Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δίνουν τα χέρια Τσίπρας και Σαμαράς υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής

Δίνουν τα χέρια Τσίπρας και Σαμαράς υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής

Αρχίζει καθώς φαίνεται η περίοδος εκείνη κατά την οποία οι κομματικές συμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου είναι υποχρεωμένες εκ των πραγμάτων να εξωτερικεύσουν τις παρασκηνιακές διεργασίες συνεργασίας και μελλοντικής συγκυβέρνησης, ενόψει μάλιστα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Υπό αυτό το πρίσμα, καμία έκπληξη δεν προκαλούν οι ειδήσεις οι οποίες φέρουν ηγετικά στελέχη του Σύριζα να προχωρούν σε διερευνητικές -υποτίθεται- κρούσεις προς το περιβάλλον Σαμαρά, προκειμένου να επιτευχθεί μια συνάντηση μεταξύ πρωθυπουργού και προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με πρόφαση τη συζήτηση για το δημόσιο χρέος. Σαφώς, οι σχετικές διαβουλεύσεις έχουν γίνει προ των εκλογών του Μαΐου, κατόπιν απαίτησης και υπό την υψηλή επιστασία των διεθνών τοκογλύφων. Εντούτοις, επιδιώκεται πλέον οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί παρασκηνιακά, να καλλιεργηθούν κατά τον πρέποντα επικοινωνιακό τρόπο και στον Ελληνικό Λαό. Περί αυτού ουσιαστικά γίνεται ο λόγος.

Παπαδημούλης και Σκουρλέτης, σημαίνοντα στελέχη της Κουμουνδούρου, αφήνουν να διαρρεύσει σε δημοσιογράφους πως εάν υπάρξει από τον Σαμαρά πρόσκληση προς τον Τσίπρα για συνάντηση, ο τελευταίος θα ανταποκριθεί θετικά. Πρόκειται βεβαίως για έναν έντεχνο τρόπο να διαμορφωθεί το κατάλληλο κλίμα ούτως ώστε να περάσει, με το χαμηλότερο δυνατό πολιτικό κόστος για τα δυο κόμματα, στο Λαό η επερχόμενη συνεργασία τους. Άλλωστε, η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι σκόπελος ο οποίος δεν ξεπερνιέται δίχως την μεταξύ τους συνεννόηση.

Ο σοβαρός κίνδυνος για την μελλοντική αναπόφευκτη συγκυβέρνηση των δύο δεν είναι άλλος από την ακόμη μεγαλύτερη εκλογική ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής. Εξάλλου, οι αναταράξεις οι οποίες θα προκληθούν από την αποκάλυψη της πολιτικής απάτης που παίζεται στην πλάτη του Ελληνικού Λαού, θα δώσει περαιτέρω δυναμική στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Καλές λοιπόν οι δήθεν κόντρες και οι διαξιφισμοί, αλλά η πραγματικότητα προβάλλει τρομακτική για τις συμμορίες των πολιτικών απατεώνων και για το αντισυνταγματικό τόξο στο σύνολό του. Όσο κι αν επιχειρούν οι καλοθελητές των μέσων μαζικής εξαπάτησης να πείσουν περί του αντιθέτου, δύο είναι οι αναπόφευκτες μελλοντικές εξελίξεις: αφενός η συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ και αφετέρου η εκλογική εκτίναξη της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dinoun-ta-cheria-tsipras-kai-samaras-upo-ton-fobo-ths-chrushs-aughs#ixzz33cGwTBet

Exit mobile version