Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρουσφετολογίας συνέχεια… Μετακλητός στο υπουργείο Παιδείας ο Ανατολάκης!

Ρουσφετολογίας συνέχεια... Μετακλητός στο υπουργείο Παιδείας ο Ανατολάκης!

Με αμείωτα προκλητικό τρόπο συνεχίζονται οι ρουσφετολογικού τύπου διορισμοί σε φορείς του Ελληνικού Δημοσίου, ακόμη και σήμερα που η οικονομική κρίση έχει φτάσει στο απόγειό της και οι Έλληνες δεινοπαθούν.

Η είδηση του διορισμού του πρώην ποδοσφαιριστή και βουλευτή του ΛΑΟΣ, Γιώργου Ανατολάκη στο Υπουργείο Παιδείας, ακούστηκε σαν αστείο στην πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Έπρεπε κι εμείς οι ίδιοι, ακόμη, να διαβάσουμε το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως για να πειστούμε για την αυθεντικότητα της είδησης, η οποία προσθέτει ακόμη ένα λιθαράκι στην καταστροφική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας από τον κο Αρβανιτόπουλο.

Απορίας άξιον, είναι, βέβαια, το τι ακριβώς υπηρεσίες προσφέρει ο κος Ανατολάκης στο εν λόγω υπουργείο και με τι είδους κριτήρια προσελήφθη; Ο μόνος τίτλος που κατέχει, είναι αυτός του στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία προσχώρησε μετά την εκλογική αποτυχία του ΛΑΟΣ. Τίτλος απ’ ότι φαίνεται αρκετός για να του προσφέρει μία πρόσληψη σε ένα Υπουργείο.

Την ίδια ώρα που ο κύριος Ανατολάκης προσλαμβανόταν στο Υπουργείο Παιδείας, εκατοντάδες χιλιάδες νέοι, με τα πτυχία τους στο χέρι, βιώναν την απόλυτη απόγνωση, μη μπορώντας να εξασφαλίσουν μία θέση εργασίας και έναν τρόπο επιβίωσης. Την ίδια ώρα, χιλιάδες νέοι μετανάστευαν από τη χώρα μας προς Δύση και Ανατολή, σε αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Έτσι ανταμείβει η Ελλάδα της Νέας Πασοκρατίας τα παιδιά της. Τα αφήνει να πεινάσουν, για να έχουν να τρων οι ημέτεροι του Σαμαρά και του Αρβανιτόπουλου.

xathess.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/rousfetologias-sunecheia…-metaklhtos-sto-upourgeio-paideias-o-anatolakhs#ixzz33TO9EB5X

Exit mobile version