Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πλεόνασμα ανέργων πνίγει τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά

Πλεόνασμα ανέργων πνίγει τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τα στοιχεία για την ανεργία στις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τηνEurostat, για τον Φεβρουάριο, ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία για την χώρα μας τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, προφανώς στα πλαίσια της προεκλογικής προπαγάνδας της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, περί «πλεονάσματος» και «ανάπτυξης».

Μπορεί λοιπόν η Χούντα του Μνημονίου να αποκρύπτει σκοπίμως τα στοιχεία για την ανεργία τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, όσα όμως δημοσιοποιήθηκαν για τον μήνα Φεβρουάριο, καθιστούν τις μεγαλόστομες διακηρύξεις Σαμαρά απάτη πρώτου μεγέθους! Επισήμως, οι άνεργοι στην Ελλάδα φτάνουν στα 1,3 εκατομμύρια, δηλαδή ποσοστό ανεργίας της τάξης του 26,5%.

Επίσημα υπάρχουν 1.300.000 άνεργοι αν και στην πραγματικότητα, ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος. Συγκεκριμένα, το ποσοστό ανεργίας στους άνδρες διαμορφώθηκε στο 23,8%, στις γυναίκες δε, στο 30%.

Επιπλέον, τα ποσοστά ανεργίας των νέων κάτω των 25 ετών στην Ελλάδα, ανήλθαν σε 56,9% τον Φεβρουάριο, σε σχέση με το 56,7% του Ιανουαρίου.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το προτεκτοράτο των διεθνών τοκογλύφων του οποίου προΐσταται η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, κατέχει τη θλιβερή πρωτιά στους δείκτες ανεργίας της ΕΕ, τόσο εν συνόλω όσο και στην ειδική κατηγορία των νέων.

Τι απαιτεί ως εκ τούτου, ο Ελληνικός Λαός; Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη, αλλά για να συμβεί αυτό απαιτείται ένα Κράτος Εθνικό και Λαϊκό, Κράτος το οποίο μπορεί να οικοδομήσει μονάχα ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pleonasma-anergwn-pnigei-th-chounta-benizelou-samara#ixzz33cFpmObp

Exit mobile version