Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε άτακτη φυγή το καθεστώς: Έκλεισαν άρον – άρον την Βουλή!

Σε άτακτη φυγή το καθεστώς: Έκλεισαν άρον - άρον την Βουλή!

Η παρουσία και οι ομιλίες – καταπέλτης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου, του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Χρήστου Παππά και του βουλευτή Β΄ Πειραιά Γιάννη Λαγού τάραξε συθέμελα το σάπιο καθεστώς των επιόρκων και το έτρεψε σε άτακτη φυγή.

Μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν σε δημόσια θεά και από το βήμα της Βουλής από τους παράνομα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο τρεμάμενος Σαμαράς πήρε την απόφαση να κλείσει άρον – άρον την Βουλή.

Έτσι εντελώς αιφνιδιαστικά θυροκολλήθηκε πριν λίγο το Προεδρικό Διάταγμα για τη λήξη της παρούσας συνόδου της Βουλής και την έναρξη των θερινών τμημάτων. Ως εκ τούτου αναβάλλονται οι προγραμματισμένες συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής και οι εργασίες των θερινών τμημάτων της Βουλής αναμένεται να αρχίσουν σε περίπου δύο εβδομάδες.

Με αυτόν τον τρόπο παραπέμπεται στις “ελληνικές καλένδες” η συζήτηση για την ομολογία Μπαλτάκου που το σάπιο καθεστώς προτιμά να μην γίνει ποτέ, ενώ και ο Σύριζα υπόπτως αποφεύγει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/se-atakth-fugh-to-kathestws-ekleisan-aron-aron-thn-boulh#ixzz33hAxmJ8p

Exit mobile version