Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής – Σύνταγμα, Τετάρτη 4 Ιουνίου, 08:30 π.μ.

Αξιότιμε Αρχηγέ, Αξιότιμοι συναγωνιστές βουλευτές και ευρωβουλευτές, συναγωνιστές σε όλη την Ελλάδα έγκλειστοι και ελεύθεροι, θερμά συγχαρητήρια  για τη νίκη που πέτυχατε. Και, βεβαίως, δεν είναι αυτό καθαυτό το αποτέλεσμα, αλλά οι αγώνες που δόθηκαν με ιδρώτα και αίμα, η τέλεια οργάνωση, η συλλογική προσπάθεια, ένα σώμα μία ψυχή όλων των συναγωνιστών από τη κορυφή της πυραμίδα μέχρι τη βάση της. Συγχαρητήρια σε όλους τους συναγωνιστές που εξελέγησαν δημοτικοί, περιφερειακοί σύμβουλοι και ευρωβουλευτές. Καθώς και τους συναγωνιστές που δούλεψαν σκληρά στα μετόπισθεν. Εκλογικούς αντιπροσώπους, και μέλη Τοπικών  Οργανώσεων. Και ιδιαίτερα στον  συναγωνιστή Λάμπρο Φουντούλη, σύμβολο κατά της τρομοκρατίας, ή μάλλον της αναρχοαλητείας που λυμαίνεται 40 χρόνια το ιερό χώμα της Πατρίδας. Άξιοι όλοι! Τα καλύτερα έπονται

Κ.Ε.

Πισώπλατη μαχαιριά Βορίδη σε Σαμαρά: “Αφού δεν έχει την έγκριση των πολιτών, τι παριστάνει; Τον δικτάτορα;” ΒΙΝΤΕΟ

Η Σαουδική Αραβία έχει απελάσει 250.000 μετανάστες σε 3 μήνες, προκειμένου να δώσει αυτές τις ευκαιρίες απασχόλησης για τους πολίτες της. Η Σαουδική Αραβία είναι στις 10 πλουσιότερες χώρες του κόσμου. Στην Ελλάδα με 27% ανεργία και το χρέος των 320 δισ. η κυβέρνηση κρατά τους παράνομους μετανάστες στην προσπάθειά της να μειώσει τους μισθούς των εργαζομένων και να εξισλαμίσουν την Αθήνα.

Γιώργος

Ομολογία Δένδια: Με τις διώξεις θέλαμε να μειώσουμε την εκλογική δύναμη της Χρυσής Αυγής – ΒΙΝΤΕΟ

Χαιρετώ όλα τα μέλη της ομάδος της Χρυσής Αυγής. Χρησιμοποιώ τον όρο ομάδα διότι ο όρος “κόμμα” έχει παραχρησιμοποιηθεί τα τελευταία χρόνια και σας θεωρώ ομάδα γιατί υπάρχει ένας κοινός στόχος και απόψεις που βασίζονται σε γεγονότα και όχι αερολογίες και οφθαλμαπάτες που μέσο αυτών κάποιοι προσπαθούν ακόμη και σήμερα να κλείσουν τα μάτια του Ελληνικού Λαού! Πολύ φυσικά θα γνωρίζεται τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Ξάνθη και ολόκληρος ο νομός της Θράκης. Προσωπικά μου ήταν αδύνατο να πιστέψω πως υπήρχαν συμπολίτες μου που την ημέρα των εκλογών κατέθεσαν το όπλο της ψήφου σε διάφορους υποψήφιους Μουσουλμάνους “Σωτήρες” του τόπου. Η κοινή λογική λέει πως έχουμε Δημοκρατία και το κατανοώ! Από την άλλη όμως μου φαίνεται απίστευτο το πώς μπορώ να δώσω το όπλο μου σε κάποιον ο οποίος καταρχάς δε γνωρίζει την ιστορία του τόπου μου και δεύτερον εάν τη γνώριζε θα ντρεπόταν ο ίδιος ο κάθε Καραχασάν να διεκδικήσει τη διοίκηση Ελληνικού εδάφους.. Γνωρίζω ότι τα λεγόμενά μου σας είναι γνωστά απλά θεωρώ μέσα μου πως όταν υπάρχουν ΆΝΘΡΩΠΟΙ οι οποίοι αγωνίζονται για την επιβίωση μου όπως και άλλων εκατομμυρίων Ελλήνων θα πρέπει να επιβραβεύονται για να συνεχίζουν το έργο τους και φυσικά και με την όποια βοήθειά μας που μπορούμε να προσφέρουμε. Θα ήθελα να κλείσω με ένα αίτημα προς τον κ. Κασιδιάρη. Όπως έχετε το “θράσος¨ αυτή τη δίψα για την αλήθεια εσείς και τα υπόλοιπα μέλη, που ταπώνετε πραγματικά όλους τους δήθεν μέσα στη Βουλή με τον ίδιο τρόπο θα ήθελα να δω ομιλίες μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο. Σας ευχαριστώ και πάλι για τη προσπάθεια και το έργο που κάνετε.

Ε.Χ.

Απίστευτη ομολογία εκτροπής από Αθανασίου: Υπόσχεται «δίκαιη» πολιτική δίκη!

Θα συμφωνήσω με κάποιο φίλο που είπε πως σε αντίθεση με όλους αυτούς στα κανάλια που τους εντυπωσίασε το ποσοστό της Χ.Α., έτσι κι εμάς μας εντυπωσίασε πως και δεν ήταν υψηλότερο και πως τα ποσοστά της Ελιάς πχ ήταν τόσο ψηλά. Δεν θα αναφέρω για το ότι είχαμε απέναντι το σύστημα της τρομοκρατίας από τα κανάλια, τις πολλές νοθείες που ακούστηκαν από παντού, αλλά θα πω πως αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα έχει μια πολύ μεγάλη αλήθεια και είναι και η ουσία. Αυτό το ποσοστό του 10% αποτελεί βάση, κορμό, και ισχυρές ψήφους κατά επίγνωση δηλ. αυτοί δεν πρόκειται  να πάνε σε άλλο κόμμα μελλοντικά και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να δικαιολογηθούν με το “ψήφος αγανάκτησης” όπως προσπαθούν να λανσάρουν. Το διαταύτα είναι ότι η Χ.Α παρόλο τον πόλεμο ήρθε θα μείνει και θα γιγαντώσει και θα βάλει φυλακή τους υπαίτιους.

Ι.Λ.

Το ΔΝΤ ανακοίνωσε νέα μέτρα: Για άλλη μία φορά ψεύτης ο Σαμαράς του «δεν θα έρθουν νέα μέτρα»

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη μεγαλειώδη νίκη του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές και της Ελληνικής Αυγής στις εκλογές της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ονομάζομαι Κ. Ν. , είμαι 27 χρονών και εργάζομαι ως αναπληρωτής δάσκαλος. Συνεχίστε με πείσμα την προσπάθεια που αρχίσατε και όλος ο ελληνικός λαός θα είναι δίπλα σας. Εύχομαι κάποια στιγμή να υπάρξει οργάνωση και στον κλάδο των δασκάλων και να εκπροσωπηθεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος, γιατί ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς επικρατεί ο διεθνισμός, η αριστερά (ορφανά στου Στάλιν) και η θολοκουλτούρα η οποία οδηγεί την νεολαία σε ανθελληνισμό. Αρκετοί από εμάς , κυρίως τους νέους δασκάλους , δεχόμενοι πολλές φορές την ταμπέλα του Εθνικιστή (τιμή μας) και του φασίστα, ναζιστή κτλ.. προσπαθούμε να περάσουμε στα νέα παιδιά τις έννοιες της φιλοπατρίας ,των ελληνικών ιδανικών και τη βαθιά γνώση της ελληνικής ιστορίας, της οποίας η λήθη οδηγεί σε εθνικό θάνατο. Συνεχίστε με θάρρος και δύναμη το έργο σας. Ο Θεός της Ελλάδος να ναι μαζί σας.

Κ.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-1-iouniou-2014#ixzz33LqbG7J5

Exit mobile version