Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απαιτείται η παραδειγματική τιμωρία των παιδεραστών – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου σχετικά με την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών και της παιδικής πορνογραφίας.

Συγκεκριμένα, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία σε περίπου 7.500 υποθέσεις παιδεραστίας έχουν συνολικά κατηγορηθεί 823 άτομα εκ των οποίων έχουν συλληφθεί μόνο οι 274. Παρά τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν για τους υπολοίπους μόνο οι 42 προφυλακίστηκαν ενώ σήμερα μόνο μερικές δεκάδες είναι στη φυλακή. Οι αξιωματικοί της ασφάλειας δεν γνωρίζουν αν οι δράστες καταδικάζονται, αν και πότε παίρνουν άδειες και το πότε αποφυλακίζονται και διαπράττουν τα ίδια εγκλήματα ή και χειρότερα. Η σεξουαλική κακοποίηση και σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών αποτελεί ειδεχθές έγκλημα και κάθε κοινωνία πρέπει μα το αντιμετωπίσει με τα κατάλληλα νομοθετικά όπλα και να καταπολεμήσει με όλα τα μέσα.

Το νομοσχέδιο που έφερε η κυβέρνηση παρατηρούμε ότι με υπόγεια μέτρα και με το πρόσχημα μιας καταγγελθείσας πράξης από τον παθόντα ανήλικο αλλοδαπό επιδιώκει να νομιμοποιήσει οποιονδήποτε βρίσκεται στην χώρα μας. Πολλοί αλλοδαποί δηλώνουν ανήλικοι για να τύχουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης ενώπιον των ελληνικών αρχών.

Είμαστε υπέρ της ενίσχυσης της νομοθεσίας κατά της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και η κοινωνία μας δεν μπορεί πλέον να ανέχεται να χρησιμοποιούνται ανήλικοι ως αντικείμενα για την ικανοποίηση των σεξουαλικών επιθυμιών των εγκληματιών. Απαιτείται παραδειγματική τιμωρία αυτών που διαπράττουν το ειδεχθές αυτό έγκλημα.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apaiteitai-h-paradeigmatikh-timwria-twn-paiderastwn-binteo#ixzz336kGLhb1

Exit mobile version