Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα των αλλοδαπών – Αλβανός ξυλοκόπησε και βίασε 32χρονη στην Ηγουμενίτσα

Φρίκη στην Ηγουμενίτσα: Αλβανός βίασε 32χρονη και την παράτησε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου – Την βρήκαν οδηγοί και την πήγαν σε νοσοκομείο! Ο αλβανός που κατηγορείται για τον βιασμό οδηγείται στον ανακριτή Θεσπρωτίας, με το δικαστικό μέγαρο να έχει μετατραπεί σε φρούριο…

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τοπικών μέσων της περιοχής: Συνελήφθη στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Θεσπρωτίας για βιασμό και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο 35χρονος κατηγορείται για το βιασμό και τον ξυλοδαρμό 32χρονης που κατάγεται από την Αλβανία σε περιοχή της πόλης των Φιλιατών στις 17 Μαΐου.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη εντοπίστηκε από διερχόμενο κάτοικο της περιοχής αιμόφυρτη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων, όπου και νοσηλεύεται.

Αρχικά, για την υπόθεση, η αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη ενός 58χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού και, μετά την προανάκριση, προέκυψε πως δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση.

Ο 35χρονος Αλβανός θα οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή Θεσπρωτίας, για να απολογηθεί για τις βαριές κατηγορίες, που τον βαρύνουν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ektos-elegchou-h-egklhmatikothta-twn-allodapwn-albanos-julokophse-kai-biase#ixzz39EF7DimQ

Exit mobile version