Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ολοταχώς προς την έξοδο οι σκευωροί Δένδιας και Αθανασίου

Ολοταχώς προς την έξοδο οι σκευωροί Δένδιας και Αθανασίου

Είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτηση πως οι δύο από τους βασικούς ενορχηστρωτές της σκευωρίας κατά της Χρυσής, ο Δένδιας και ο Αθανασίου θα “πληρώσουν” την παταγώδη αποτυχία τους, καθώς αποδείχθηκε ότι παρά τις παράνομες διώξεις το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αύξησε τα ποσοστά του.

Όπως διαρρέεται από δημοσιογραφικές πληροφορίες η Τετάρτη είναι η πιθανότερη μέρα για τον ανασχηματισμό και ίσως η επιλογή της ημέρας να έγινε για να συμπέσει με τις ομιλίες του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού στην Βουλή για την άρση ασυλίας τους.

Όπως ακούγεται χαρακτηριστικά επικρατέστεροι να βρεθούν εκτός κυβερνητικού σχήματος είναι οι Άδωνις Γεωργιάδης, ο Γιάννης Βρούτσης, ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Χαράλαμπος Αθανασίου. Υπό μετακίνηση φέρονται οι Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Νίκος Δένδιας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Χρήστος Σταϊκούρας.

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό οι πρωτεργάτες της σκευωρίας θα εξαφανιστούν μέσα στον ανασχηματισμό, καθώς είναι παλλαϊκό και ηχηρό πια το αίτημα για ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/olotachws-pros-thn-ejodo-oi-skeuwroi-dendias-kai-athanasiou#ixzz33Wjl3ds2

Exit mobile version