Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ωραία τα λένε πάλι όσα έβγαλαν από το μυαλό τους βάζοντας και πολλές- πολλές σάλτσες αλλά γιατί κανένας δεν έκανε θέμα τις απειλές για “ξύλο στους φασίστες” και όλα όσα γράψατε στη σελίδα ότι μερικοί δικηγόροι και λοιποί θα μεταχειριστούν άλλα μέσα;

Ε.Α.

Ο Σαμαράς χάρισε χρέη εκατομμυρίων στον πρώην διευθυντή της Πολιτικής Άνοιξης – Πλήρωνε εσύ κορόιδο!

Μην παρατήσετε αυτόν τον αγώνα, μην υποχωρείτε όσο παράνομα και άτιμα σας πολεμά το σύστημα της παγκοσμιοποίησης και του σιωνισμού, διαφυλάξτε την εθνική μας ταυτότητα και θρησκεία. Ο κόσμος έχει παραπλανηθεί από τα διεστραμμένα και πουλημένα ΜΜΕ αλλά όχι όσοι μπορούν και ξεχωρίζουν την πραγματικότητα από τις ανοησίες που μας προβάλλουν. Από τα βάθη της καρδιάς μου σας εύχομαι ότι καλύτερο σε αυτόν τον άξιο αγώνα υπέρ της Ελλάδας μας. Είμαι μόλις 16 χρονών αλλά θα έδινα τα πάντα για να μην χαθεί ο πολιτισμός μας η θρησκεία μας και η απέραντη ιστορία μας. Είμαι περήφανος που υπάρχουν πατριώτες-εθνικιστές ακόμα σε αυτήν την χώρα μιας και είναι αυτή που γέννησε και μοίρασε τον πολιτισμό στις χώρες της Ευρώπης.

Ε.Π.

Η άμεση απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής το πρώτο μέλημα των Ευρωβουλευτών μας

Η επίθεση που έλαβε χώρα στο εβραϊκό μουσείο των Βρυξελλών προ μίας περίπου εβδομάδας, στάθηκε αφορμή να αρχίσει και πάλι μία δαιμονολογία περί “αντισημιτισμού”, κακών “νεοναζί” και άλλα παρόμοια. Τελικά, φαίνεται ότι ο δράστης συνελήφθη και είναι -ω του θαύματος- βορειοαφρικανικής καταγωγής ακραίος …τζιχαντιστής! Περαστικά στους διεθνιστές, “ανθρωπιστές” της μεταναστολαγνείας, αλλά και στους Εβραίους που υπερασπίζονται τον “πολυπολιτισμό”.

Κ.Λ.

Συνελήφθη ο ύποπτος για την επίθεση στο Εβραϊκό Μουσείο Βρυξελλών: Ήταν φανατικός ισλαμιστής!

Γιατί δεν έχουμε κηρύξει ακόμα ΑΟΖ και δεν έχουμε ξεκινήσει εξορύξεις; (Με αντίθετη σειρά, πρώτα συμφωνία για εξορύξεις πχ με Ρωσία και μετά ΑΟΖ)  Γιατί αγοράζουμε τα πάντα (από αεροπλάνα και βαπόρια, μέχρι πετρέλαιο, ακόμα και φυσικό αέριο) σε πολύ υψηλότερη τιμή από ότι άλλες χώρες; (αποκλείεται να πέφτουν μίζες).

Γιατί δεν έχουμε απαιτήσει ακόμα το κατοχικό δάνειο (συνδέεται με το προηγούμενο, Siemens κλπ); (Η θέση μου είναι πως διακρατικές συμφωνίες δεν συζητούνται και είναι άμεσα εκτελεστέες, αφού και οι δύο χώρες τις έχουν αποδεχτεί. Άρα πάνω από 500 δις τα παίρνουμε αύριο το πρωί. Οι αποζημιώσεις και επανορθώσεις δεν είναι καθαρό νούμερο, πιστεύω πως πρέπει να τα ζητήσουμε με προσφυγή στα διεθνή δικαστήρια, το οποίο θα μας δικαιώσει 100%, αλλά θα πάρει χρόνια.)

Γιατί δεν έχουμε πλέον διατροφική αυτάρκεια;

Γιατί χρεωνόμαστε εμείς την “ανακεφαλαιοποίηση” των ιδιωτικών τραπεζών;

Γιατί δεν κάνουμε λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους;

Γιατί δεν ελέγχουμε (και δεν φορολογούμε) τις οφσόρ εταιρίες;

Γιατί δεν έχουμε ελέγξει τις διάφορες λίστες (Λαγκάρντ, Λουξεμβούργου κλπ) ή την προέλευση των χρημάτων που εμβάστηκαν προς το εξωτερικό;

Γιατί δεν κλείνουμε τους κλέφτες φυλακή και να κατάσχουμε την περιουσία τους; (βρήκαμε τον ένοχο για όλα τον Άκη, αλήθεια την περιουσία του την βρήκαμε, την ψάχνουμε έστω;)
Γιατί να εφαρμόζουμε μόνο το έσχες (και αυτό ό,τι μας δηλώσουν) και όχι το πόθεν;
Γιατί ισχύει ακόμα ο νόμος περί ευθύνης υπουργών;

Γιατί δεν ακυρώνουμε (καταγγέλλουμε) Δουβλίνο 1 και 2, δηλώνοντας άμεσα ότι, όχι απλά δεν θα τα τηρήσουμε, αλλά και μηνύουμε αυτούς που αποδέχτηκαν νόμους που αποβαίνουν μοιραίοι για το Ελληνικό κράτος; Μακρηγορώ λίγο σε αυτό το σημείο, αλλά τί νομίζεται θα μας κάνουν οι Ευρωπαίοι όταν τους εξηγήσουμε πως τέτοιοι νόμοι καταστρέφουν την Ελληνική οικονομία και ας στείλουν επιτέλους τους λαθρομετανάστες στην πατρίδα τους και όχι στον τόπο μας, άσχετα από το σημείο που μπήκαν στην ΕΕ (από Βέλγιο και Ολλανδία δεν μπήκαν σίγουρα).

Γιατί δεν διατάσσει η βουλή την άρση της ασυλίας, για να ελεγχθούν από τη δικαιοσύνη όσοι κατηγορούνται για φορολογικά κακουργήματα; (τι κάνει όμως για τη διερεύνηση “εγκλημάτων” της “εγκληματικής οργάνωσης”, αλήθεια η δίκη γιατί δεν γίνεται, δικάσιμο πότε θα πάρουν, για βουλευτές πρόκειται)

Αλλά ναι, η σωστή ερώτηση θα έπρεπε να είναι πώς και γιατί ο οργισμένος πολίτης ψήφισε ναζί, νεοναζί, παλιοναζί, αειστοδιαολοναζί. Πώς μπόρεσε και ψήφισε εγκληματίες και χιτλερικούς; Μόνο που τα εγκλήματα στα οποία αναφέρεται το “δημοκρατικό” τόξο …εξιχνιάστηκαν εν τη γένεσή τους και τους χιτλερικούς τους πολέμησαν οι ομοϊδεάτες των χρυσαυγιτών. (ή λες να ήταν οικουκουέδες;)

Ι.Χ.

Μια άλλη άποψη για τις εκλογές – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Αξιότιμοι Κύριοι, Αν η Αγία Σοφία μετατρέπεται σε τζαμί ελπίζω η ελληνική εκκλησία και η
κυβέρνηση θα πουν ΟΧΙ σε ένα επίσημο τζαμί στην Αθήνα. Υπάρχουν 120 αυτοσχέδια τζαμιά στην Αθήνα. Η κυβέρνηση θα πρέπει να κλείσει και να απελάσει τους παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες. Το Ισλάμ είναι μια απόλαυση για την Ελλάδα. Η Ελληνική Εκκλησία χρειάζεται ένα ισχυρότερο ηγέτη από τον Ιερώνυμο. Σήμερα υπάρχουν λιγότεροι από 3.000 Έλληνες στην Τουρκία. Μόνο η Χρυσή Αυγή το καταλαβαίνει και Αγωνίζεται για αυτό.

Γιώργος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-2-iouniou-2014#ixzz33RMZW4rG

Exit mobile version