Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής – Σύνταγμα, Τετάρτη 4 Ιουνίου, 08:30 π.μ.

Θα ήθελα να μας πουν  οι «κύριοι» δημιουργοί της δήθεν πρωτοβουλίας «φυλακίστε τη Χρυσή Αυγή» που προτρέπουν σε χρήση οποιουδήποτε μέσου προκειμένου να καταπολεμηθεί ο φασισμός  ,όπως λένε ,αν έχουν κάνει κάτι αντίστοιχο για να φυλακιστούν όλοι αυτοί που λυμαίνονται τόσα χρόνια την Ελλάδα και κατακλέβουν τα ταμεία του κράτους ,που λαμβάνουν παχυλούς μισθούς  εις βάρος του δύσμοιρου πολίτη που θα φορολογείτε από το πρώτο ευρώ ,αν ζήτησαν ποτέ να τιμωρηθεί έστω και ένας από αυτούς τους δήθεν αριστερούς  που στήριξαν τόσα χρόνια το «έγκλημα» που λέγετε δικομματισμός ,αν ζήτησαν να τιμωρηθεί έστω και ένας ηθικός αυτουργός για τις αυτοκτονίες πέντε χιλιάδων Ελλήνων ,αν ζήτησαν να τιμωρηθούν οι τράπεζες που με τα τοκογλυφικά τους δάνεια κατάφεραν να αφήσουν στο δρόμο εκατοντάδες συμπατριώτες μας .Γιατί αν είναι γνήσιοι αγωνιστές δε στρέφονται όλοι αυτοί κατά του αληθινού φασισμού που μας κυβερνά με το έτσι θέλω ,που δε μας ρώτησε ποτέ αν θέλαμε μνημόνια ,δόσεις ,το ξεπούλημα της Πατρίδας μας ,όλοι αυτοί οι δημοκράτες ας βοηθήσουν έστω και έναν φτωχό άνθρωπο και ας πάψει να είναι μέλημα τους η Χρυσή Αυγή ,ας αντισταθούν στο ξεπούλημα της χώρας τους αν πονάνε την Ελλάδα και ας αφήσουν τους θεατρινισμούς ,ότι δήθεν απειλείτε η Δημοκρατία από ένα κόμμα-κίνημα που δε κυβέρνησε ποτέ αυτό το τόπο και δεν απειλείτε από όλους αυτούς που παραχαράζουν την Ιστορία ,που απειλούν εκ των έσω την Εθνική μας υπόσταση ,που θέλουν να υποβαθμίσουν την ποιότητα ζωή μας σε όλα τα επίπεδα ,που θέλουν να μας κάνουν πειθήνια όργανα της Νέας Τάξης ,που χωρίς να μας ρωτήσουν δε σέβονται τη διαφορετικότητα μας και θέλουν να μας εντάξουν σε πολυπολιτισμικές κοινωνίες . Και τέλος ας μας εξηγήσουν οι «κύριοι» δημοκράτες τι σημαίνει η φράση «η αξιοποίηση  οποιουδήποτε μέσου»  από πότε αυτοί που πιστεύουν στη δημοκρατία προτρέπουν τον απλό πολίτη να χρησιμοποιήσει βία; Στο πόλεμο εναντίον των Εθνικιστών λοιπόν όλα επιτρέπονται ,καταλύετε το Σύνταγμα ,οι νόμοι ,τα ανθρώπινα δικαιώματα ,το δικαίωμα του συνέρχεσθαι  , η ιδιωτική ζωή. Κατά τα άλλα τα φαινόμενα βίας στη κοινωνία μας τα τροφοδοτεί και τα υποθάλπει η Χρυσή Αυγή ,ο κάθε απλός άνθρωπος αντιλαμβάνεται πλέον το τι συμβαίνει ,ποιος υποκινεί τη βία ,ποιος στηρίζει το σύστημα και ποιος στρέφει τον Έλληνα εναντίον του Έλληνα .Δυστυχώς όλοι εμείς περιμένουμε τη μέρα που θα δημιουργηθεί ένα άλλο κίνημα «το φυλακίστε τα λαμόγια  που σας δουλεύουν τόσα χρόνια» .Γελάει καλύτερα λέει ο λαός μας ,όποιος γελάει τελευταίος .

B.Λ.                

Ολοταχώς προς την έξοδο οι σκευωροί Δένδιας και Αθανασίου

Με αφορμή τον τομέα μηνύματα – επιστολές στην ιστοσελίδα σας και συγκεκριμένα το κείμενο που αφορούσε την Αγιά Σοφία στην Πόλη, θέλω να κάνω το παρακάτω σχόλιο:
Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι θα έπρεπε και η εκκλησιαστική ηγεσία να πάρει πιο δραστικά μέτρα για την αποτροπή της επικράτησης του οικουμενισμού στην χώρα μας (αναφέρομαι στην απόφαση πολιτικών για ανέγερση μουσουλμανικών τεμενών στην χώρα μας) Αυτό όμως, για να καταπολεμηθεί δραστικά θα έπρεπε να πάρει θέση κυρίως το κράτος αλλά και ο Πατριάρχης (κάτι το οποίο όχι μόνο δεν κάνει αλλά επικροτεί) Από την στιγμή που ο Χριστόδουλος έφερε τον Πάπα στην Ελλάδα όλα πήραν την κάτω βόλτα. Άλλο να έρθει ο Πάπας Ρώμης για πολιτικούς λόγους (που και πάλι δεν θα ήταν επιθυμητό) και άλλο είναι να προσκαλεστεί από την Εκκλησία μας..

K.A.

Μια θλιβερή κυβέρνηση μειοψηφίας – Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Σε κάθε γωνιά, κομβικό σημείο και  φανάρι της πόλης των Πατρών, βλέπεις ένα μικρό ή μεγάλο ημεδαπό ή αλλοδαπό να επαιτεί. Το φαινόμενο αυτό της μικροεγκληματικότητας ραγδαία αναπτύσσεται με την ευθύνη και ανοχή συνειδητά των αρχών, παρά το γεγονός ότι έχουμε απευθυνθεί στους αρμοδίους και κανένας δεν εφαρμόζει το νόμο .Τελικά ποιος θα παρέμβει ;

Ι.Λ.          

Έξω οι κλέφτες – Μέσα οι Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής

Σας στέλνω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την σαφή δημοσκοπική άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου όπως αυτή προέκυψε από τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές. Πρόκειται για το αποτέλεσμα σκληρής και τίμιας δουλειάς, κόντρα στον βρόμικο πόλεμο που σας κάνει το αυτοαποκαλούμενο “Συνταγματικό Τόξο”. Σύντομα, πολλοί, πολλοί περισσότεροι Έλληνες πολίτες θα αντιληφθούν ότι η μόνη πολιτική οργάνωση που δρα εντός των επιταγών του Συντάγματος είναι η Χρυσή Αυγή, ενώ η εγκληματική οργάνωση των πάσης φύσεως κομμάτων που λυμαίνονται τον μόχθο του ελληνικού Λαού, θα κληθεί από την δικαιοσύνη να λογοδοτήσει για τις απεχθείς πράξεις της. Επίσης, θέλω να σας ευχηθώ “πολύ σύντομα, καλή λευτεριά!”. Ο ελληνικός Λαός, ζητά επιτακτικά από την ανεξάρτητη και αδέκαστη δικαιοσύνη να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς και να εκδικάσει την υπόθεσή σας, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η κοινή γνώμη, σαφέστατα έδειξε με την πρόσφατη ψήφο της ότι δεν επιθυμεί “σκιές” πάνω από το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας μας, κυρίως δε, δεν επικροτεί την χωρίς ουσιαστικά ποινικά στοιχεία μακρόχρονη προφυλάκιση ανθρώπων, μόνο και μόνο λόγω των πολιτικών τους φρονημάτων. Αν πιστεύουμε στην Δημοκρατία συνολικά με όλους της τους κανόνες και όχι “a la carte”, οφείλουμε να σεβαστούμε το τεκμήριο της αθωότητος. Κανείς δεν μπορεί να θεωρείται ένοχος αν δεν αποδειχθεί τελεσίδικα, στο ανώτατο επίπεδο και πέραν πάσης αμφιβολίας, ένοχος μέσα από την δέουσα νομική διαδικασία. Αυτή η νομικίστικη φαρσοκωμωδία, κατασκεύασμα του “φον Αντωνάκη” με την αρωγή των κολαούζων του (Αθανασίου-Δένδια) και των υπολοίπων τσαρλατάνων της πολιτικής μας σκηνής, δεν είναι δυνατόν να κρατήσει πολύ περισσότερο καθώς αποτελεί κόλαφο για το Δημοκρατικό μας πολίτευμα.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια, ανεξάντλητο κουράγιο και τιτάνια δύναμη στην δύσκολη αλλά έντιμη πορεία σας μέχρι την τελική νίκη. Όπως έλεγαν οι Λάκωνες πρόγονοί μας:

Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ !

ΥΓ: Ως Έλλην ομογενής, λυπούμαι διότι παρ’ όλο που διατηρώ ακέραια την ελληνική μου υπηκοότητα και έχω το δικαίωμα του εκλέγειν, το ανθελληνικό ελληνικό κράτος έχει “φροντίσει” ώστε εδώ στις ΗΠΑ, να μην μπορούμε να ψηφίζουμε στις κατά τόπους πρεσβείες και προξενεία. Ελπίζω, κάποτε, ΚΑΙ αυτό το όνειδος, ενδεικτικό της  ποιότητος της “δημοκρατίας” που έχουν”μαγειρέψει” τα (απο)κόμματα της διαπλοκής, σύντομα να εκλείψει, ΚΑΙ με την δική σας πρωτοβουλία. Mε εκτίμηση,

​Δ.Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-3-iouniou-2014#ixzz33XA4Yrqt

Exit mobile version