Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεδριάζει σήμερα το ΔΝΤ για νέα μέτρα κατά της Ελλάδος

Συνεδριάζει σήμερα το ΔΝΤ για νέα μέτρα κατά της Ελλάδος

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΔΝΤ, στην οποία θα συζητηθούν διάφορα θέματα τα οποία αφορούν την Ελλάδα.

Ανάμεσα σ΄αυτά και το σοβαρό ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων. Το ενδιαφέρον βρίσκεται στο γεγονός ότι εάν προκύπτει δημοσιονομικό κενό, όπως πιστεύει και η Κομισιόν και συμφωνήσει μ΄αυτή την εκτίμηση και το ΔΝΤ, τότε είναι αδύνατον για την «ελληνική» κυβέρνηση να αποφύγει νέα σκληρά μέτρα, αφού αυτό θα την διατάξουν οι διεθνείς τοκογλύφοι. Και όλα αυτά λίγες μόλις ημέρες μετά την «διαβεβαίωση» Σαμαρά ότι «δεν πρόκειται να υπάρξουν νέα μέτρα».

Είναι πλέον αντιληπτό ότι ο Σαμαράς, ο «εταίρος πλήρους ευθύνης» Βενιζέλος και η υπόλοιπη θλιβερή κυβερνητική παρεούλα δρουν ξεκάθαρα ως εντολοδόχοι και παραλήπτες των επιθυμιών των ξένων κέντρων αποφάσεων. Όσα ψέματα και αν πουν, ειδικά σε προεκλογική περίοδο, για να ξεγελάσουν τον κόσμο όταν τα αφεντικά τους αποφασίσουν ό,τι αφορά το δικό τους συμφέρον, τότε το υπηρετικό πολιτικό προσωπικό θα υπακούσει αμέσως στις εντολές τους.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunedriazei-shmera-to-dnt-gia-nea-metra-kata-ths-ellados#ixzz33CYSjLsk

Exit mobile version