Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα «Ακρόπολις»: Βαλίτσες ψάχνουν 28 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος με άρθρο του στην ιστορική εφημερίδα «Ακρόπολις» αποκαλύπτει το βρώμικο πολιτικό παιχνίδι σχετικά με την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας.

Παίζουν τα «ρέστα» τους οι διαπλεγμένοι και οι νταβατζήδες προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτή τη βουλή.

Τα πρώτα σημάδια έχουν ήδη φανεί. Οι πρώτες δηλώσεις μας έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα πως οι υπόγειες συμφωνίες βρίσκονται εν θερμώ. Κανένας από τους 21 ανεξάρτητους βουλευτές δεν θέλουν να γίνουν εθνικές εκλογές. Γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να ξαναδούν Mercedes, πολυθρόνα, προνόμια και 10.000 ευρώ το μήνα.

Το ίδιο συμβαίνει και από τους εναπομείναντες βουλευτές σε ΑΝΕΛ και ΔΗΜΑΡ. Τα κόμματά τους είναι διαλυμένα. Αν όχι τελείως, πάντως θα διαλυθούν οσονούπω. Η κυβέρνηση γνωρίζει καλά το παιχνίδι της «συνδιαλλαγής». Το εγχώριο σύστημα νταβατζήδων δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χαλάσει η ισορροπία που επικρατεί σήμερα. Ήδη, έχουν αρχίσει με ξεδιάντροπη προκλητικότητα να ψιθυρίζουν ονόματα και ποσά!

Για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 180 βουλευτών προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας από τούτη τη βουλή, για να μην έχουμε εκλογές τον Μάρτιο, χρειάζονται ακόμα 28 βουλευτές με δεδομένο ότι δεν θα φύγει κανένας άλλος από το «γαλάζιο» και «πράσινο» μαντρί. Η εταιρία samsonite έχει ήδη παραδώσει τις αντίστοιχες βαλίτσες στα υπόγεια του παρακράτους. Φορτωμένος 500ευρα, περιμένουν τους παραλήπτες τους.

Με κάποιους θα τη «βγάλουν» πιο φθηνά. Έχουν εκκρεμότητες στο ΣΔΟΕ, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιο εύκολη η περίπτωση τους. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο! Λεπτομέρειες επί του παρόντος δεν είναι ώρα να αναφερθούν.

Η απόπειρα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας θα γίνει εν μέσω της δίκης των άδικα προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Ο ήχος και η εικόνα θα χαλάσει τα σχέδια όσων απεργάζονται σχέδια αποστασίας. Όσο φορτωμένες και αν είναι οι βαλίτσες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolis-balitses-psachnoun-28-bouleutes-gia-thn-eklogh-proedrou#ixzz33Wq7y7Ae

Exit mobile version