Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Βόρεια Προάστια, Αίγιο, Στρυμωνικός Κόλπος

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Βόρεια Προάστια, Αίγιο, Στρυμωνικός Κόλπος

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα τα όσα έδειξαν τα κανάλια του ένοχου  πολιτικού κατεστημένου το βράδυ των Ευρωεκλογών. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ξαναδούν τον πόλεμο λάσπης που έχει εξαπολύσει το σύστημα μαζί με τα φερέφωνα του τους μεγαλοδημοσιογράφους. Όση λάσπη και εάν έριξαν όσες βρομιές και ψευτιές και αν είπαν εις βάρος του Κινήματος μας απέτυχαν παταγωδώς. Ο Ελληνικός λαός τους γύρισε την πλάτη, και ψήφισε το Κίνημα μας όπου το ανέδειξε σε τρίτη πολιτική δύναμη  της χώρας με ποσοστό 10%.

Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ: ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ 

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων την Τρίτη 27/5 και παρακολούθησε την πρώτη ομιλία μετά τις Ευρωεκλογές. Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλη Μπέλλος ευχαρίστησε όλα τα μέλη, φίλους και υποστηρικτές του κόμματος για τον εθελοντικό, σκληρό και επίπονο αγώνα που έδωσαν όλο αυτό τον καιρό κάτω από αντίξοες συνθήκες με προσωπικές θυσίες για την πατρίδα και για να τιμήσουν τα αδικοχαμένα αδέρφια τους Μάνο και Γιώργο. Εκτενή ανάλυση επί του εκλογικού αποτελέσματος έγινε επίσης και από τον συναγωνιστή, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Κ.Αλεξανδράκη καθώς και για τον πανικό που προκάλεσε στο σάπιο σύστημα. Η ομιλία έκλεισε με την υπόσχεση για πολύ σκληρότερους αγώνες από όλους και τον Εθνικό μας ύμνο.

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Τρίτη και Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Συνεχείς μαζικές ενημερωτικές εκστρατείες στο Δήμο Λαγκαδά

Αντιμετωπίζοντας έναν πλήρη αποκλεισμό από όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, λίγες μόλις ημέρες μετά το θρίαμβο της Ελληνικής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχίζει τον όμορφο Αγώνα του εκεί που χτυπάει η καρδιά του ελληνικού λαού… σε πλατείες και δρόμους, εκεί που δεν τολμάει να βγει κανένας πολιτικάντης και κανένας εκπρόσωπος του παλαιοκομματικού καθεστώτος.   Οι αντιδράσεις του κόσμου κάθε φορά είναι φρενήρεις και δίνουν τις πρέπουσες απαντήσεις στους απανταχού λασπολόγους μας, που θέλουν τα ποσοστά μας να είναι χαμηλότερα από το μισό των πραγματικών, που μας αντιστοιχούν. Έτσι στη λαϊκή αγορά του Λαγκαδά, το κλιμάκιο των συναγωνιστών έγινε αποδεκτό με ενθουσιώδεις αντιδράσεις από τον κόσμο, αλλά και από τους παραγωγούς, στων οποίων το πλευρό βρέθηκε μόνο η Χρυσή Αυγή, με τις συνεχείς ερωτήσεις μέσα στο κοινοβούλιο, ζητώντας απαντήσεις για το κατάπτυστο νομοσχέδιο του υφυπουργού Σκορδά.   Επίσης, πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές εκστρατείες στα χωριά Ανάληψη, Ευαγγελισμό, Προφήτη και Νυμφόπετρα, όπου και μοιράστηκαν χιλιάδες αντίτυπα ενημερωτικού υλικού, αποδομώντας με την παρουσία μας όλους τους ισχυρισμούς των τσοντοκάναλων, που καθημερινά θέτουν σαν αυτοσκοπό τους τη λασπολόγηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και τον εμπαιγμό των εκατομμυρίων Ελλήνων τηλεθεατών τους.

Στρυμωνικός Κόλπος
Οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου 44, Νέα Βρασνά
Τετάρτη & Σάββατο 18:00 – 21:30
Τηλ.: 6987319260 & 6977717168

Το μήνυμα της νίκης στάλθηκε από το Αίγιο!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προεκλογική συγκέντρωση της  Χρυσής Αυγής ενόψει ευρωεκλογών στο Αίγιο. Πλήθος κόσμου βρέθηκε κοντά μας αψηφώντας την τρομοκρατία, την οποία  έχει σπείρει αυτό το σάπιο ανθελληνικό σύστημα ενάντια των Ελλήνων εθνικιστών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Αίγιο το μοναδικό πολιτικό κόμμα το οποίο τόλμησε να κάνει προεκλογική συγκέντρωση ήταν η Χρυσή Αυγή,  άλλη μια απόδειξη έρχεται να επιβεβαίωση ότι αυτή η πολιτική σαβούρα έχει διαλυθεί και το μοναδικό προεκλογικό μέσο που τους κρατάει οριακά ζωντανούς είναι τα τσοντοκάναλα της διαπλοκής και οι πληρωμένοι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι. Εμείς ως Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες θα συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα για την Πατρίδα μας, το Έθνος μας και την Πίστη μας, αυτός ο αγώνας πρέπει να δοθεί και θα δοθεί δίπλα  στο πλευρό του ελληνικού λαού.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Μιχάλης Αρβανίτης, Γεωργία «Γιούλη» Κοκκοτή, ο Βασίλης Μερτής καθώς και μέλη της Τ.Ο. Αιγίου όπου σχολίασαν την επικαιρότητα και τους στόχους της Χρυσής Αυγής μέσα στο ευρωκοινοβούλιο.

ΑΙΓΙΟ:
Αιγιαλέως 62, Αίγιο
Σάββατο 19:00-21:00
Τηλ. 6987105281

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh35#ixzz335p9bi8d

Exit mobile version