Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πισώπλατη μαχαιριά Βορίδη σε Σαμαρά: “Αφού δεν έχει την έγκριση των πολιτών, τι παριστάνει; Τον δικτάτορα;” ΒΙΝΤΕΟ

Πισώπλατη μαχαιριά Βορίδη σε Σαμαρά: “Αφού δεν έχει την έγκριση των πολιτών, τι παριστάνει; Τον δικτάτορα;” ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρωτεργάτης της πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής, Μάκης Βορίδης είναι και από τους κύριους υπεύθυνους της καθίζησης της ψοφοδεξιάς.

Βέβαια, στόχος του Μαυρουδή δεν είναι η ανασυγκρότηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά η πλήρης κατάρρευσή της, ώστε να αναδειχθεί ένας από τους δελφίνους για την καρέκλα του απερχόμενου πρωθυπουργού, Σαμαρά.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Βορίδης επιμένει στην συνέχιση μέχρι τέλους της παράνομης και αντισυνταγματικής πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής, παρόλο που η σκευωρία έχει πλήρως καταρρεύσει.

Σε προεκλογική εκδήλωση του υπ. Περιφερειάρχη Κουμουτσάκου, που αποδείχθηκε μια ακόμη παταγώδης αποτυχία του Μαξίμου, αφού δεν κατάφερε να περάσει καν στον δεύτερο γύρο όπως και ο Σπηλιωτόπουλος, ο Μαυρουδής προεξοφλεί το πολιτικό τέλος του Σαμαρά.

Λέει αυτολεξεί στους συγκεντρωμένους (καμιά 10αριά με το ζόρι…): «Αν οι πολίτες αποδοκιμάσουν την κυβερνητική πολιτική, ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα έχει τη νομιμοποίηση να διαπραγματευτεί την διευθέτηση του ελληνικού χρέους! Τι θα παριστάνει ο Σαμαράς; Τον δικτάτορα; Θα κάθεται εκεί είτε έχει την έγκριση των πολιτών είτε δεν την έχει;».

Και εμείς την ίδια απορία έχουμε: Τι παριστάνει ο Σαμαράς μετά την εκλογική του ήττα;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/piswplath-machairia-boridh-se-samara-afou-den-echei-thn-egkrish-twn-politwn#ixzz33KsRk2Le

Exit mobile version