Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Βόρεια Προάστια, Καβάλα, Θάσος, Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Βόρεια Προάστια, Καβάλα, Θάσος, Κομοτηνή, Ξάνθη, Δράμα

Στις 30-5-2014 τα κατάμεστα από φίλους της Χρυσής Αυγής γραφεία της Τ. Ο. Βορείων Προαστίων είχαν την χαρά και την τιμή να υποδεχτούν τον νέο ευρωβουλευτή και πατέρα του αδικοχαμένου ήρωα , Λάμπρο Φουντούλη. 

Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο συναγωνιστής Φουντούλης ευχαρίστησε όλους για την υποστήριξη και την δύναμη που του έδωσαν και αναφέρθηκε στην απόφαση του να κάνει την θλίψη του δύναμη για αγώνα !! Τόνισε ότι πρώτο μέλημα όλων πρέπει να είναι η άμεση αποφυλάκιση του αδίκως εγκλεισθέντα  Αρχηγού μας Νικολάου Μιχαλολιάκου καθώς και των κρατουμένων βουλευτών και συναγωνιστών μας.Αναφέρθηκε εκτενώς στα μελλοντικά του σχέδια μέσω των οποίων με την σύμπραξη και των άλλων δυο εκλεγέντων ευρωβουλευτών μας καθώς και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης.θα προωθηθούν όσο περισσότερο γίνεται τα εθνικά μας δίκαια εντός της Ευρωβουλής.Στο τέλος της ομιλίας του, ο συναγωνιστής Φουντούλης δέχτηκε πλήθος ερωτήσεων από τους παρευρισκόμενους συναγωνιστές καθώς και συγχαρητήρια για την επιτυχία του.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου-Γερμενή, , η οποία απεύθυνε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό και κατόπιν συνεχάρη κι εκείνη τον συναγωνιστή Φουντούλη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλούς αγώνες στην αρένα του κοινοβουλίου της Ευρώπης.

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Τρίτη και Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Ομιλία στην Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου το απόγευμα του Σαββάτου  στα γραφεία της Τ.Ο.Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία τηςσυναγωνίστριας Γιούλης Κοκότη. Η συναγωνίστρια αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει η Πατρίδα μας και ο Ελληνικός λαός λόγω της οικονομικής κρίσης, όπου ευθύνονται τα κόμματα του ένοχου πολιτικού κατεστημένου. Η συναγωνίστρια Κοκότη επισήμανε και τον πολυμέτωπο πόλεμο που δέχεται το Κίνημα μας από το ένοχο πολιτικό κατεστημένο, αλλά και από ξένα μυστικά κέντρα αποφάσεων. Τελειώνοντας η συναγωνίστρια τόνισε ότι εμείς θα είμαστε οι νικητές, αφού το Κίνημα μας εκφράζει τις προσδοκίες και τους πόθους του λαού μας.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη και Σάββατο: 19:00-21:00

Τ.Ο. Καβάλας: ομιλία για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Μαΐου το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, ομιλία από τον Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτριο Βογιατζή, με θέμα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Την ομιλία του ο συναγωνιστής Βογιατζής ξεκίνησε με μια αποτίμηση των αποτελεσμάτων των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και τι σημαίνουν αυτά τα αποτελέσματα για το Κίνημά μας.

Στην συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους υποστηρικτές, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του Κινήματος, που σε πείσμα των καιρών κι ενάντια στις προκλήσεις κράτους και παρακράτους, διεξήγαγαν έναν εκτεταμένο και νικηφόρο προεκλογικό αγώνα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η απάντηση στην καλπονοθεία, στη βία και στις απόπειρες πρόκλησης επεισοδίων από τον (παρα)κρατικό μηχανισμό της συγκυβέρνησης δόθηκε στην κάλπη, η οποία ανέδειξε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών σε μοναδική ανερχόμενη πολιτική δύναμη. Κάτω από συνθήκες ολοκληρωτικού πολέμου και αποκλεισμού από κάθε δημόσιο διάλογο οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έστειλαν μήνυμα νίκης ενάντια στη διεφθαρμένη εξουσία των τοκογλύφων και των υπαλλήλων τους, πολλαπλασιάζοντας τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και παγιώνοντας την στο πολιτικό στερέωμα της χώρας.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε και στις παράνομες πολιτικές διώξεις που υφίστασται το Κίνημά μας λέγοντας πως,οι παράνομες διώξεις εις βάρος του Αρχηγού και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος δεν ήταν ικανές να αποτρέψουν την εκλογική μας άνοδο και σύντομα, με την κατάρρευση της κυβέρνησης του μνημονίου, θα καταπέσουν οριστικά και οι κατηγορίες εις βάρος των βουλευτών και στελεχών μας, που διεξάγουν έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα.

Τέλος, ο συναγωνιστής Βογιατζής ανέγνωσε το μήνυμα του έγκλειστου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για τον προεκλογικό αγώνα και την Νίκη του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Ακολούθησε συζήτηση και η συνάντηση έληξε με τους πάντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Τ. Ο. Θάσου: ομιλία για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 το απόγευμα, η καθιερωμένη συνάτηση στα γραφεία της Τ. Ο. Θάσου, με δύο ομιλίες από τον Γραμματέα της Τοπικής μας συναγωνιστή Γιώργο Χαλκιώτη αναφορικά με τον εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις, καθώς και μια επετειακή ομιλία από τον συναγωνιστή Γιώργο Κουβέλη για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Πρώτος τον λόγο είχε ο Γραμματέας της Τοπικής μας, ο οποίος αναφέρθηκε στην άνιση, αλλά και νικηφόρα εκλογική μάχη του Κινήματός μας στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις για την αυτοδιοίκηση και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Ο συναγωνιστής Χαλκιώτης ανέφερε πως το αποτέλεσμα των εκλογών αποδεκνύει περίτρανα ότι ουδείς εχέφρων Έλληνας πιστεύει το παραμικρό από τα όσα εκστομίζουν οι ψεύτες στα κανάλια της διαφθοράς για την Χρυσή Αυγή. Κανείς δεν έχει πεισθεί από την κακοστημένη σκευωρία της συγκυβέρνησης, γι’ αυτό και συνεχώς μειώνεται η επιρροή των κηβερνώντων στο εκλογικό σώμα, αλλά και η Χρυσή Αυγή αυξάνει την δύναμή της.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον απολύτως ανθελληνικό ρόλο του κόμματος του προξενείου Κομοτηνής, το DEB, το οποίο με τα ποσοστά που κέρδισε σε Κομοτηνή και Ξάνθη θα αποτελέσει άλλο ένα μςγάλο πρόβλημα στην πολύπαθη περιφέρειά μας.

Πάντως, η εκλογή τριών Ευρωβουλευτών και η αύξηση του ποσοστού του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών μετά από οκτώ μήνες ανελέητης προπαγάνδας, λασπολογίας και κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής, αποτελούν κυριολεκτικά άθλο που, όμοιός του δεν υπάρχει στα ιστορικά χρονικά. Η Χρυσή Αυγή, πιο ισχυρή από ποτέ, θα συνεχίσει ακάθεκτη τον Αγώνα της για Εθνική ανεξαρτησία μέχρι την Τελική Νίκη.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Γιώργος Κουβέλης, ο οποίος έκανε μια επετειακή ομιλία αναφορικά με την μαύρη επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης, αναφερόμενος στα τελευταία χρόνια της αυτοκρατορίας, στις τελευταίες ημέρες της Πόλης, καθώς και στην τελευταία μάχη των υπερασπιστών της Βασιλεύουσας.

Ακολούθησε συζήτηση και η συγκέντρωση έληξε με τους πάντες σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

ΘΑΣΟΣ
Λιμένας – Θάσου
Τετάρτη 19:00 – 22:00
Τηλ: 6938699504

Τ.Ο. Κομοτηνής: Ομιλία με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις μετά τις εκλογές

Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ.Ο. Κομοτηνής προς τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, την Τετάρτη 28-05-2014  πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία της Τοπικής μας, ομιλία από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Κομοτηνής, συναγωνιστή Νικόλαο Τσουμαρέλη, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις μετά τις εκλογές.

Κατάμεστα τα γραφεία της τοπικής από φίλους και υποστηρικτές του Κινήματός μας.  Ανεβαίνοντας στο βήμα ο Γραμματέας της τοπικής, συναγωνιστής Νικόλαος Τσουμαρέλης ευχαρίστησε όλους τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες για την προσφορά τους στον προεκλογικό αγώνα του Κινήματος. Η ομαδικότητα και η συντροφικότητα η οποία χαρακτηρίζει τους Χρυσαυγίτες, έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Στη συνέχεια, ο συναγωνιστής έκανε μία αναφορά στα ποσοστά  του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, στις αυτοδιοικητικές, αλλά και στις ευρωβουλευτικές αναμετρήσεις, κατά τις οποίες το Κίνημά μας αποκόμισε την προδιαγεγραμμένη άνοδο. Αν και ο Νομός της Ροδόπης είναι από τους πιο δύσκολους εκλογικά, λόγω του μουσουλμανικού στοιχείου, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να σταθεί στο ύψος του και να αποδείξει ότι οι Ροδοπίτες στηρίζουν την Χρυσή Αυγή.

Όσο για τους υπόλοιπους, που δεν θέλουν να αφυπνιστούν, σίγουρα η εκλογική κάθοδος των Γκρίζων Λύκων, τους έδωσε ένα μικρό δείγμα των υποχθόνιων σχεδίων, του πραγματικού εχθρού της Πατρίδας μας, του τουρκικού προξενείου. Αυτό που δεν μπορούν να συμπεριλάβουν στα κατακτητικά τους σχέδια, είναι Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οι συναγωνιστές, που απαρτίζουν και στηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο, με πρώτο τον φυλακισμένο Αρχηγό μας, είναι όλοι αγωνιστές. Δεν είναι διατεθειμένοι, να παραχωρήσουν ούτε σπιθαμή ελληνικής γης και θα αγωνιστούν για να παραμείνει η ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση έκλεισε, ως είθισται, με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 504758

T.O. ΞΑΝΘΗΣ: ομιλία για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 το απόγευμα, η προγραμματισμένη συγκέντρωση της Τ.Ο. Ξάνθης, με μία ομιλία αναφορικά με τη αποφράδα ημέρα της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Γραμματέας της Τοπικής συναγωνιστής Καπαγερίδης Χρήστος, ο οποίος ανέγνωσε το μήνυμα του παράνομα έγκλειστου Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, για τον προεκλογικό αγώνα και την Νίκη του Κινήματός μας, στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Ιάκωβος Γεωργακάκης απαγγέλοντας, ως αρχή της ομιλίας του, το ποίημα του Κ. Καρυωτάκη ” Μαρμαρωμένε Βασιλιά”. Ακολούθως είπε, ότι η 29η Μαΐου είναι ημέρα μνήμης, ημέρα τιμής και ημέρα σκέψης. Μνήμης για την Βασιλεύουσα, την Πόλη των Πόλεων, το παγκόσμιο στολίδι των τεχνών, των επιστημών και ό,τι άλλου καλού συνέβη στα χίλια χρόνια παρουσίας. Τιμής για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά του Ελληνισμού, τον Μαχητή που με το αίμα του έδωσε στην παγκόσμια ιστορία ακόμη ένα φωτεινό παράδειγμα ήθους, αρετής και θάρρους. Σκέψης για όλα αυτά που υπήρξαν, για τις αιτίες της πτώσης, για την ιστορική συνέχεια που εγγίζει τις ημέρες μας.

Τόνισε, ότι σαν σήμερα, πριν από 561 χρόνια, η Βασιλεύουσα έπεσε στα χέρια των Οθωμανών, κι εξιστόρησε όλο το χρονικό της Άλωσης, τελειώνοντας την ομιλία του, με την απάντηση του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου προς τον Μωάμεθ Β’ λίγο πριν από την πτώση της Βασιλεύουσας:

«Εἰ μἐν βούλει, καθὼς καὶ οἱ πατέρες σου ἔζησαν, εἰρηνικῶς σὺν ἡμῖν συζῆσαι καὶ σύ, τῷ Θεῷ χάρις. Ἐκεῖνοι γὰρ τοὺς ἐμοὺς γονεῖς ὡς πατέρας ἐλόγιζον καὶ οὕτως ἐτίμων, τὴν δὲ πόλιν ταύτην ὡς πατρίδα• καὶ γὰρ ἐν καιρῷ περιστάσεως ἅπαντες ἐντὸς ταύτης εἰσιόντες ἐσώθησαν καὶ οὐδεὶς ὁ ἀντισταίνων ἐμακροβίω. Ἔχε δὲ καὶ τὰ παρ’ ἡμῖν ἁρπαχθέντα ἀδίκως κάστρα καὶ γῆν ὡς δίκαια καὶ ἀπόκοψον καὶ τοὺς φόρους τόσους, ὅσους κατὰ τὴν ἡμετέραν δύναμιν, κατ’ ἔτος τοῦ δοῦναι σοι καὶ ἄπελθε ἐν εἰρήνῃ. Τί γὰρ οἶδας, εἰ θαῤῥῶν κερδᾶναι εὐρεθῇς κερδανθείς; Τὸ δὲ τὴν πόλιν σοι δοῦναι, οὔτ’ ἐμόν ἐστιν οὔτ’ ἄλλου τῶν κατοικούντων ἐν ταύτῃ• κοινῇ γὰρ γνώμῃ πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν».

H συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Σάββατο 18.00 – 21.00
Τηλ. 6984 784013

Τ. Ο. Δράμας: ομιλία για την τρέχουσα επικαιρότητα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 το απόγευμα, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτρη Παπαδόπουλου, με θέμα την τρέχουσα επικαιρότητα.

Ο συναγωνιστής Παπαδόπουλος για άλλη μια φόρα συνεχάρη όλους όσους ήταν στην πρώτη γραμμή του Αγώνα, όπως επίσης και αυτούς που παρά τον βρώμικο πόλεμο λάσπης από τα ΜΜΕ έριξαν με πίστη και φανατισμό το ψηφοδέλτιο με τον Μαίανδρο στην κάλπη.

Μπορεί οι εκλογές να τελείωσαν, με την μεγάλη νίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να έχει συγκλονίσει το σύστημα με το ποσοστό μας κοντά στο 10%, το οποίο αποτελεί μια απαραίτητη βάση να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά. Ο αγώνας όμως θα συνεχιστεί για την αποφυλάκιση του Αρχηγού και των συναγωνιστών μας, και μέχρι την τελική νίκη, που δεν είναι άλλη από την απελευθέρωση της χώρας μας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής.

Στην συνέχεια ανέφερε πως βλέπουμε με χαρά τα γραφεία μας σε όλη τη χώρα να γεμίζουν με ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν σε αυτόν τον αγώνα, χώρις φόβο πλέον. Μέσα από τον  πόλεμο του συστήματος όλο αυτό το διάστημα, βγήκαμε πιο δυνατοί! Το κλίμα τρομοκρατίας και φίμωσης των εκπροσώπων μας δεν απέδωσε. Παίξαμε στο δικό τους γήπεδο και τους νικήσαμε.

ΔΡΑΜΑ:
Εθνικής Αμύνης 55 – 1ός όροφος
Παρασκευή 19.00-22.00
Τηλ. 6978 834611

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh37#ixzz33ed7BnTb

Exit mobile version