Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα κανάλια της διαπλοκής “έβαλαν μπροστά” τις μονταζιέρες – Σάστισαν από τις ομιλίες του Αρχηγού και των βουλευτών μας

Τα κανάλια της διαπλοκής “έβαλαν μπροστά” τις μονταζιέρες - Σάστισαν από τις ομιλίες του Αρχηγού και των βουλευτών μας

Οι παπαγάλοι των νταβατζήδων δεν μπορούν να διαχειριστούν τις καταιγιστικές ομιλίες του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παππά. Έτσι λοιπόν άρχισαν την γνωστή τακτική τους την «κοπτοραπτική» με φανερό σκοπό να φιμώσουν την φωνή της αλήθειας, τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που κρατούν φυλακισμένους παράνομα εδώ και 8 μήνες.

Βέβαια αυτό φάνηκε από το μεσημέρι όπου με στημένη στάση εργασίας οι “δημοσιογράφοι” προσπάθησαν να αποσιωπήσουν την φωνή της Εθνικής Αντίστασης. Δυστυχώς για αυτούς όμως υπάρχει το διαδίκτυο και οι ομιλίες διαδόθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά στο πανελλήνιο με θερμότατα σχόλια για τους άδικα προφυλακισμένους Συναγωνιστές μας σε όλες τις ιστοσελίδες και τα κοινωνικά δίκτυα.

Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του συστήματος μη μπορώντας να αντικρούσουν τόσες πολλές αλήθειες μέσα σε τόσα λίγα λεπτά αρκούνται στο να προβάλλουν 5-10 δευτερόλεπτα από κάθε ομιλία προσπαθώντας να παραπληροφορήσουν την ελληνική κοινωνία. Άλλωστε είναι γνωστή η τακτική τους, εδώ και οχτώ μήνες με ψέματα και συκοφαντίες στηρίζουν την σκευωρία που στήθηκε από κυβερνητικούς παράγοντες για να υφαρπάξουν τις ψήφους της Χρυσής Αυγής.

Κύριοι τα ψέματά σας τελείωσαν. Η ελληνική κοινωνία έχει καταλάβει πλέον τον ρόλο σας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-kanalia-ths-diaplokhs-ebalan-mprosta-tis-montazieres-echasan-thn-mpala-a#ixzz33hhY2R6V

Exit mobile version