Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ανατολική Αττική, Αχαρναί – Θρακομακεδόνες, Τρίκαλα, Δυτική Αττική, Καβάλα

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Ανατολική Αττική, Αχαρναί - Θρακομακεδόνες, Τρίκαλα, Δυτική Αττική, Καβάλα

Με την ανασκόπηση της προηγούμενης εβδομάδας ξεκίνησε την ομιλία της η Συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου-Γερμενή, αυτήν την Πέμπτη στα γραφεία της Τ. Ο. Αν. Αττικής.

Επόμενη ομιλήτρια, όπου μας τίμησε με την παρουσία της, η σύζυγος του έγκλειστου Βουλευτή μας Χρ. Παππά, η Συναγωνίστρια και υποψ. Ευρωβουλευτής Ειρήνη Δημοπούλου, όπου παίρνοντας τον λόγο στο βήμα αναφέρθηκε στην ανιδιοτελή και συνειδητή παρουσία όλων όσων πλαισίωσαν με την παρουσία τους τα εκλογικά κέντρα και περίπτερα, χωρίς τις επιδοτήσεις των αποκομμάτων του αποκαλούμενου “συνταγματικού τόξου”, αλλά με την οικονομική συμβολή και προσωπικό κόπο των ιδίων!

Επόμενος στο βήμα ο Γραμματέας της Τοπικής και Συναγωνιστής Γ. Παπαγεωργίου, τόνισε την σημασία να περάσουν τις πύλες της Ευρωβουλής ‘Έλληνες Εθνικιστές της Χ.Α. και προλόγισε την επόμενη ομιλήτρια και Συναγωνίστρια καθώς και Πρωτεργάτρια της “Διάπλασης Των Παίδων”, την υποψ. Ευρωβουλευτή Σταματίνα Ρουχωτά-Αλεξοπούλου,η οποία αναφέρθηκε στο πνεύμα της παγκοσμιοποίησης που επικρατεί στην Ευρώπη και που αποσκοπεί στην Εθνική αποδόμηση των κρατών με την πρόφαση του πολυπολιτισμού και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πρόβαλε επίσης τον επερχόμενο κίνδυνο των μαζικών ιδιωτικοποιήσεων και ιδιαίτερα του πόσιμου νερού, θέτοντας ως τρόπο ανάσχεσης την ενίσχυση της φωνής των Εθνικιστών μέσω των εκλεγμένων Ευρωβουλευτών μας!

Επόμενος ομιλητής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Κων/νος Αλεξανδράκης, όπου αναφέρθηκε στον άνισο αγώνα και στις άδικες προφυλακίσεις των Συναγωνιστών μας και Του Αρχηγού μας, καθώς και στις συνεχείς προσπάθειες των ΜΜΕ να φιμώσουν και να τρομοκρατήσουν όσους υποστηρίζουν την Χ.Α.  Για το τέλος τα ηχογραφημένα μηνύματα του Βουλευτή μας Η. Κασιδιάρη και Του Αρχηγού μας Νικ. Μιχαλολιάκου αναπτέρωσαν το ήδη υψηλό Ηθικό όλων Συναγωνιστών για τον Αγώνα των επόμενων ημερών!

ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Ομιλία Η. Παναγιώταρου στην Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια εξαιρετική ομιλία του συναγωνιστή, περιφερειακού συμβούλου και βουλευτή β Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου. Ο συναγωνιστής Παναγιώταρος αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών και Ευρωπαϊκών εκλογών.

Είναι εμφανή η αύξηση της δύναμης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τόνισε ο συναγωνιστής και σε ψήφους και σε ποσοστά.Συνεχίζουμε τον αγώνα ακόμη ποιο δυνατά, και από καλύτερες θέσεις επισήμανε ο συναγωνιστής, μέχρι να απελευθερώσουμε την Χώρα από τους παγκόσμιους τοκογλύφους και από τους ντόπιους συνεργάτες τους.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο: 19:00-21:00

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Σερβία από τις Τ.Ο. Τρικάλων και Τ.Ο. Καρδίτσας

Η Τοπική Οργάνωση Τρικάλων της Χρυσής Αυγής, σε συνεργασία με την Τ.Ο. Καρδίτσας, όπως και δεκάδες άλλες τοπικές οργανώσεις σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, απέστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από τις πλημμύρες, Σέρβους, που έπληξαν την χώρα το προηγούμενο διάστημα.

Παρά την προεκλογική περίοδο και την έντονο εκλογικό αγώνα που καλούμασταν να πραγματοποιήσουμε, συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος συνέλεξαν είδη πρώτης ανάγκης, κλινοσκεπάσματα, ρουχισμό, κονσερβοποιημένα τρόφιμα κ.α., και τα απέστειλαν στη Σερβία για τους ανθρώπους που επλήγησαν βάναυσα από τις πλημμύρες.

Η κίνηση αυτή, είναι μόνο ένα μικρό δείγμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τον δοκιμαζόμενο Σερβικό λαό, ανταποκρινόμενοι αμέσως στο κάλεσμά για βοήθεια και αναλογιζόμενοι τις ιστορικές και αδερφικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας.

Ως Έλληνες Εθνικιστές, θα στεκόμαστε πάντα στο πλευρό της Σερβίας και του περήφανου Λαού της!

Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10, 1ος Όροφος
Δευτέρα 10 π.μ. -2 μ.μ.
Τρίτη και Σάββατο 7-9:30 μ.μ.

Ομιλία στην Τ.Ο. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων

Ομιλία με θέμα τον εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε από τον Συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Νικόλαο Λεμοντζή, στην Τ.Ο. Αχαρνών – Θρακομακεδόνων, οποίος  με τον πύρινο και δυναμικό του λόγο τόνισε ότι ο μοναδικός κερδισμένος από τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανεβάζοντας θεαματικά τα ποσοστά της  σε όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδος, ή στην χειρότερη περίπτωση διατηρώντας τα στα ίδια επίπεδα, δώσαμε σε όλους τους συστημικούς και δήθεν αντιμνημονιακούς να καταλάβουν ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

Ειδικότερα στις Αχαρνές, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημείωσε τα μεγαλύτερα ποσοστά, αναδείχθηκε δεύτερη  δύναμη στην περιοχή καταγράφοντας ένα ποσοστό κοντά στο 16% ενώ σε πολλά  εκλογικά τμήματα ήταν 1η δύναμη.

Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα η Παλλαϊκή απαίτηση του κόσμου για την άμεση απελευθέρωση του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού και των υπόλοιπων Συναγωνιστών. Όλα αυτά αποτελούν μέρος μιας άθλιας σκευωρίας που έχει στήσει ο Σαμαράς και η παρέα του. Η ψήφος όμως 540.000 Ελλήνων αποδεικνύει ότι ο λαός δείχνει να αντιλαμβάνεται την αδικία σε βάρος μας και με αυτόν τον τρόπο τους τιμωρεί. Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών είναι η πολιτική δικαίωση του ΑΡΧΗΓΟΥ μας.

ΑΧΑΡΝΩΝ – ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ:
Πλατεία Καράβου,  Αρχαίου Θεάτρου (πρώην Σαλαμίνος) και Πινδάρου, Αχαρνές
Τρίτη 19:00-21:00
Τηλ. 6942092894

Ομιλία στην Τ.Ο. Δυτικής Αττικής 

Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Αντωνόπουλου Κωνσταντίνου και του Βαγγέλη Μπαρμπούρη.

Οι Συναγωνιστές ανέλυσαν τα αίτια της τεράστιας ανόδου του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών αλλά και τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν από την συγκυβέρνηση παρωδία ώστε να καταφέρουν να ανακόψουν έστω την τελευταία στιγμή την ψήφο προς την Χρυσή Αυγή.Σαφώς η Δυτική Αττική έδωσε τεράστια ποσοστά μέχρι και 20% σε περιφερειακές και ευρωεκλογές και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συμμετείχαν στην μάχη των εκλογών.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ:
17ο χιλιόμετρο Νέας Εθνικής οδού
Τετάρτη και Παρασκευή: 19:00-21:00
Τηλ.: 6973283559- 210 5571360

Η Tοπική Οργάνωση Καβάλας για ακόμη μια φορά δίπλα στον λαό της πόλης

Κόντρα στον συνεχή πόλεμο λάσπης που έχει εξαπολύσει το σύστημα ενάντια στο μοναδικό εθνικιστικό κίνημά λόγω της ασταμάτητης δυναμικής που καταγράφηκε στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον νόμιμο πολιτικό αγώνα ενάντια στις προκλήσεις, στην κινδυνολογία και στις συκοφαντίες.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες ξεκινώντας από τα γραφεία της Τοπικής μας, κατευθύνθηκαν συντεταγμένα στην λαϊκή αγορά, όπου μοίρασαν ενημερωτικό υλικό και συνομίλησαν με τον κόσμο. Εντύπωση προκάλεσε στον κόσμο το γεγονός πως παρότι έχουν παρέλθει οι εκλογές, σε αντίθεση με τους πολιτικάντηδες των αποκομμάτων της αρπαχτής και της προδοσίας που έχουν εξαφανιστεί, οι Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν ακάθεκτοι τον πολιτικό Αγώνα και βρίσκονται διαρκώς δίπλα στον Έλληνα.

Στην συνέχεια οι συναγωνιστές κατευθύνθηκαν προς την παραλιακή και από εκεί όδευσαν προς το υπόλοιπο κέντρο της πόλης, όπου μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στους θαμώνες των καφετεριών, στα καταστήματα και στους περαστικούς, που τους υποδεχτήκαν με πολλές ερωτήσεις και θετικά σχόλια.

Οι εκλογές που μόλις πέρασαν έδωσαν ένα σαφές μήνυμα στο καθεστώς. Από την μία η ΝΔ καταρρέει, αλλά την αποτυχία της δεν μπορεί να την καρπωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Μονάχα η Χρυσή Αυγή είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής των εκλογών, αφού κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά της, παρά τους μήνες της συνεχούς πολεμικής ολόκληρου του συστήματος εναντίον της. Τα αποτελέσματα των εκλογών αποτελούν ένα σαφές μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh36#ixzz33TMvvxPI

Exit mobile version