq

Exit mobile version