Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

ΕΜΠΡΟΣ

Γράφει ο Βασίλης Βέλτσιος (της Τ.Ο. Πέλλας).

Οι περισσότεροι Έλληνες δεν εργάζονται. Κι απ’ όσους εργάζονται οι περισσότεροι δεν πληρώνονται. Κι απ’ όσους όμως ακόμη
πληρώνονται οι περισσότεροι αδυνατούν ν’ ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Δεν τους φτάνουν για να ζήσουν, δεν επαρκούν για να πληρωθούν πάγιοι λογαριασμοί και νεο-οθωμανικά φοροχαράτσια “δημοκρατικής” προελεύσεως.
Κι όμως, για άλλη μια φορά τσίμπησαν το έντεχνο δόλωμα περί “κινδύνου πισωγυρίσματος”. Και φοβήθηκαν όσοι έχουν άδειο πορτοφόλι μην ξαναγυρίσουν στο ζοφερό πέρυσι και πρόπερσι που…επίσης είχαν άδειο πορτοφόλι!
Το έντεχνο δόλωμα περί “πολιτικής αστάθειας”. Η χούντα μιας μειοψηφίας δηλαδή, που κόβει, κλέβει, ξεπουλά, εξαθλιώνει, τραμπουκίζει, δολοφονεί και φυλακίζει όποιον αντιτίθεται με σθένος λέγεται “πολιτική σταθερότητα”! Το έντεχνο δόλωμα περί “εξόδου από το ευρώ και την Ευρώπη”. Λες και τώρα που είμαστε εντός του ευρώ, το βλέπουμε στην τσέπη μας! Λες και ξεχνάμε το κατά πολύ καλύτερο βιοτικό μας επίπεδο όταν τυπώναμε και είχαμε το δικό μας νόμισμα, το Εθνικό μας νόμισμα, τη Δραχμή μας! Κι όσο για μια Ευρώπη που αδιαφορεί για τους ανθρώπους και τους ισοπεδώνει σαν μυρμήγκια κάτω από τον οδοστρωτήρα της Παγκοσμιοποίησης που οδηγεί, ας ψάξουμε να βρούμε κάτι στο οποίο μας ωφέλησε εν τέλει απέναντι στα τόσα στα οποία μας έβλαψε. Όταν η Ευρώπη γίνει ο κοινός παρονομαστής ανεξάρτητων και κυρίαρχων εθνών αντί ενός πολτοποιητικού μίξερ ανώνυμων λαών, τότε το ξανασυζητάμε…

Ίσως τελικά όντως έχουμε όλοι μας τον ηγέτη που μας αξίζει…
Σε άλλους αξίζει ένας ψυχοπαθής εκποιητής Σαμαράς.
Σε άλλους ένας φιλοτομαριστής προδότης Βενιζέλος.
Σε άλλους ο ανθέλληνας Κουτσούμπας και σε άλλους κάτι συστηματίες κωλοτούμπες και ψεύτες όπως οι Καμμένος, Κουβέλης, Τσίπρας, Καρατζαφέρης.
Κι εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές, έχουμε όντως τον ηγέτη που μας αξίζει: τον Αρχηγό μας Ν. Μιχαλολιάκο, που με το αλύγιστο φρόνημα και τη λιονταρίσια του καρδιά αποτελεί πρότυπο παράδειγμα και μας δείχνει το δρόμο του Αγώνα για μια ελεύθερη Πατρίδα ακόμη και μέσα από τα πολιτικά κελιά της σημερινής χούντας!
Καλή αφύπνιση σε όλους τους Έλληνες, όσο ακόμη υπάρχουν περιθώρια…

πηγή

Exit mobile version