Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Βενιζέλος παρακαλάει τον Παπούλια για εντονότερη πολεμική εναντίον της Χρυσής Αυγής

Ο Βενιζέλος παρακαλάει τον Παπούλια για εντονότερη πολεμική εναντίον της Χρυσής Αυγής

«Οπλισμένος» με το γνωστό όσο και απύθμενο θράσος που τον διακατέχει ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος επισκέφτηκε τον Κάρολο Παπούλια για να συζητήσει μαζί του μια σειρά θεμάτων. Παρότι για μια ακόμη φορά συρρίκνωσε το εκλογικό ποσοστό του κόμματος (χάνοντας πάνω  από το 1/3, σε σχέση με τις εκλογές τον Ιούνιο του 2012) ο νυν αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ προσήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο με μια σειρά προτάσεών του πάνω σε πέντε τομείς. Ανάμεσα σε αυτά, βεβαίως, ξεχωριστή θέση κατέχει η αναφορά του στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά σε καθεστωτική φυλλάδα: «Για την επιτακτική ανάγκη της συνεργασίας των δυνάμεων του συνταγματικού τόξου με στόχο την πολιτική απομόνωση και αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής. Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του Ευ. Βενιζέλου ότι το “φλερτ” με τη Χρυσή Αυγή για ψηφοθηρικούς λόγους πρέπει να εγκαταλειφθεί αν και δεν αρκεί και δεν είναι η μόνη αναγκαία παρέμβαση».

Αναρωτιόμαστε τι άλλο επιζητεί ο λαομίσητος και ανάλγητος αυτός πολιτικάντης, προκειμένου να αποδυναμώσει την φωνή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μαζί, με τον «εταίρο πλήρους ευθύνης» Σαμαρά έστησαν μια πρωτοφανή, για τα δεδομένα της Χώρας, σκευωρία κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Σκευωρία, η οποία οδήγησε σε δικαστικές διώξεις, προφυλακίσεις ακόμη και δολοφονίες Ελλήνων που ανήκουν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Εν τούτοις, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όχι μόνο άντεξε σ’ αυτή τη συσσωρευμένη παραγωγή και διανομή λάσπης, αλλά αύξησε ακόμη περισσότερο την επιρροή του προς τον Ελληνικό Λαό. Κάτι το οποίο φάνηκε έμπρακτα τόσο στις Περιφερειακές εκλογές όσο πολύ περισσότερο στις Ευρωεκλογές, όπου η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  αύξησε κατά 35% τα ποσοστά της και έγινε και επισήμως η τρίτη Πολιτική Δύναμη του Τόπου.

Και όμως, αντί αυτό το πολιτικό παχύδερμο να σεβαστεί το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες επέλεξαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως τον αντιπροσωπευτικό Κομματικό τους Φορέα, αντί να δεχθεί ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  βρίσκεται πάνω από το ΠΑΣΟΚ, επιχειρεί να δημιουργήσει ένα απαγορευτικό κλίμα εναντίον της, ηθικά και πολιτικά απαράδεκτο ως ενέργεια. «Πολιτική απομόνωση» για ένα κατεξοχήν Λαϊκό Κίνημα, ενώ αντιθέτως στο προσκήνιο θα πρέπει να βρίσκεται το κόμμα το οποίο έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης, καθώς και ο ίδιος ο οποίος βαρύνεται με τόσες κατηγορίες για σκάνδαλα (λίστα Λαγκάρντ, υποβρύχια) και είναι ο εμπνευστής του κατάπτυστου χαρατσίου.

Από την άλλη μεριά και μόνο το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα (αν όχι το πιο κυρίαρχο) ζητήματα στην συζήτηση των δύο ανδρών δείχνει το μέγεθος της δυναμικής της. Υπάρχουν δύο στρατόπεδα στην εγχώρια πολιτική αντιπαράθεση. Από τη μια μεριά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ο Ελληνικός Λαός, ενώ από την άλλη τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» με τους μεγαλοεργολάβους, τους διεθνείς τοκογλύφους και όλους όσοι επιθυμούν μια Ελλάδα υπόδουλη. Η ΕΛΛΑΔΑ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα νικήσουν!

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tremei-o-benizelos-thn-chrush-augh-kai-sunantatai-me-ton-papoulia-gi-auton#ixzz338oZuK5Q

Exit mobile version