Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διπλάσια τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής σε Δίστομο και Καλάβρυτα! Έπεσε η καθεστωτική προπαγάνδα – Απόλυτη σιωπή από τα ΜΜΕ της διαφθοράς

Γράφει ο Αντίοχος

Από την επομένη των εκλογών, τα καθεστωτικά ΜΜΕ μας έχουν… ζαλίσει με τη μία και μοναδική ψήφο που πήρε η Χρυσή Αυγή στα Ανώγεια του Ρεθύμνου. Αλλά τουμπεκιάζονται οι κάργιες, για τη φοβερή άνοδο των ποσοστών του Κινήματος σε Δίστομο και Καλάβρυτα!

Σας πληροφορούμε, λοιπόν, ότι στο μαρτυρικό Δίστομο η Χρυσή Αυγή διπλασίασε τις ψήφους και τα ποσοστά της, φθάνοντας στο 8%Το ίδιο συνέβη και στα μαρτυρικά Καλάβρυτα, όπου φθάσαμε το 9%!

Σιωπούν, γιατί τα υπέρλαμπρα αυτά ποσοστά -που θα ήταν ακόμα μεγαλύτερα αν δεν υπήρχε τρομοκρατία κι ο κόσμος ψήφιζε απολύτως ελεύθερα- αποδεικνύουν τη δεινή ήττα που υπέστη η καθεστωτική προπαγάνδα (ναζιστολογία) και οι φορείς της, δηλαδή τα ξεφτιλισμένα παπαγαλάκια της δυστυχίας μας!

(ΥΓ): Εύγε και στους τοπικούς αγωνιστές και αγωνίστριες του Κινήματος, που προφανώς συνετέλεσαν τα μέγιστα στο ξεφτίλισμα της άθλιας προπαγάνδας και στην περιφανή νίκη του Εθνικισμού!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/diplasia-ta-pososta-ths-chrushs-aughs-se-distomo-kai-kalabruta-epese-h-kath#ixzz33QS2PFgh

Exit mobile version