Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Hannibal ante portas» («Ο Αννίβας προ των πυλών»)


«Hannibal ante portas» («Ο Αννίβας προ των πυλών»)

«Hannibal ante portas» («Ο Αννίβας προ των πυλών») φώναζαν οι Ρωμαίοι όταν κατάλαβαν ότι οι Καρχηδόνιοι είχαν πλησιάσει στην πόλη τους. Πανικοβλήθηκαν όταν το έμαθαν, είχαν πέσει από τα σύννεφα. 

Τη δεύτερη μέρα των ευρωεκλογών τα συστημικά κανάλια ανακάλυψαν έναν άλλον Αννίβα. Το όνομα αυτού: Μουσταφά Αλή Τσαούς. Ο εν λόγω πολιτικός είναι αρχηγός της παράταξης «Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας». Η «παράταξη» αυτή έλαβε στην παρθενική της αναμέτρηση 42.620 ψήφους ήτοι 0,75%. Το ανησυχητικό όμως είναι ότιαυτή η «παράταξη» είναι των πρακτόρων της Τουρκίας στην ταλαίπωρη Θράκη μας. Σε τοπικό επίπεδο (Ροδόπη και Ξάνθη) το κόμμα αυτό έλαβε πολύ υψηλά ποσοστά. 

Η Ελλάς κωφεύει και εθελοτυφλεί. Ενώ απ’ την άλλη μεριά, η Τουρκία μέσω του προξενείου της Θράκης προπαγανδίζει υπέρ της δήθεν «καταδυνάστευσης» που υφίστανται οι Πομάκοι και γενικότερα οι μουσουλμάνοι. Τονίζει πως διαρκώς είναι κοντά στο δοκιμαζόμενο «τούρκικο» λαό (όπως παράνομα αποκαλούν την θρησκευτική μειονότητα της Θράκης). Έχει δημιουργηθεί και η σημαία της «ανεξάρτητης Θράκης» (όπως έχουν καταγγείλει Συναγωνιστές μας εντός του κοινοβουλίου).

Με κάθε τρόπο οι Τούρκοι πράκτορες προσπαθούν να περάσουν στους Έλληνες μουσουλμάνους κατοίκους τη νοοτροπία του αδικημένου, του εγκαταλελειμμένου πολίτη β’ κατηγορίας που καταφέρνει να επιβιώνει μέσα σε ένα εχθρικά διακείμενο προς αυτόν κράτος. Η τουρκική προπαγάνδα εκμεταλλεύεται την αδυναμία του κράτους μας για πρόνοια, που επιδεινώνεται από την οικονομική κρίση και την αδυναμία ορθής λειτουργίας και ουσιαστικής οργάνωσης της πολιτείας. Εκμεταλλεύεται τη δυσαρέσκεια και τα κοινά πολιτισμικά και άλλα στοιχεία που ενώνουν τους Μουσουλμάνους με την Τουρκία και υπερθεματίζει υπέρ της ανεξαρτητοποιήσεως – αρχικά – και της ενοποιήσεως – μετέπειτα – με τη «μητέρα» Τουρκία. Καλλιεργεί την εντύπωση μιας ανθρωπιστικής Τουρκίας η οποία εστιάζει στη φύση του ανθρώπου και όχι σε άλλου είδους χαρακτηριστικά. Υπερτονίζει τον ψευδή προοδευτισμό που την χαρακτηρίζει και το μήνυμα που προσπαθεί να εντυπώσει στο υποσυνείδητο των κατοίκων της παραμεθορίου, είναι «Ο άνθρωπος πρώτα».

Οι Τούρκοι από το 1990 και μετά συστηματικά, πλησιάζουν τους Έλληνες μουσουλμάνους. Προπαγανδίζουν υπέρ της Τουρκίας. Έχουν εγκαθιδρύσει τον Δούρειο Ίππο (το τουρκικό προξενείο στη Θράκη). Δημιούργησαν τράπεζες οι οποίες χορηγούν δάνεια σε εμπόρους και επιπλέον εγγυώνται τις καταθέσεις των πελατών τους σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για το Έθνος μας (λειτουργούν σε Θράκη και Ρόδο). Επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα η Τουρκία έχει εξοπλίσει πλοίο με νοσοκομειακό υλικό, προκειμένου να εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές του Αιγαίου και να παρέχει άμεσα βοήθεια. Εισβάλλουν οικονομικά στη χώρα μας (το πρώτο από τα τρία στάδια πολέμου, το δεύτερο είναι το ψυχολογικό και το τρίτο, το στρατιωτικό), αγοράζοντας μαρίνες. Απαγορεύουν την άσκηση εθνικής παιδείας στα σχολεία της Θράκης. Το βασικότερο ίσως, είναι η επιδίωξη των πρακτόρων να υπερτονίζουν το θέμα της διαφορετικότητας της θρησκείας: Ενώ στην Τουρκία οι γυναίκες δε καλύπτουν όλες το κεφάλι τους υποχρεωτικά, δεν ισχύει κάτι αντίστοιχο στη Θράκη. Εκεί είναι υποχρέωση η τήρηση αυτού του εθίμου. Ίσως στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή όχι τόσο έντονα, αλλά στα χωριά αυτό είναι νόμος. Και αυτό συμβαίνει, διότι το θρησκευτικό στοιχείο είναι έντονο, νοιώθουν αποκομμένοι από την Ελληνική πραγματικότητα του χριστιανισμού. Οι γέφυρες που τους ενώνουν με τη χώρα μας, σταδιακά κόβονται.

Ο Αννίβας έφτασε. Στρατοπέδευσε. Άρχισε την πρώτη αναγνωριστική επίθεση. Η Ελλάς αντί να αντιδράσει με άμεση κινητοποίηση των δυνάμεών της, σιωπά, αδιαφορεί και έχει πολιτική ηγεσία υποδεέστερη των περιστάσεων, που την «καλλωπίζει», την «ομορφαίνει» και την εκδίδει ως νταβατζής στις αυλές της Ευρώπης, ωσάν να πρόκειται για μια πόρνη που προσπαθεί να πουλήσει το κορμί της στην καλύτερη τιμή και να ικανοποιήσει τις παρά φύσει ερωτικές ηδονές του κάθε διεστραμμένου πελάτη.

Και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ασχολούνται με ανοησίες και με θέματα εσωτερικής κατανάλωσης. Αδιαφορούν για την πολιτική, κοινωνική και οικονομική κρίση που θα ξεσπάσει.

Μπροστά σε όλα αυτά, ξεπροβάλλει το κίνημα Εθνικής Αντίστασης, η Χρυσή Αυγή. Μόνο του, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ, μάχεται για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη. 

Πιτσάκης  Γεώργιος 
Τ. Ο. Ν. Μηχανιώνας

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/hannibal-ante-portas-o-annibas-pro-twn-pulwn#ixzz33OR9Itse

Exit mobile version